THE CAKE ELI RISTIÄISKAKKU

Ristiäiset on nyt jaettu kahteen postaukseen, koska tämä kakku on mielestäni sellainen, että se vaatii ihka oman postauksen. Toiveena oli hennon vaaleanpunainen kerroskakku, johon koristeeksi sokeripitsiä, kukkia, pieni suloinen pupu sekä nimikyltti. Kakun päävärin eli vaaleanpunaisen lisäksi valkoista ja kultaa. Toivekakku oli sen verran suuritöinen ja leivontataitojeni ulottumattomissa, että halusimme ulkoistaa kakunteon. Pitkän vertailun päätteeksi koin kakkurakkautta ensisilmäyksellä eksyessäni Marsispossun instagramiin. Tili oli täynnä toinen toistaan upeampia kakkuja, joten päätös homman antamisesta Marsispossulle oli helppo.

Kakusta tuli AIVAN IHANA! Ja tietysti tarpeeksi söpö meidän Stella-pupulle (tytölle on alkanut kertyä liuta lisänimiä).  Ylempään kerrokseen tuli täytteeksi valkosuklaa-mustikka ja alempaan kerrokseen laktoositon tummasuklaa-vadelma-punaherukka. Molemmat maut olivat mielestäni tosi hyviä!

Hintaa tälle 25 hengen kakulle tuli 170€ mikä ei ole mielestäni ollenkaan paha hinta näin suuritöisestä kakusta. Kakkua jäi vielä jonkin verran yli vaikka syöjiä oli tasan 25. Kahdelle vieraalle haettiin omat kakkupalat Kakkutuvasta, joka on luontaisesti gluteeniton leipomo - äitini sai sieltä palan luontaisesti gluteenitonta prinsessakakkua ja pappani maidottoman sacherkakkupalan.Tämän kakun jälkeen voin vain todeta, ettei tarvitse miettiä mistä tilataan Stellalle yksivuotiskakku! Marsispossusta eli Niinasta taitaa tulla meidän perheen vakkari kakuntekijä isompiin juhliin. Voin vain lämpimästi suositella häntä, sillä ainakin tämä meidän kakku oli paitsi kaunis myös erittäin hyvänmakuinen!

2 kommenttia :