VAUVAN ENSIMMÄINEN JOULU

Ihan ensiksi haluan toivottaa kaikille mukavaa ja ilontäyteistä jouluaattoa! Eilen lumisateen tappoi rankkasade ja samalla mun joulufiiliksen. Iltaa kohti kuitenkin joulufiilis alkoi taas nousta kun alettiin kasaamaan Stellalle (jos eilisen "name reveal"- postaus jäi lukematta niin voit lukea sen täältä) Stokken pinnasänkyä. Piti todeta, että meidän ihana ensisänky oli käynyt pieneksi tälle tontun tyllerölle ja oli aika siirtää vaavi "isojen vauvojen sänkyyn".

Pikku tonttu sammuikin eilen petiin jo ennen kuin kerkesin edes valoja sammuttaa (mikä on hyvin poikkeuksellista) ja päätettiin Nurren kanssa käyttää yllättäen saamamme ns.vauva-vapaa ilta muutaman joululahjan avaamiseen vuorokauden vaihduttua.Sain aivan ihania lahjoja Nurrelta - keittiöön uuden lampun (olen jo pitkään halunnut keittiöön uuden lampun), powder pink värisen aivan mielettömän ihanan viltin, harmaat alpakkavilla säärystimet ja villasukat sekä kävyn mallisen metallisen jalustan kruunukynttilälle. Mun Nurrelle ostamista paketeista paljastui uusi työtuoli, lasinaluset Stellan hassuista ilmeistä, Batman paita (sellainen jossa aika magee ns. vesivärityön näköinen printti) ja yhteisenä lahjana Vallilan lakanat. Stellalle Nurre oli ostanut Familonin Muumipallot peitteen ja mun tytölle ostamasta paketista paljastui kolme iltasatukirjaa.

Kaikki loput paketit päätimme jättää tälle aamulle, tosin Chika onnistui löytämään oman pakettinsa kaikkien lahjojen joukosta! Ei alkuunkaan ymmärretä miten ihmeessä se onnistui sen löytämään, sillä paketissa ei ollut edes mitään syötävää jonka se olisi haistanut ja näin arvannut omakseen! Kaikki muut paketit saivat olla rauhassa kuusen alla vaikka toki koiruudet innokkaasti auttoivat meitä lahjojen avauksessa :D
Kohta avaamme loput paketit ja katsomme perinteisesti Lumiukon telkkarista (telkkarista, jonka Nurre muuten osti itselleen joululahjaksi mun vastusteluista huolimatta...) En malta odottaa mitä muuta kääreiden alta paljastuu (enkä Nurren ilmettä kun hän näkee miten järkyttävän monta lahjaa olen hankkinut tytölle joka ei niistä vielä edes mitään ymmärrä xD).

Illaksi menemme anopin luokse, maanantaina isälleni ja maanantaina äidilleni. Ihme kyllä joulupäivien ollessa jaossa kukin isovanhempi sai haluamansa päivän eikä asiasta tarvinnut alkaa vääntämään kättä, huh! :D

Huom! Näissä postauksen kuvissa pikku tonttu poseeraa joulukortteja varten vain 1,5kk ikäisenä. Tänään samat tamineet päällä 3kk iässä (silloin ne olivat hiukka isot, mutta nyt sopivat).Missä te vietätte joulun? Oman kodin rauhassa vaiko vauhdikkaasti sukuloiden? :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti