30-DAY THIGH CHALLENGE - KYYTIÄ REISILLE JA PAKAROILLE :)

Tulipa ihan tahtomattani aprillattua teitä vähän etuajassa, nimittäin luvatun meikkipostauksen sijasta tuleekin tähän väliin vielä huhtikuun treenihaaste! En ollut edes tajunnut, että kuukausi on lopussa, kun maaliskuu on tuntunut ihan muutamalta viikolta.

Ne jotka on haasteita tehneet samaan tahtiin kuin minä ovat saaneet juuri käsitreenin päätökseen :) Nyt olisi reisien vuoro! Jälleen oman kunnon mukaan nuo toistomäärät, eli voit pilkkoa toistot useampaan sarjaan, kunhan toistojen yhteismäärä on sama. Sivuaskelkyykkyjen (lateral lunges) ja palopostinostojen (fire hydrants) määrät on sitten per jalka ;) 

Tämän kuukauden haaste valmistelee reisi-pakara osastoa toukokuun kyykkyhaasteeseen ;)





kuva & treeniohjelma: Jodi Higgs

3 kommenttia :

  1. Vau kun oot ollut ahkera näiden haasteiden kanssa. Kuten viimeisimmässä blogipostauksessa kerroin, niin mulla jämähti se vatsalihashaaste kiireiden jne. tekosyiden takia päivään nro 25 enkä ole saanut aloitettua sitä alusta saati jatkettua sitä... nyyh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahkeroimisen lähteenä taitaa olla endorfiini, joka ei pääse laskemaan, ku käy salilla vähintää 4krt viikossa ja sit tekee melkee päivittäin haasteita kotona :P Mut päivä 25 on silti aika hyvin! Se loppu teki kyllä ainakin mulla tosi tiukkaa :P Mut hei nyt alotat nää reidet, ni pääset kyykkää ens kuussa :D Toukokuun kyykkyhaaste alkaa nimittäin semmosella "pienellä" toistolla, kun 50 kyykkyä (okei okei, ne voi kyl tehdä osissa) :D

      Poista
    2. Laitetaan nyt vielä se viides hymiö :D nimim. vois tietysti joskus vähän kattoo monta niitä oikein yhteen kommenttiin tunkee.

      Poista