PÄIVÄ LONTOOSSA OSA 1: LONTOO LINTUPERSPEKTIIVISTÄ

Kuvien runsauden ja vaihderikkaan päivän vuoksi jaan nyt Lontoon päiväreissun useampaan minipostaukseen, joten tällä viikolla saatte päivittäin uuden Lontoo-postauksen :)

Heräsin lauantaina keittämään kahvia ja lakkaamaan kynsiä neljältä aamuyöstä eli aikaan jolloin yleensä menen vasta yöunille (kuten moni blogin lukija on ehkä huomannut) :P Olin kuitenkin tätä varten valvonut koko edellisen yön, että varmasti nukahdan jo alkuillasta ja saan nukuttua kunnon yöunet ennen pitkää ja raskasta vaikkakin kivaa päivää. Edes koirat ei jaksaneet nousta aamulla ja katsoin kateellisena kun ne jäivät vielä Nurren jalkoihin nukkumaan.


Mentiin bussilla lentokentälle ja meillä oli siinä hyvää aikaa juoda toiset aamukahvit...otin cappucchinon tuplashotilla espressoa :P British Airwaysin lento kohti Heathrown kenttää lähti vähän vaille kahdeksan aamulla ja vitsi miten kaunis Suomi olikaan siihen aikaan ilmasta katsottuna - sitä järvien määrää ei tajua vasta kuin lintuperspektiivistä katsottuna! Siitä tulikin mieleen, että tämä taisi olla meidän ensimmäinen lento, joka lähti kerrankin Suomesta valoisaan aikaan.


Matkan varrella - Iso-Britannian maaseudun yllä - nähtiin meidän päivän sää :P Kiva tumma saderintama oli matkalla kohti Lontoota, mutta mepä oltiin nopeampia ja saatiin edes hetki nauttia aamu-auringossa kylpevästä Lontoosta.

Jos Suomi näytti ilmasta katsottuna ihanan vehreältä ja raikkaalta niin Thames joki ja hyvin tiheään rakennettu Lontoo nähtävyyksineen oli kyllä henkeäsalpaava näky. Jos joku on lentämässä Lontooseen niin suosittelen istumaan koneen oikealla puolella näiden maisemien näkemiseksi (vältä siiven kohtaa) :)


Lento oli paikallista aikaa perillä viittä yli yhdeksän ja me oltiin jo puoli kymmeneltä istumassa Heathrow Express junassa kohti Paddingtonin juna-asemaa. Aika ripeää toimintaa siis ja oltiin mukavasti suunniteltua aikataulua edellä! :) Paddingtonilta ostettiin nopsaan metroliput ja hypättiin metroon kohti King's Crossia ja Harry Potter kauppaa.


4 kommenttia :

 1. Oi mä haaveilen Lontooseen menosta joten sopivaan saumaan kyllä tulee nää sun postaukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no hyvä! :D Lontoo on kyllä sellainen paikka johon varmasti palataan vielä moneen otteeseen, suosittelen ♥

   Poista
 2. Wau mitkä maisemat. :) teillä on kyllä superi kamera :D ja ootpa stylenä matkassa! ^^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä silmät lentää selälleen noista maisemista! :) Jep, ja joka euron arvoinen Canonin pikku kompaktikamera oli matkassa ♥

   Poista