KOTI-ILTA KYÖKIN JA PUTOUKSEN ÄÄRESSÄ

Vaikka mulla on ollut talvilomaa koko viikon ei meillä Nurren kanssa ole oikein aikataulut menneet kohdilleen. Oman aikani olenkin sitten käyttänyt tosi hyvin kotona hyödyksi pääasiassa laiskotellen ja vähän kotitöitä tehden. Tuli luettua reilusti puolenvälin paremmalle puolelle Prahaan sijoittuva fantasiakirja Daughter of a Smoke and Bone (vaikuttaa ihan lupaavalta) ja siivottua vaatehuone. En tajua mihin koko viikko on mennyt enkä todella ole saanut mitään muuta fiksua aikaiseksi!

Eilen kuitenkin päätimme viettää laatuaikaa keskenämme liha- ja juustofonduen merkeissä ja jälkiruoaksi saikin sitten olla jotain kevyttä - valkoviinissä keitettyjä päärynöitä mascarponevaahdolla. Nyt en siis todellakaan tarkoita kevyellä kalorien määrää, vaan sellaista jälkkäriä, jonka saa sujautettua vielä täpötäyteenkin vatsaan :P Laitan jälkkärin reseptiä jossakin vaiheessa - siitä tuli sairaan hyvää, vaikka loppupeleissä ohje on hyvin yksinkertainen.


Kun vihdoin olimme täyttäneet vatsamme asetuimme sohvalle katsomaan illan Putousta. Chika ja Roxie olivat meidän pitkäkestoisesta illallisesta sitä mieltä, että niiden olemassaolo oli tyystin unohdettu ja neidit olivat huomionkipeitä koko kahdella kilollaan. Koirat käyttäytyivät, kuin olisimme tulleet viikon lomamatkalta. Tunsimme kyllä itsemme erittäin kaivatuiksi rapsuttelijoiksi/nukkumapaikoiksi ;)

psst. Hiukan harmitti Krista Kososen tippuminen Putouksesta. Olen tavannut tämän viihdetoimittajan johon Sirkka "Sika" Vainolan hahmo perustuu ja Kristan rooli on ollut niin osuva turkkeineen ja eleineen päivineen, että olen saanut monet hersyvät naurut! :P


2 kommenttia :

 1. Vaude nam. Ihana illallinen! ihan kateeksi käy. Mekin vedettiin pizzaa eilen, joten tänään sitten uidaan ne kalorit pois (vaikka saadaan uida varmaan 6 tuntia siinä tapauksessa :D)
  Ja ihan samaa mieltä tosta putousjutusta. Krista ei TODELLAKAAN ollut niistä huonoin. Ihan älytöntä. Olisin tiputtanut joko sen ihme tohtorimiehen tai sitten Slaikan... -.- Krista on niiiin hyvä näyttelemään. : ]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mutta tehokkaastihan me uitiin! Mulla ainakin on kädet niin kipeenä, et oksat pois :P

   No nimenomaan, mä olisin kans nähnyt sen tohtorin tippuvan ensimmäisenä. Sika Vainola oli ihan loistava parodiahahmo Rita Tainolasta :)

   Poista