VICTORIA'S SECRET BEAUTY: ANGEL GOLD FRAGRANCE MIST & ANGEL LOTION

Jos vaikka aloitetaan siitä, että olen yleisesti ottaen pettynyt Victoria's Secretin hajuvesiin. Tässä omalainaus edellisestä Tallinna postauksesta:"Victoria's Secretin tuoksuja ja voiteita! Alkuhuuman jälkeen olin kuitenkin tosi pettynyt - melkein kaikki parfyymit olivat suorastaan kauheita vaahtokarkki-hattara-alkoholi pommeja. Eteeni ei ole ehkä koskaan vielä eksynyt näin väkisin väännettyjä parfyymeja. Vartalovoiteet ja -suihkeet sen sijaan olivat moni aika onnistuneita..."

Ainoa parfyymi, joka omaa nenää miellytti oli Seduction, mutta esimerkiksi VS:n tykkituoksut Bombshell ja Tease sai mut vaan ihmettelemään mitä muut niissä oikein näkee tai tässä tapauksessa haistaa. Kuitenkin näiden kyseisten tuoksujen vartalosuihkeet olivat paljon miellyttävämpiä. Victoria's Secret voisikin mielestäni keskittyä enemmän vartalosuihkeiden ja -voiteiden tekoon. Tietysti pääsin nuuhkimaan vain murto-osaa VS Beauty valikoiman tuoksuja, joten mistä sitä tietää vaikka lopuista kahdestasadasta tuoksusta löytyisi ihan helmiäkin ;)
VICTORIA'S SECRET
Angel Gold Fragrance Mist ½

Ehdottomasti ei rakkautta ensinuuhkaisulla. Suihkautin Angel Gold vartalosuihkeen testeriä käsivarteen ja koska tuoksu muistutti mielestäni liikaa Garnierin aurinkorasvan tuoksua päätin unohtaa koko tuotteen. Jonkin ajan kuluuttua muita kosmetiikkatuotteita ihmeteltyäni mietin mistä tällainen ihana melko sensuelli vaniljainen kukkaistuoksu tulee ja se tulikin käsivarrestani. Menin äkkiä takaisin VS:n hyllylle ja nappasin Angel Gold vartalosuihkeen mukaani :)

Angel Gold on erittäin makea hedelmäinen kukkaistuoksu. Suihkeessa yhdistyy hirmuisen monta eri tuoksua, mutta hiukan pidempään nuuhkittua muutamia tuoksuja nousee selkeästi ylitse muiden. Alkutuoksussa tuoksuu sitruksiset tuoksut niitä sen tarkemmin erottamatta eli luultavammin pomelo, kumkvatti ja appelsiini. Sydäntuoksussa on paljon kukkia, mutta parhaiten niistä erotan jasmiinin ja gardenian. Alku- ja sydäntuoksusta ei tosin jää oikein mitään jäljelle jälkituoksun jyrätessä ne alleen. Vartalosuihkeen asetuttua iholle Angel Gold tuoksuukin melkein pelkästään myskille, meripihkalle ja santelipuulle.

Yleisesti ottaen suihke tuoksuu mielestäni paahtovanukkaalle, jossa on kukkia :P Nurre ainakin sanoi tänään, että tuoksun hyvältä ja mieheni tykkää kaikesta makeasta :P Jos siis siirappisen makeat tuoksut puuvivahteilla ovat juttusi pidät tästä melko varmasti. Jos taas olet raikkaiden hienostuneiden tuoksujen ystävä on Angel Gold melkein takuuvarma inhokki.

VS Angel Gold tuoteperhe lanseerattiin markkinoille syksyllä 2012.

Alkutuoksu: päärynä, kumkvatti, pomelo, punaisia marjoja, appelsiini, bergamotti
Sydäntuoksu: jasmiini, gardenia, tulppaani, pioni, lumpeenkukka
Jälkituoksu: myski, vanilja, meripihka, setripuu, santelipuuVICTORIA'S SECRET
Angel Lotion ★½

Ihastuin Angel vartalovoiteeseen ensimmäistä kertaa Singaporen Changi lentokentän Victoria's Secret myymälässä. Tämä onkin jo toinen puteli samaa rasvaa, joten sanomattakin selvää, että pidän tästä melko paljon. Voiteessa on VS Angel parfyymin tuoksu, joka mielestäni sopii voiteeseen ihan täydellisesti, vaikka siis itse Angel parfyymistä en tykännytkään.

VS Angel on makea mausteinen kukkaistuoksu ja voiteessa havaitsenkin parhaiten rosepippurin, luumun, gardenian ja myskin tuoksut :) Myös puun vivahteet on havaittavissa eli todennäköisesti se on tässä tapauksessa nenälleni melko tuntematon agarwood. Uudempaan Angel Gold tuoksuun verrattuna alkuperäinen Angel on mausteisempi ja jälkituoksu paremmassa tasapainossa alku- ja sydäntuoksun kanssa.

VS Angel tuoteperhe lanseerattiin markkinoille vuonna 2011.

Alkutuoksu: rosepippuri, luumu
Sydäntuoksu: gardenia, orvokki
Jälkituoksu: meripihka, myski, agarwood


 
Onko Victoria's Secret Beauty tuotteet teille entuudestaan tuttuja?

Jos on niin nyt jakoon omat VS Beauty suosikit! :)
 

4 kommenttia :

 1. Mulle nää on vielä ihan tuntemattomia, mutta tuollainen vartalosuihke olis kyllä kiinnostava. Kuinka hyvin tuoksu pysyy iholla?

  Ps, mun blogista löytyy nyt sun pyytämää juttua niistä YesStylen shoppailuista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tosiaan unohtui mainita, että kesto iholla on ihan ilmiömäinen. Nytkin tuoksun edelleen suihkeelle, vaikka laitoin sitä aamulla :D

   Hei kiitos, kävinkin aikaisemmin puhelimella lukemassa sun YesStyle postauksen, mutta vasta nyt kommentoin päästessäni koneelle ^^ Puhelimella mun kommentit tuppaa olemaan aina yhden lauseen mittaisia, vaikka asiaa olisi enemmänkin :D

   Poista
  2. Hahaa, tuttu tunne ton puhelimella kirjottamisen kanssa :D Mutta kuulostaa kyllä hyvältä tuo vartalosuihke, vielä kun pääsis jonnekin nuuhkimaan! Muistaakseni oon meinannu jostain ulkomailta jonkun suihkeen joskus tilatakin, mutta tuoksuja ei oikein uskalla randomilla ostella.

   Poista
  3. Olishan se ihanaa päästä aina nuuhkimaan ^_^ Pakko kuitenkin tunnustaa, että olen tilannut tuoksuja myös täysin randomina (alesta tietysti, ei ole voinut vastustaa kiusausta) :P Onneksi suurin osa on ollut melko hyviä, mutta myös niitä huteja on joukkoon sattunut ;)

   Poista