PAPERIHÄÄT

Vitsi miten aika menee nopeasti! Tasan kaksi vuotta sitten mentiin naimisiin eli ollaan päästy jo pumpulihäistä paperihäihin :) Hääpäivää ei juhlistettu tänään mitenkään erityisesti - lähtiessäni töihin Nurre tuli kotiin ja kun minä tulin kotiin oli Nurre menossa jo nukkumaan. Juhlistetaan sitten viikonloppuna jotenkin, kun kerrankin molemmilla on vapaata :) Nurren mentyä nukkumaan jäin fiilistelemään meidän hääkuvia (pahoittelut teille, jotka ovat nämä hääblogissa jo nähneet useampaan kertaan :P).






































Mutta kuulkaas, minä sain ihan maailman parhaan hääpäivälahjan, jota en ollut osannut edes odottaa! Sain käteeni litteän paketin jota tunnustelemalla arvuuttelin kirjaksi. Avasin paketin ja tuijotin suu auki manuaalia, jossa luki Canon EOS 100D. Nurre tuli isomman laatikon kanssa ja sitten vasta tajusin, että olin oikeasti saamassa ihka omaa ensimmäistä digijärkkäriä!






12 kommenttia :

  1. Ihana oli nähdä taas pitkästä aikaa teidän hääkuvia ja hurjasti onnea!
    Musta tuntuu et ihan vasta jännitin, et kuinka teidän päivä menee ja kotona hehkutin Petelle, et "mun lempi bloggaaja meni tänään naimisiin". ONNEEAA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvä, ettei tule jo korvista ulos :D Hihi, Pete varmaan pyöritteli silmiään tyylillä "naiset" ;)

      Poista
  2. Oi, onnea :) olipa meillä hääpäivät lähekkäin, me juhlittiin sunnuntaina :) Mutta näistä hääpäivän nimistä näkyy olevan useempia versioita, mä miellän ton ekan päivän paperihääpäiväksi ja vasta toisen pumpuliksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipas todella, onnea siis teillekin! :D Huomasin vasta tänä vuonna, että joillekin tosiaan pumpulihäät on ensimmäinen ja joillekkin toinen hääpäivä ja sama paperihäiden kanssa. Ilmeisesti riippuu missä päin Suomea ollaan :) Me kuitenkin jo juhlittiin pumpuleita mitään tästä tietämättä ekana vuonna, joten päätettiin nyt juhlia paperihäitä kaksivuotishääpäivänä :)

      Poista
  3. Hei! Löysin blogiisi tänään sattumalta ja jo tässä vaiheessa, tunnin selailun ja lueskelun jälkeen täytyyä sanoa, että tulen palaamaan tänne jatkossakin :) Nykyisin lifestyleblogeja on niin paljon, että harvoin tulee törmättyä blogiin, joka jollain tapaa erottuisi massasta ja päätyisi aktiivisempaan seurantaan. Sinun blogiisi tänään päädyttyäni mielenkiintoni heräsi kuitenkin heti - jo blogin yläbanneri on ihanan raikas ja selkeä! Muutenkin blogin ulkoasu on upea, kuvat todella hienoa ja kirjoitat myös hyvin ja ytimekkäästi itseänikin kiinnostavista aiheista. Mukavaa kesän jatkoa sinulle! (PS: Taidan tämän kommentin kirjoittamisen jälkeen vielä hetken aikaa selailla vanhoja postauksiasi ennen aurinkoiseen ulkoilmaan siirtymistä :-) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit kuinka tämä sun kommentti piristi mun päivää! Iso kiitos, että jaksoit kommentoida ja todella kiva, kun kerroit pitäväsi blogin ulkoasusta, sekä sisällöstä ^___^

      Banneri on tehty kokonaan ottamistani kuvista, joten olen tosi mielissäni, kun siitä tykkäsit! :) Koitan muutenkin blogissa käyttää ensisijaisesti aina omia kuvia, vaikka välillä sorrunkin käyttämään valmiita postaukseen sopivia kuvia esim. pinterestista.

      Oikein ihanaa kesää sinullekin ja toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin :)

      Poista
  4. Onnea paperihääpäivän kunniaksi :) Ihanan lahjan sait!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina ja lahja oli kyllä todella todella mieluinen ^_^

      Poista