Happy Holidays

No nyt on lomailtu tarpeeksi joten täällä taas ollaan ^_^ Jouluna juostiin taas kaikki lähisukulaiset läpi - aatto vietettiin Nurren sukulaisten parissa Kirkkonummella ja joulupäivän iltapäivä vierähti isäni luona Vantaalla ja sitten samainen ilta äidin luona Hyvinkäällä :) Tapanina vaan löhöttiin ja syötiin kotona :P

Olin itseasiassa vielä aattoaamun töissä ja kun tulin kotiin oli kuusen ympärillä melkoisen malttamattomia pikkukoiria - ja Nurre ;D Chikan sain vielä monta kertaa rysän päältä kiinni kun se yritti vaivihkaa availla paketteja jo ennakkoon. Se yritti myös kiivetä lahjojen päälle ja saada kuusessa olevia paketoituja miniluita, mutta aikaisemmista vuosista viisastuneena ne oli aseteltu tarpeeksi korkealle ;) Voi sitä riemua ja paperisilppua kun koirat sai vihdoin avata pakettinsa! ;D Repesin ihan totaalisesti kun Roxie oli repimässä omaa lahjaansa auki ja Chika syöksyi jostain pöydän alta lahjan kimppuun - se vetäisi pakettikortin paketista irti ja juoksi karkuun ;D


Aattoilta meni ahtaessa glögiä ja jouluruokaa nassuun Nurren tädin luona. Ja kajastipa tuolla talon takana näkyvällä taivaalla vihreät revontuletkin! Jossain iltalehdessä oli jonkun tosi upea otos niistä ja vähän harmittaa, etten itse nähnyt niitä livenä täydessä loistossaan kun tuohon aikaan illasta oli melko pilvistä.


Tapanina käytiin isän luona joulukahvilla ja siirryttiin siitä illaksi syömään äidille. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa sisarukset yhdessä äidin luona. Yleensä näen heitä aina eri aikoihin, sillä siskoni asuu äitini luona ja veljeni isäni luona (vaikka veljeni nyt melkein asuukin jo tyttöystävänsä luona).


Sain tosi ihania lahjoja joista olen tosi kiitollinen ja otettu. Pikkusiskokin oli tehnyt mulle lahjaksi ihania kylpysuolapaloja, joista olen tosi innoissani - ne näyttää ja tuoksuu ihan yhtä hyviltä kuin Lushin kylpysuolat! :)

Miten teidän joulu meni? 
Alkaako jouluruoka tulla jo korvista ulos? ;D

 

5 kommenttia :

 1. Niin tuttua - meidän höppänä koiruliini sai jossain vaiheessa vainun omasta paketistaan ja siitä alkoi välitön pakettientuhoamisoperaatio :D Ihanalta joululta sekä näyttää että kuulostaa teillä!

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit olette koristelleet teidän kuusen todella upeasti! :)

  Meillä meni joulu myös hyvin vaikkakin pienesti jäi harmittamaan, ettemme päässeet vielä tätä joulua viettämään meidän talossamme. Onpahan sitten taas ensi joulu mitä odottaa innolla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! :)

   Ihanaa, joulu omassa talossa on kyllä todella mitä voi odottaa innolla ^_^ Ihanaa alkanutta vuotta teille! <3

   Poista
 3. Piti vielä sanoa, että hyvää uutta vuotta <3

  VastaaPoista