LIVBOX LOKAKUU 2014 - JOTAIN VAALEANPUNAISTA

Lokakuun boksin tuotteet oli Roosa Nauha teeman mukaisesti kaikki vaaleanpunaisissa pakkauksissa. Jo ennen vaaleanpunaisen silkkipaperin avaamista boksista leijaili aivan ihana tuoksu! Tuoksu tuli ruusuöljyä sisältävästä shampoosta, jota on tehnyt mieli nuuhkia koko ajan :D Lisäetuna boksin mukana tuli myös kuukauden digiversiot Me Naiset -lehdestä. Tämä etu jää itsellä käyttämättä, kun luen digilehtien sijasta mielummin blogeja ;)




SCHWARZKOPF 
BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo

"Damascena -villiruusuöljyä sisältävä shampoo rasittuneille hiuksille ja hiuspohjalle"

Aloitetaan vaikka siitä mistä pidän eniten tässä shampoossa. Tuoksu, mä niin tykkään siitä! Ruusun tuoksu shampoossa on aito ja valloittava ei ollenkaan sellainen keinotekoinen ummehtunut mummotuoksu ;D Pesuteho on ihan ok, mutta helposti rasvoittuvat hiukseni tarvitsisivat ehkä vähän enemmän potkua. En oikein löydä tästä tuotteesta mitään muuta mistä antaa kritiikkiä, joten tämän lähtee ostoslistalle täysikokoisena kun edellinen shampooni loppuu ^_^




SCHWARZKOPF 
BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment

"Hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damascena -villiruusuöljyä. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuspohjaa tekemättä niitä raskaiksi."

BC Oil Miracle Light Finishing Treatment oli mun lemppari jo viime vuoden LivBoxista, joten ei ehkä tule yllätyksenä, että tästä tykkään vieläkin enemmän - tuoksuversioiden ystävä kun olen. Tuoksu on sama kuin shampoossa, joten tämä oli ehdottomasti vain positiivinen juttu omalla kohdalla.Ehkä eniten tykkään näistä öljyistä sen takia, kun niitä voi käyttää niin moneen asiaan - hiuspohjan hoitoon, föönauksen alle, sekä viimeistelyyn.

Vinkki! Kiiltoa hehkuvat letit syntyvät öljyttyjen käsien kautta ja tästä syystä letitän melkein aina tukkani tällaisen öljyn kanssa :)



SCHWARZKOPF 
Osis+ Glamination Strong Glossy Holdspray ★½

"Voimakas tahmaamaton kiiltokiinne jättää samettisen pehmeät ja kiiltävät hiukset."

Osiksen lakat on olleet aina mun lemppareita eikä tämäkään tee poikkeusta. Glamination kiinteestä tulee mieleen vähän entinen Sebastian Shaper plus, joka oli silloin valkoisessa pullossa kultaisin koristein. Melko täydellinen ja todellakin tahmaamaton kuivahko lakka, jossa pito ei näy ja hiukset säilyttävät liikkuvuuden. Kiilto ei missään nimessä vastaa kiiltosuihketta ja hyvä niin, sillä itse lisään sen tarvittaessa mielummin erikseen.



ACO
Face Young päivävoide

"Mattapinnan jättävä päivävoide, joka on kevyt ja tehokkaasti kosteuttava. Salisyylihappo ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja ihohuokosten tukkeutumista."

Vihdoinkin voide, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle/sekaiholle! Tässä on muuten hyvin samanlainen tuoksu, kuin viime boksissa tulleessa L'oréalin Skin Perfection päivävoiteessa - puuterimaisen marjaisa. Siihen näiden kahden voiteen yhtäläisyydet kyllä päättyvätkin, sillä Acon Face Young vie ehdottomasti pidemmän korren ihonsävyn tasoittumisessa ja jälkifiilis on raikas eikä lähmäinen, kuten Skin Perfection päivävoiteessa.

Iho tuntuu kivan pehemeältä ja kosteutetulta mattaisesta lopputuloksesta huolimatta, mutta en silti usko, että tämä on mun pintakuivalle iholle se paras tuote näin talven kynnyksellä. Kesällä tämä tosin voisi olla aika bueno! :)

Vaihtoehtoinen tuote tälle oli Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser.



INCI: Aqua, Cyclopentasiloxane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Propylene Glycol, Steareth-2, Cyclohexasiloxane, Steareth-21, Silica, Salicylic Acid, Lactic Acid, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum.


LUMENE  
Gloss & Care Arctic Sand Nail Polish #Roosa Nauha

" Lumene Arctic Sand -kynsilakoissa on hiekkaisen karhea mattaefekti, ja kaunis heleän roosa sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle."

Arctic Sand -kynsilakoissa on kahdeksan eri sävyä ja olen iskenyt silmäni vähän sellaiseen petroolin väriseen lakkaan, jota haluan kyllä koittaa. Tämä Roosa Nauha on sävynä ehkä aavistuksen purppuraan menevä glitter-pinkki ja noh, mä en ole hempeän pinkin ystävä etenkään kynsissä eli tämä lähtee kiertoon.

Kynsilakan koostumus on tosi mielenkiintoinen. Arctic Sand jättää hiekkamaisen karhean melko matan lopputuloksen ja se on todella helppo levittää. Miinusta tulee siitä, että lakka on melko hankalasti poistettavissa.
 
Tykkään Lumenen lakoista ylipäänsä ja Gel Effect -linja onkin mun ehdoton lemppari. Omistan kyseisiä geelilakkoja jopa kuusi sävyä :)

#pinkitkynnet




1 kommentti :

  1. Mulla jäi tämä juttu jostain syystä kirjottamatta, vaikka ihan kyllä tykkäsin boksista ja varsinkin sen teemasta. Mä skarppaan taas ens kuussa!
    Mä sain Acon sijasta sen greippivoiteen, ja vähän harmittaa, koska mulla oli se jo. Hyvä voide kyllä, mutta en aio tätä toista purkkia kyllä ottaa omaan käyttöön.
    Mutta parasta oli se avaushetken ruusun tuoksu <3 Hiuslakkaa tykästyin, ja öljyyn myös. Shampoo ei tuntunut mun hiuksissa mitenkään ihmeelliseltä.

    VastaaPoista