30-DAY ARM CHALLENGE - VOIMAA KÄSIIN! ^_^

Lupailinkin cardion jälkeen laittaa vähän käsitreeni haastetta. Kesä tulee kovaa vauhtia, vaikka tietysti ensin on ihana mutavellinen Suomen kevät siinä välissä. Niitä toppikelejä kuitenkin odotellessa laitetaan kädet kuntoon! Tiedän jo nyt, että punnerruksista ei tule koskaan mun parasta kaveria, mutta yrittänyttä ei laiteta.


Muistutan, että nämä voi tehdä oman kuntotason mukaan esim. punnerrukset voi tehdä naisten punnerruksina tai jopa seinää vasten. Myös esim. vikan päivän toistot voit jakaa kahteen tai kolmeen osaan, jolloin pidät toistojen välissä minuutin tauon. Älä silti liian helpolla päästä itseäsi ;) Jos kaipaat lisää haastetta lisää dipeissä vaikka paino syliin tai punnerruksissa kuminauha vastukseksi käsien alta selän yli.

Edellistä haastetta jäljellä vielä muutamat loppurutistukset jos aloitit kanssani samaan aikaan. Itsellä alkaa cardio tehdä jo aika tiukkaa ja olen joutunut pitämään hiukan hengähdystaukoja, mutta silti loppuun asti aion rutistaa ;)

Onko jollain muulla parhaillaan menossa jokin aikaisemmista haasteista (vatsa, cardio)? Tuntuuko missään? :)






kuva & treeniohjelma: Jodi Higgs

2 kommenttia :

  1. Voi miten odotan sitä että pääsee taas treenaamaan! Tällä hetkellä kun jo kävelykin aiheuttaa supistuksia.. Sitä alkaa kaivata jo omaa kroppaa takaisin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, uskon! :) Mutta lohdutuksen sanana sanon, että olet kyllä tosi hyvässä kunnossa näin viimeisilläsikin, joten etköhän pikkuisen synnyttyä saa hyvinkin nopeasti oman kroppasi takaisin ;)

      Poista