BABYMOON IN KOREA: ENSIMMÄISET PÄIVÄT SOULISSA

Koska täältä liitoskipujen ja supistusten keskeltä ei ole mitään blogattavaa luvassa niin palataan toukokuuhun ja meidän kolmen viikon Korean Babymooniin :) Matka käsitti tosiaan kaksi kaupunkia ja meillä oli yhteensä neljä eri hotellia/guesthousea. Käytimme paljon julkisia kulkuvälineitä ja hyödynsimme kaupungin tarjoamia ilmaisia kävelyretkiä ja tapahtumia sekä täydensimme näitä omilla päiväretkikohteilla.


Reilun yhdeksän tunnin lento puolivälissä raskautta meni yllättävän mukavasti ottaen huomioon mun selkäkivut jotka vaivasi lähtiessä. Koska olin ollut myös vuosi sitten kolme viikkoa samassa kaupungissa sujui käytännön asiat paljon sulavammin tällä kertaa, kun tiesi entuudestaan paikkoja ja paikallisten tapoja.

Matkan ensimmäinen hotelli sijaitsi Myeongdongin kulmilla ja käsitti itse huoneen lisäksi kivan kylppärin sekä aivan ihanan terassin, jossa oli oma poreallas. Ensimmäinen ilta vietettiin Hongdaen alueella, jossa arkipäivänäkin oli paljon menoa. Kaduilla oli tuttuun tapaan tanssiesityksiä ja erilaisia pelikojuja, esimerkiksi koju jossa koitettiin tikalla heittää ilmapalloja rikki pehmolelun toivossa. Kokeilimme korealaista bbq ruokaa ja pikkasen ummikkona koitettiin seurata muita asiakkaita miten kyseistä ruokaa oli oikein tarkoitus syödä. Heräteostoksilta ei voinut välttyä millään ja mukaan tarttuikin heti mm. kosmetiikkaa ja uudet kukkalliset kuoret kännykkään.Kävimme shoppailemassa parina seuraavanakin päivänä, mutta tällä kertaa pikkasen pidemmällä eli Itaewonissa sekä Wangshimnissa. Käytiin myös Marvel Storessa jossa vierailin myös viime vuonna. Myös Dongdaemunin Doota ostoskeskus tuli tutuksi, koska se melko lähellä hotellia ja vielä auki tosi myöhään - puhumattakaan siitä, että se oli ruokakojujen ympäröimä :)Ensimmäiset kolme yötä yövyimme tässä omalla terassilla varustetussa huoneessa, joka osoittautui todella hyväksi valinnaksi näin matkan alkuun - aikaero vaivasi huomattavasti enemmän raskauden takia ja vei oman veronsa alkumatkasta. Tuona aikana nautittiin paikallisesta ruuasta, keskityttiin shoppailuun ja rentoutumiseen. Tehtiin myös yksi vähän erikoisempi kävelyretki illan pimetessä ja kaupungin valojen syttyessä...siitä enemmän seuraavassa postauksessa, mutta kuva alla antanee hiukan esimakua postauksen sisällöstä ;)


Stay tuned!

BABYMOON IN KOREA: SOULIN PIMEÄ PUOLI - KUMMITUKSIA JA KAUHUTARINOITA >>>


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti