30-DAY AB CHALLENGE! KAIKKI MUKAAN! ^_^

Huomenta kaikille! Lokakuun ensimmäisen päivän kunniaksi pientä syystreeniä kehiin! Tämä vaikuttaisi hyvältä treeniltä vatsalihasten herättelyyn jos ei käy salilla säännöllisesti tai vatsalihasten kunto on muuten vain päässyt rapistumaan. Kuukauden haasteen jälkeen on helppo jatkaa samaa treeniä viimeisen haastepäivän määrillä. Helpoksi tämän tekee myös se, että liikkeitä on vain neljä :D Tietysti kolmannen viikon määrien ajattelukin saa jo vatsan tutisemaan, joten saa nähdä kuinka pitkälle tämä tyttö pötkii.

Ei voi muuta todeta, että kyllä on vatsalihakset saaneet jo lomailla ihan liikaa - sellainen tutina oli vatsarutistuksissa ja lankussa....ja menossa vasta ensimmäinen päivä. Kyllä se tästä lähtee, tämä tuli siis enemmän kuin tarpeeseen! :D

Feelin' the need? Who's with me!!? ^_^
+ kaikki hyvät treenibiisit jakoon kiitos! :DHUOM!! Nähdäksesi kaikki 30-day treenihaasteet (mm. käsille, reisille jne.) klikkaa TÄSTÄ!

12 kommenttia :

 1. Oijoi! Pitäsköhän sitä itekkin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää pitää! :D Onhan tuossa lepopäivätkin joka neljäs päivä niin ei pääse määrät hirvittämään ;D

   Poista
 2. Tämähän sopisi minulle kuin nakutettu! Olen koittanut saada hankittua itselleni salikorttia, mutta äitiyslomalaisuus ei ole sitä vielä sallinut rahan puutteen takia. Vatsalihakset kyllä kaipais jotain äksöniä. Ja mulla on nyt just jotain 30 päivää ennen kuin meen töihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa :D No tämä jos mikä on just sitä äksöniä vatsalihaksille! Pakko myöntää, että teki kyllä niin tiukkaa mitä lähemmäs loppua tuo treeni meni :D

   Poista
 3. Näkykö teillä minkää laisia tuloksia tämän 30 päivän treenin jälkee?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymys lienee suunnattu treenin tehneille lukijoille, mutta totuushan on, että timmi vatsa tehdään keittiössä. Jos vatsalihaksia treenataan ja ne treenin myötä kasvavat ei tuloksena silti välttämättä ole timmi vatsa jos lihasten päällä on pienikin rasvakerros (ja yleensä näin on). Rasvaa saa parhaiten poltettua lihasten päältä syömällä puhdasta ruokaa, vähän hiilareita, hyviä rasvoja ja runsaasti proteiinia (jälkimmäistä etenkin heti treenin jälkeen). Tällainen ruokavalio yhdessä treenin kanssa pienentää kummasti vatsaa ja parhaimmassa tapauksessa tuo vatsalihaksia näkyviin :)

   30 päivässä kerkeää jonkin verran tulosta syntymään, mutta täytyy muistaa, ettei tässä tapauksessa tulos välttämättä ole näkyvää - kuukaudessa ei pyykkilautavatsaa tehdä ellei ole ruokavalio valmiiksi kunnossa ja kroppa jo valmiiksi melko timmi (pieni rasvaprosentti).

   Mikään lihaskuntoharjoitus ei kuitenkaan ole turha ja jostain kannattaa aina aloittaa :)

   Poista
 4. Kauan suunnilleen menisi saada pyykkilautavatsa jos on muutenki jo aika hoikka?:) ajattelin nyt tässä alkaa syömään terveellisesti!:) kuinka monesti ja mitä yleensä syöt päivittäin?:) ja tuliko sulla yhtään näkyviin lihaksia kun teit tota treeniä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olisi hoikkakin voi silti rasvaprosentti olla korkealla ja kyllä siinä saattaa naisella yli puolikin vuotta hurahtaa. Valmiiksi melko timmin on treenillä ja ruokavaliolla mahdollisuus saada ylimmät vatsalihakset näkyviin parissa kuukaudessa, mutta alempien kanssa saakin sitten tehdä kaksi kertaa pidempään töitä. Miehille timmin vatsan saaminen on paljon helpompaa, kun kehon rasvaprosentti on yleisesti ottaen niin paljon pienempi. Hoikka mies voi saada pyykkilautavatsan kaikki palikat näkyviin kovalla treenillä, kunnon levolla ja oikealla ruokavaliolla jo parissa kolmessa kuukaudessa :)

   Syön joka päivä aamupalaksi kaurapuuroa, johon reilusti marjoja ja raejuustoa, välipalaksi maustamatonta proteiinirahkaa (valio) marjoilla tai hedelmillä + sekaan cashew pähkinöitä, lounaalla syön kalaa tai kanaa vihannesten kanssa, illalliseksi tai aina treenin jälkeen riisiä, pastaa tai perunaa + jauhelihaa (rasva max.10%), kanaa taikka tonnikalaa ja iltapalaksi samat kuin välipalalla :) Lisäksi aina lihaskuntotreenin jälkeen juon palkkariksi proteiinijuoman :) Ei siis alkoholia, mitään herkkuja, kastikkeita ruoassa tms. Kerran kuukaudessa kuitenkin pidän herkkupäivän.

   Kuukaudessa en saanut tuolla treenillä lihaksia näkyviin (eikä saa millään muullakaan treenillä), mutta vatsalihakset selkeästi voimistuivat (pystyin tehdä kepeästi satakin vatsaa tuon jälkeen). Tämä treeni oli hyvä pohja Fitfarmin Bikini Challenge nettivalmennukselle, jolla siitten sain kymmenessä viikossa ylimmät vatsalihakset esiin ja nykyään alhaalla sivullakin tuntuu jo lihakset vaikka eivät vielä jännittämättä silmälle näykään :) Suosittelen kyllä Fitfarmin nettivalmennuksen ostamista, on jokaisen euron väärti!

   Tosi paljon riippuu myös iästä ja geeneistä miten nopeasti lihakset kasvaa ja rasvaprosentin pitää olla kyllä naiseksi melko alhainen, että alimmista vatsalihaksista voi edes unelmoida :)

   Tsemppiä treeniin ^^

   Poista
 5. Onko tuossa tarkoitus vetää nuo lopunkin määrät yhteen putkeen ? vai esim. 2-3 sarjassa saman treenin yhteydessä ? 125 normi vatsaa kuulostaa aika paljolta ja siihen perään 200 rutistusta ? Eli voiko ne 125 tehdä esim 65+60 ja tuon 200 rustistusta esim 4x50 ? Miten sinä teit Kitty ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ei tosiaankaan tarvitse yhteen putkeen vetää, enkä usko sen olevan millään tavalla lihaksen kasvun kannaltakaan optimaalista :) Itse sovelsin noita treenejä tähän tyyliin esim. vika päivä:

   30 vatsaa
   50 rutistusta
   20 jalan nostoa
   60s lankku
   x 4

   Eli vikan päivän toistoja vähän soveltaen neljän sarja, jossa sarjojen välissä aina minuutin tauko :) Osassa määrät saattaa olla aavistuksen pienempiä / suurempia kuin alkuperäisessä kaaviossa, mutta halusin tehdä treenistä fiksumman kokonaisuuden ^^

   Haluaisitko, että teen tästä treenistä oman version, jossa on valmiit sarjat ja kerran viikossa nousevat toistomäärät? :)

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksestasi. Nyt on siis haaste menossa ja noista alun päivistä selviää oikein hyvin yhteenkin putkeen kun toistomäärät ei ole niin suuria. Olisi tosi kiva jos viitsisit tehdä. Siitä olisi kyllä paljon apua.
   Kiitos jo etukäteen :)

   Poista
  3. Hei, julkaisen syyskuun alussa tästä oman version :) Tsemppiä haasteeseen - viimeisillä päivillä sitä nimittäin kyllä tarvitaan ;)

   Poista