WENT ON A LITTLE SHOPPING SPREE...

Menin ostamaan DressLily nettikaupasta takkia, mutta sitten näin alessa kivat korvikset, joten ostin myös viisi paitaa, kaksi hametta, toisen takin, parit legginssit, lisää korviksia ja yhden mekon. Ja yhden kaulakorun, mutta koska se oli niin halpa niin eihän sitä lasketa, eihän? Kuulostaako tutulta? :D



MUTTA kun kaikki oli niin halpaa! Tuo kuvan sinivalkoinen pitsimekkokin maksoi hurjat 11,80€ Toivotaan siis, ettei hinta ole suhteessa laatuun ja koot osuisivat nappiin. DressLily myy pääasiassa pieniä kokoja eli XS-M, mikä tuntuu olevan aika tyypillinen kokohaitari aasialaisille nettiputiikeille. Kunkin vaatteen koko kannattaa tarkistaa ennen ostoskoriin klikkaamista, koska yhden paidan S saattaa olla oikeasti XS ja toisen paidan XL oikeasti S. Yleensä koot on olleet just sopivia mulle ja ne on istuneet hyvin, joten olen uskaltanut tilata useampiakin vaatteita rapakon takaa ja laatu on ollut kekimäärin oikein hyvää.

En malttaisi millään odottaa DressLilyn pakettia! :) Pakettiin eksyi joukko noin euron ja kahden euron korviksia ja rehellisesti sanottuna kollaasissa ei edes ole niitä kaikkia. Olen myös pitkään halunnut sellaista takkia tai oikeastaan kai sitä viitaksi sanotaan, jossa ei varsinaisesti ole hihoja ja jonka voi heittää juhlamekon päälle kylminä vuodenaikoina.

Jos yhtään aasiassa vallitsevaa mahdollista tulevaa muotia pystyy lukemaan DressLilyn valikoimista (Suomihan on todistetusti jäljessä) niin kukkaa, pitsiä ja läpinäkyvyyttä yhdistellään edelleen esim. pitkähihaisissa paidoissa näyttäisi olevan olkapäät paljaana, hihoissa saattaa olla pitsiä ja paidan kuosina isoja kukkia. Myös suuret löysät kevyistä kankaista tehdyt lepakkohihaiset paidat näyttäisivät olevan kovaa huutoa sekä läpinäkyvistä kankaista tehdyt kukalliset kauluspaidat.

Ainoa miinuspuoli aasialaisista nettikaupoista tilaamisessa on toimitusaika ja uusissa tilauksissa myös epävarmuus laadusta. DressLilyn paketti on ensimmäiseni heiltä ja tulee Kiinasta asti, joten pakettia saa odotella melkein kuukauden verran. Olen myös jo useamman vuoden tilannut vaatteita ja kosmetiikkaa Hong Kongissa sijaitsevasta YesStylesta ja heidän paketti on kyllä yleensä tullut kahden tai kolmen viikon kuluessa.

Mun mielestä netissä on niin paljon mukavampi harrastaa shoppailua, kuin kierrellä kaupoissa. Erityisesti pakettien odottamisessa ja avaamisessa on oma taikansa - ihan kuin saisi lahjoja, vaikka itse ne olenkin maksanut :P

Houkutteleeko nettiputiikit vai käyttekö mielummin kaupoilla?

PÄIVITYS 27.9.2014
Sain paketin DressLilystä ja vaatteiden laatu on erittäin huonoa, tosin korut olivat sellaisia kuin pitikin. En kuitenkaan suosittele tilaamaan mitään DressLilystä! YesStyle sen sijaan myy melko hyvänlaatuisia vaatteita näin vuoden tilauskokemuksen perusteella ^^


Kollaasi by Kitty & kollaasin kuvat DressLily

16 kommenttia :

  1. Voi mitä ihanuuksia säkin löysit! Taidan viettää tän illan Dresslilyn parissa ja päättää sitten, kummasta tilaan ;) tuo valkoinen toppi taitaa olla sama jonka tilasin harmaana? :) se on kyllä superihana! Hyviä löytöjä oot tehnyt, veikkaan että tuo takki sopii sulle ihan täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YesStylessa on mun mielestä ehkä vähän parempi valikoima, mutta toi DressLily on selkeästi halvempi :) Kuten säkin huomasit myy DressLily vielä kaiken huipuksi samoja vaatteita kuin YesStyle :D

      Toivotaan, että takki sopii :) Muut mitat tuntui olevan kohdillaan, mutta vähän pelottaa riittääkö hartiamitta :P

      Poista
    2. Voi itku :D joudun ehkä tilaamaan nyt molemmista! Ainoona vähän nyt huolettaa nuo koot, tuolla on yksi takki jonka haluaisin mutta en oo varma mahtuuko se mulle, eikä mulla ole kunnon mittaa ;/ ja siinä on vaan yhtä kokoa jäljellä. argh!

      Poista
    3. Ahaha, näin siinä käy :D Jos takki ei ole ihan kamalan kallis niin tilaa ihmeessä, varmasti saat sen myytyä täällä Suomessa eteenpäin ilman, että jäät tappiolle :)

      Poista
    4. Totta tuokin, ehkä vaan laitan sen tilauksen menemään :D

      Poista
    5. Toivotaan,että meidän molempien takit on oikean kokoisia, eikä tartteis näitä kaunokaisia myydä eteenpäin :) En tosin sano etteikö harmittaisi mikäli takin joutuisi myymään :D Noh ainakin joku onnellinen saa sitten itselleen takin, joka ei kävele vastaan ihan joka kulman takaa jos näin käy :)

      Poista
    6. Niinpä, mäkin oon huono luopumaan mistään ihanasta, vaikken käyttäiskään :D onhan se nätti henkarillakin... :p

      Poista
    7. Hih, ai niin ihan kuin se sun mintun värinen mekkokin :D Mutta on se hei tosi kaunis eikä sitä ikinä tiedä jos se joku kaunis päivä koristaakin henkarin sijasta sua :)

      Poista
    8. Niinpä, hei kohta mulla on kaapillinen tavoitevaatteita :D Voi vitsi kun sapettaa, DressLilystä ois tullut joku liittymiskuponki mut se meni suoraan roskapostiin ja missasin sen. Noooo ei ne onneks paljon maksaneet muutenkaan.

      Poista
    9. No voi kökkö, no mutta se tais olla vaan joku 6% (vai oliko 8%?) eli ei nyt ihan hirmuisen suuri ale :D Mut tietysti ale kuin ale ja kun se olisi vielä käynyt heti ekaan tilaukseen niin varmasti sapettaa :/ Mut tosiaan onneksi on halpa kauppa :D

      Poista
  2. Kylläpä onkin mukava uusi tuttavuus tuo Dressliyn! Ovatko tilaamasi tuotteet aina tulleet perille, entä joutuuko ne tullaamaan kun tuevat Kiinasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, DressLily on mulle myös uusi tuttavuus (tämä on ensimmäinen tilaukseni sieltä), joten tulleista en osaa vielä sanoa. YesStylesta paketit on ainakin tulleet suoraan lähipostiin ja eikä yhtään ole matkalle jäänyt. Tietysti kaikkien sääntöjen mukaan noista kai pitäisi maksaa verot, mutta ainakin YesStyle lähettää pakettinsa Saksan kautta ja EU:n alueelta tuleviin paketteihinhan ei tule lisäkustannuksia.

      Olen aikaisemmin kyllä tilannut Kiinasta esim. eBayn kautta ja paketit on aina merkattu lahjana, jolloin lisäkustannuksia ei ole myöskään tullut.

      Ei kun vain shoppailemaan! :)

      Poista
  3. Täällä myös yksi nettishoppailuun hurahtanut :) Siinä pakettien odottamisessa, avaamisessa ja tuotteiden hypistelemisessä vain on sitä jotain! Varsinkin kosmetiikkapaketteja odotan aina aivan tohkeissani :D Myös vaatteita tulee tilailtua, yleensä tosin suomalaisista kaupoista, jolloin voi hyvällä omalla tunnolla tilata vähän reilummalla kädellä, sovitella rauhassa kotona ja palauttaa ne mistä ei niin välitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta ja vaikka sitä tietääkin mitä paketissa on niin onhan se ihan eri asia nähdä ne vihdoin livenä ja tosiaan päästä testailemaan oli se sitten kosmetiikkaa tai vaatteita :) Ihan kuin joulu olisi joka kuukausi (pitäisi varmaan vähän vähentää shoppailua) :D

      Poista
  4. hei pakko kysyä olilo sulla ongelmia maksun kanssa? oon nyt viikon verran yrittänyt maksaa paypalin kautta ja joka kerta lyö denied.. Osaatko yhtäön sanoa miksi? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Mulla ei ollut maksun kanssa mitään ongelmia, joten en osaa kyllä nyt yhtään sanoa mikä vika tuossa voisi olla. Mutta hei ehkä hyvä, ettet saa maksua menemään läpi, nimittäin mun paketin sisältö oli tosi suuri pettymys (laatu erittäin huonoa)! Tilaa mielummin YesStylesta, sieltä on tullut aina melko hyvänlaatuisia vaatteita ^^

      Poista