FITFARM BIKINI CHALLENGE 2015 VKO 2 - KIUKKUPUSSILLINEN HERKKUJA

Viikko kakkonen suoritettu! Paino +2kg lähtöpainosta, mutta niinhän mulla viimeksikin meni tämän painon kanssa, että ensin nousi ja sitten joskus puolivälin jälkeen alkoi vasta laskea :D Peilikuva on kuitenkin se tärkein, eli sieltä mua tuijottaa painosta huolimatta jo hiukka timmimpi muija! :D Turvotuskin on jo onneksi alkanut hellittämään ;)


I'M ALL ABOUT THAT CAKE

Olen tosi ylpeä itsestäni kun olen pystynyt laittamaan muille herkkuja - jätskiä, keksiä, suklaata - ilman, että niitä tehnyt mieli :) Mutta sitten tuli jäätyä hetkeksi kauppakeskuksen hissiin jumiin kahden täytekakkurullakon kanssa! Silloin kyllä ajattelin kun ne kakut oli siinä naamalla läpinäkyvissä pakkauksissaan, että tämäpä on hienoa ja koitin saada kakut pois mielestä ;D Mun mieli alkoi kuitenkin laulamaan "I'm all about that cake, about that cake..." ja sit mun piti laittaa se ruotuun "...AND CHICKEN!".

MIKÄ MAA, MIKÄ PLANEETTA?

Tällä viikolla kenties tuo hiilarien vähäinen määrä on vaikuttanut muhun niin, että käyn koko ajan hitaalla. Yhtenä iltana mun oli tarkoitus pistää käsissäni olevat päärynä ja juomalasi omille paikoilleen. Niin siinä sitten kävi, että päärynä löytyi astianpesukoneesta ja juomalasi hedelmäkulhosta. En onneksi ole ainoa, sillä jos meidän bc-naamakirjaryhmään on uskominen niin tätä kivaa pikku sivuvaikutusta on myös muilla...vai miltä kuulostaa salilla treenikassista paljastuneet yksinäinen salikenkä ja kolme palkkarisheikkeriä? ;D


SUSHIA JA MARJAPIIRAKKAA

Vaikka tässä ruokavaliossa on paljon kiellettyjä raaka-aineita niin silti näistä ruokavalioon kuuluvista aineksista saa vaikka mitä kivaa aikaiseksi jos käyttää vähän mielikuvitusta! Esimerkiksi tiistain ja keskiviikon illalliselle tein sushia! :) Sushiriisistä jätin vain sokerin pois, eli maustoin sen muuten perinteiseen tapaan suolalla ja riisiviinietikalla. Tonnikala-kurkku-maki maistui ihan taivaalliselle ja sen jälkeen jälkkäriksi vielä pieni banaani ja mukillinen vihreää teetä. Seuraavaksi testiin menee tämä marjapiirakkaohje, jonka pystyy pyöräyttämään meidän aamupalan aineksista. Puolikas mustikkapiirakka aamupalaksi...on tämä kauheeta! ;DPERSEESEEN AMMUTTU KARHU 

Yup, that's me! x) Mun eläinpersoona tällä viikolla, kun kaikki ärsyttää, ketuttaa ja kiukuttaa ihan ilman mitään syytä. Vissiin tämä hiilarien vähyys aiheuttaa myös tällaista kivaa sivuvaikutusta, jota ei ollut viime kerralla. Toisaalta viime bikinissä meillä oli kolme ekaa viikkoa hiilarit illallisen lisäksi myös lounaalla ja nyt ne on alusta asti olleet pois lounaalta. Nytkin mua ärsyttää kun mun tee on liian kuumaa ja lihaksia kolottaa :P


TREENIT VIIKKO 2
 Treenien sisältö on Fitfarmin omaisuutta, joten tarkempi sisältö nimien perusteella avautuu ainoastaan lukijoille, jotka ovat itsekin mukana samassa Bikini Challengessa. 

"Tuun just salilta ja mietin et pääsenkö täst metron penkistä edes ylös vai kutsuuko vaihtoraide xD" 
"Luojan kiitos sille joka on keksiny metroon ne kaiteet joista voi vähän ottaa kiinni ja ponnistaa ylös!"
"Tekis mieli istuu tonne lumipenkkaan, ku perse on niin tulessa... mut en kyl pääsis sieltä sit enää omin avuin ylös xD"

Tällasia viestejä lähti Maitsulle keskiviikkona jalkatreenin jälkeen, joten lienee aika selvää, että treenit on olleet tehokkaita ja tuntuu siellä missä pitääkin! ;D Sunnuntaina mulla oli ojentajat vielä niin solmussa torstain jäljiltä, että päätin tehdä taas viime bikinistä hyppykuntopiiri -viikkotreenin. Hyppykuntopiirissä on siis liikkeitä alakroppalle & keskivartalolle, joten mun kädet sai rauhassa vielä palautua.

MAANANTAI
Salitreeni 1 - 1.Selkä-Hauis
Aerobinen treenin jälkeen 30min

KESKIVIIKKO
Salitreeni 1 - 2. Jalat
Juoksumatto: ripeä kävely lämmittelyksi 7min

TORSTAI
Salitreeni 1 - 3. Olkapää-Rinta-Ojentaja

LAUANTAI
Viikkotreeni 2 - Pakara -special

SUNNUNTAI
Viikkotreeni viime bikinistä - Hyppykuntopiiri
Aerobinen treenin jälkeen 30min2 kommenttia :

 1. Hei! Tosi hienoa, että haluat olla fitfit, enkä tarkoita tätä minään kritiikkinä valintojasi kohtaan, mutta... Jos kireäksi meno vaikuttaa mieleen siinä mielessä, että on hitaalla, onko se sen arvoista? Mietin tätä vain osaksi omassa päässäni siksi, että olen itsekin dieetannut "Juttamaiseen tyyliin" ja ollut siihen ihan tyytyväinenkin, mutta sittemmin olen vain todennut, että kireäksi pääsemiseen on myös tapoja, jotka ennemmin boostaavat kuin hidastavat aivotoimintaa.

  Nostan kyllä hattua itsekurillesi, sitä dieettaaminen usein vaatii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti sen arvoista, kun ei sitä hitaalla käymistä ole kuin viikon tai kaksi jos menee samaa rataa kuin viimeksi ^_^ Mulle tää Bikini Challenge ainakin on sopinut tosi hyvin - unenlaatu paranee aina tosi nopeasti ja olen paljon energisempi siis sen itsestäänselvyyden eli kiinteytymisen ohessa :) Nytkin teen 11 työpäivää putkeen joiden aikana vedän 8 treeniä ja 4 aerobista ^^ Ehkä sekin saattaa vaikuttaa tuohon hitauteen eli vaikka musta tuntuu pirteältä niin onhan tuo aika rankka yhtälö ;)

   Kiitos kivasta kommentista :)

   Poista