JAPANIN KUUMILLA LÄHTEILLÄ...TAI AINAKIN MELKEIN

Jos jollekin on vielä epäselvää niin rakastan kylpemistä! :D Olen tässä vuoden päivät tilaillut Sasasta erilaisia japanilaisia kylpysuoloja ja -pulvereita. Yleensä olen käyttänyt pari viikossa. Muutamia lemppareita on noussut ylitse muiden ja olenkin näitä jo kerennyt tilailemaan useampaan kertaan edellisten loppuessa.

KRACIE
Tabino Yado Hot Springs ''Beauty Skin'' Bath Salts

Kracien kylpysuolapaketti sisältää 12 pussukkaa kylpysuoloja, jotka on tehty mukailemaan neljää Japanin kuuluisinta ja rakastetuinta ihoa kaunistavaa kuumaa lähdettä eli onsenia: Ureshino, Ryujin, Kitsuregawa ja Naruko. Onsenit on jaoiteltu eri tyyppeihin sen perusteella mitä mineraaleja ja kemikaaleja ne sisältävät. Kracien paketissa löytyy tyyppejä natriumkarbonaatti (sodium bicarbonate) onsen ja rikki (sodium sulfate) onsen. Natriumkarbonaatti ts. sooda onsen eli tansan-sen pehmittää ihoa ja poistaa epäpuhtauksia, kun taas rikki onsen eli iō-sen poistaa kuollutta ihosolukkoa ja on erityisen hyvä ongelmaihon hoitoon mm. kaikenlaiset näppylät & akne.


Rakastan näitä! Iho on heti kylvyn jälkeen selkeästi kuulaampi ja iho tosi pehmeä - ihan kuin olisi lillunut jossakin mineraalilähteessa ^_^ Jos jotain miinusta pitää sanoa, niin nämä eivät välttämättä sovellu herkälle / oikein kuivalle iholle (saattaa aiheuttaa kutinaa) ja tuoksusta tulee lähinnä mieleen pyykinpesuaine.

Oikeisiin onseneihin en taida koskaan päästä, sillä Yakuzan takia tatuointeja pidetään Japanissa edelleen rikollisuuden leimana ja melkein kaikissa onseneissa tatuoinnit on kielletty. Eli vaikka olisit vain harmiton naisturisti, jolla on pieniä söpöjä perhosia iholla on ne perhoset siinä liikaa.

INCI: URESHINO: Sodium bicarbonate, carbonic acid, fragrance, silicic acid, sodium silicate, oleic acid, sorbitan KITSUREGAWA: Sodium sulfate, sodium bicarbonate, titanium dioxide, fragrance,  silicic acid, polyacrylic acid, bentonite, sodium silicate, oleic acid,  sorbitan  NARUKO: Sodium sulfate, sodium bicarbonate, fragrance,  silicic acid, polyacrylic acid, bentonite, sodium silicate, oleic acid,  sorbitan  RYUJIN: Sodium sulfate, sodium bicarbonate, titanium  dioxide, fragrance, silicic acid, polyacrylic acid, bentonite, sodium  silicate, oleic acid, sorbitan.


KRACIE
Aroma Resorts Relaxing Bath Salts

Hyvänä vastapainona melko tuoksuttomille Kracien Hot Springs sarjan kylpysuoloille olen käyttänyt aivan ihanan tuoksuisia Kracien Aroma Resorts kylpysuoloja. Näissä on melko voimakkaat tuoksut (en kuitenkaan ole saanut näistä migreeniä) ja kylpyvesi värjäytyy kivasti ainakin tässä laventelissa, joka on mun lemppari näistä. Olen kokeillut myös ruusua ja persikkaa, mutta mieleni tekisi kokeilla myös sitruunaa ja kamomillaa.





MUITA SUOSIKKEJA

BISON 
Funwarich Mousse Bath Additive - Green Apple & Daisy, sekä Pudding (kuvassa kaksi ensimmäistä vasemmalta)
Hauskan näistä ehkä tekee sen, että kun jauheen kaataa kylpyveteen se etenee vedessä kuin alati kasvava vedenalainen mousse :P Lisäksi veden pintaan syntyy super pehmeää vaahtoa ja kylvyn jälkeen iho on pehmeä kuin vauvan pylly. En kauheasti tykännyt Puddingista, mutta Apple & Daisy oli aivan ihana.

FITS 
Atatame-Bijin Sake Sakura Bath Additive (kuvassa kolmas vasemmalta)
Sisältää seitsemän kosteuttavaa ainesosaa Japanista ja Kiinasta. Kirsikankukkien tuoksu, laittoi kevyesti hikoilemaan. Pussissa oli melkein tuplaten normaaliin määrään nähden kylpysuolaa. Ihan ok, ei mitenkää erikoinen.

BISON 
Mixed Berry Bath Additive (kuvassa neljäs vasemmalta)
Mineraaleja ja luonnonuuteita. Laittoi hikoilemaan, joka ilmeisesti onkin tämän kylpysuolan tarkoitus. Vähän kuin saunassa olisi ollut :P Ehkä vähän liian makea tuoksu mun makuun vaikka oikein runsaista marjatuoksuista tykkäänkin. Iholle jäi kiva tuoksu kylvyn jälkeen :)



HONYARADOH 
Home Esthetics Professional Beauty Dead Sea Bath Additive
Tämä kylpysuola sisältää erilaisia mineraaleja ja värjää veden todella tummaksi. En ikävä kyllä muista muuta kuin, että olin tosi pettynyt tähän ja ammetta sai jynssätä kylvyn jälkeen ikuisuuden.

KOKUBO 
Dream Peach Bath Powder
Tylsä yksivärinen pakkaus hämäsi, tämä on yksi mun lemppareista! Vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja saa ihon hehkumaan. Tuoksu on suorastaan taivaallinen ja kylpyvesi vihreää kuin ruoho! :D

KOKUBO 
Sakura Princess Bath Powder
Tykkäsin, ihana prinsessakylpy! Ei niille päiville, kun migreeni tuntuu vaanivan nurkan takana, sillä tuoksu on aika voimakas. Pehmoinen iho tuli kyllä ja jälkituoksu säilyi iholla pitkään.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti