PIMENEVÄT ILLAT & KOIRIEN HEIJASTIMET

Täällä ollaan vihdoin elävien kirjoissa, joten lähdettiin haukkaamaan ulos vähän happea iltalenkin muodossa. Koirien kanssa on niin ihana ulkoilla nyt vielä, kun ne suostuvat tassunsa pistämään ulos ennen pakkasten tuloa. Ihanasti oli puissa näkyvissä jo syksyn värit ja sävy sävyyn sopiva taivas kruunasi kirpsakan syksyisen tunnelman.

Ilma oli melko kostea, joten Roxien "leijonanharja" kihartui söpösti ja se näytti ihan puudelille :P Tuossa kuvassa se odottaa mua ja Chikaa innoissaan, kuten hännästä näkeekin :) Chika tuttuun tapaansa nuohosi joka kiven ja laittoi puista tippuneet lehdet pöllyämään takajaloilla sutien.



Chikan ja Roxien valjaissa on edessä heijastimet, mutta kuten kuvista näkyy on meiltä jäänyt tsekkaamatta, että ne myös näkyvät. Pitäisi aina muistaa sujauttaa pidemmät karvan haituvat kaulahihnan alle, mutta onneksi me lenkkeiltiin nyt alueella jossa ei ole liikennettä ja harvoin edes polkupyöriä. Valjaiden sivuun kaipaisin kyllä jotain heijastinta ja mietin josko ompelisin niihin kaistaleet heijastinkangasta. Millaisia heijastimia teidän koirilla (tai miksei vaikka ulkoilevilla kissoilla) on käytössä? :)

ps. Olisko teillä suositella hyvin jalassa pysyviä xs/xxs koon talvitöppösiä meidän neitosille? Plussaa jos niissäkin olisi vielä heijastimet ^_^


4 kommenttia :

  1. Syksy on niin kaunis <3
    Meillä on Toscalla heijastin vain valjaissa, mutta ei me kylmällä hirveästi ulkoillakaan. Eikä pimeällä. Ehkä siks meillä ei oo koiraa :D kylmät illat on sisällä olemista ja kuumaa kaakaota varten! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja sitä oppisi varmasti arvostamaan vielä enemmän jos asuisi parisen vuotta jossakin maassa, jossa ei ole syksyä ollenkaan :) No, mutta siinä tapauksessa valjaiden heijastin riittää ihan mainiosti ^^

      Siitä tulikin mieleen, että taidanpa mennä keittämään kaakaota ja sytyttää pari kynttilää kaveriksi! :D

      Poista
  2. Hei, mikäli olet facebookissa Suomen chihuahua -omistajat ryhmässä, niin siellä on ainakin pari henkilöä, jotka tekevät tossuja hauvoille. Tosi kehuttuja ovat olleet. Jos tarkkaan etsii niin taitaa löytyä ohjeet tekoonkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos vinkistä! Olen tosi huono noiden facebookin ryhmien kanssa...en edes tiennyt, että tuollainen ryhmä on olemassa ;D Pitää heti käydä tutkimassa ja liittyä ryhmään! :)

      Poista