KIRJEKAVERI VAUVALLE?

Kirjekaveri vauvalle kuulostaa melko hassulta. Vähän ehkä siltä, että vanhemmilla on liikaa aikaa (tai lähinnä äideillä). Jo vauvana alkanut kirjekaveruus on kuitenkin aika kiva idea, kun sitä tarkemmin ajattelee. Kirjeistä tulee kiva muisto ja hieman vanhempana sellainen juttu mitä on ihana odottaa ja yhdessä lukea/kirjoittaa. Muutenkin näin digitaalisena aikana tulee varmasti vähemmän läheteltyä perinteisiä kirjeitä ja tällä tavalla on kiva pitää yllä sitä mitä itse lapsena sai kokea, kun odotti kirjekaverin kirjeen kolahtavan postiluukusta. 

Miten tällainen sitten oikein toimii? Eihän vauva osaa vielä puhua eikä kirjoittaa? 

Homma toimii siten, että kirjoittelen tytön nimissä vähän edellisen postauksen tyyliin, kunnes Stella voi itse sanella/kirjoittaa kirjeen kirjekaverilleen. Stellalla on nyt kaksi tyttövauvaa kirjekaverina jotka löytyivät facebookin vauvaryhmästä. Hauskan tästä tekee se, että molemmat kirjekaverit ovat päivälleen saman ikäisiä, eli syntyneet 27.9.2017! :)

Tarkoitus on kirjoitella nyt alkuun vähintään yhteisenä syntymäpäivänä, mutta myös esim. ystävänpäivänä, jouluna jne.
Stellan nimissä lähti juuri parit ystävänpäiväkortit, jotka toivonmukaan saapuivat tänään perille. Sitten kun tytöt ovat isompia ja kirjekaveruus toivottavasti kestänyt olisi kiva jos tytöt voisivat tavata toisensa. 


Hyvää ystävänpäivää teille kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti