LIVBOX HEINÄKUU 2014: IHASTUKSIA JA VIHASTUKSIA

Tämän kuun LivBoxissa tulleet Richin shampoo ja Favoran aurinkosuojavoide vaativat pidempää testailua, joten olette saaneet odottaa mun LivBox postausta normaalia kauemmin. Boxi sisälsi tässä kuussa pääasiassa oikein loistavia tuotteita. Yhtä rakastin erityisesti, yhteen petyin pahasti ja yhden kohdalla ärsyynnyin pakkaukseen. Muut tuotteet lankesivat sinne väliin, mutta kuitenkin lähemmäs viittä tähteä.



RICH
Pure Luxury Intense Moisture Shampoo ★½

Hoitava ja kiiltoa antava shampoo kaikille hiustyypeille päivittäiseen käyttöön. Tuote lupaa siis kattaa aika monta toivetta ja osa-aluetta, mutta näin laajaa skaalaa on kuitenkin aika vaikea palvella yhdellä tuotteella.

Koostumus shampoossa on ihanan täyteläinen ja pesuteho melko hyvä päivittäiseen käyttöön tarkoitetulta shampoolta ja vielä kaikenlisäksi hoitavalta sellaiselta. En kuitenkaan suosittelisi tätä herkästi rasvoittuvalle hiuspohjalle ja paras kohderyhmä lienee kuivat vaalennetut hiukset tai luonnonkiharat hiukset. Hiuksia ei muutenkaan kannata pestä päivittäin shampoolla, mutta jos nyt on ihan pakko niin tämä on siihen tarkoitukseen oikein hyvä tuote.

Mulle itselleni tämä ei sopinut kauhean hyvin, tukka tuntui aivan ihanalta päivän, mutta rasvoittui ja lätistyi jo heti seuraavana. Tällä hetkellä hiuspohjani siis rasvoittuu muutenkin nopeasti ja omaa värjäämätöntä hyväkuntoista hiusta löytyy tyvestä useampi sentti.

Tärppi! Tähän shampooseen tykästyineille vinkiksi, että verkkokauppa Sunrise näyttää nyt myyvän tätä täysikokoisena (250ml) puoleen hintaan 7,45€ (norm.14,90€)!


INCI: Water(Aqua,Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Cocamide Mea, Cocamide Dea, Parfum, Hydrolyzed Keratin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Carbomer, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Chloride, Benzophenone-4, Zinc Pyrithione, Tetrasodium Edta, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinon.


RICH
Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir

Tykkään, tykkään, tykkään!Ihan mielettömän kevyt väritön öljy, eikä lopputulos ole yhtään rasvainen tai tahmainen! Tätä voi käyttää föönauksen pohjalla jos haluaa oikein super silky smooth tukan ja/tai viimeistelyyn tuomaan lisää kiiltoa ja ehkäisemään hiusten takkuuntumista. Estää myös hiusväriä haalistumasta, sekä suojaa UV-säteiltä ja lämpötyökalujen kuumuudelta.

Harmillista kyllä näyte on vain kahden millilitran kokoinen. I NEED MOOOOOORE! _

INCI: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Argania Spinoza Kernel Oil (Aragan Oil), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Sweet Almond Oil, Olea Europaea Oil, Benzophenone-3, Tocopheryl Acetate, Parfum, BHT, Red 17. Yellow 11, Hydrolyzed Keratin, Kydrolyzed Keratin PG- Propyl Methylsilanediol, Hyaluronic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice.


DERMOSIL
Summer Glow Nail Polish ★½

Kaunis kultainen läpikuultava kynsilakka, jossa ehkä aavistuksen platinainen hohde. Ihana sävy ja olenkin tykännyt leikkiä tällä maalailemalla mun kylmän oransseihin kynsiin kultaiset kärjet :) Lisäksi olen ollut tosi tyytyväinen lakan kestävyyteen, sillä mulla töissä kynnet on kyllä tosi kovilla. Vähän satikutia lakka saa pienen ikuisuuden kestävästä kuivumisajasta, mutta olen kokenut, että lopputulos on ollut kyllä odottamisen väärti.


INCI:  Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Acrylates Copolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Aluminium Borosilicate, Benzophenone-3, Benzophenone-1, Silica, +/-: MICA, CI 15850, CI 15880, CI 77891, CI 77491, CI 19140, CI 12085, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77288, CI 77163, CI 77742, CI 77000, CI 42090, CI 15865


AUSTRALIAN GOLD
Lip Balm with Antioxidants

Taas yksi kuivien / auringon polttamien huulien pelastaja! Tuote sisältää mm. jojobaa, E-vitamiinia ja aloe veraa eli kosteuttavia ainesosia ja antioksidantteja. Nyt on lyhyessä ajassa tullut aika monta huulivoidetta, joten vertailukohteita löytyy. Koostumukseltaan tämä on ehkä jotain Carmexin ja Acon huulivoiteiden väliltä. Suojakerroin on 30, eli sama kuin toukokuussa tulleessa Acon aurinkohuulivoiteessa.

Vaihtoehtoinen tuote tälle oli Invisibobble hiuslenkkipakkaus.

INCI: Octinoxate 7.5% Octisalate 5.0% Sunscreen Octocrylene 7.0% Oxybenzone 5.0% Inactive Ingredients: Petrolatum, Synthetic Beeswax, Cetyl Alcohol, Mineral Oil, Paraffin, Polyethylene, Flavor, Lanolin, Phenyl Trimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Oleyl Alcohol, Isopropyl Lanolate, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, BHT, Propylparaben, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Aluminum Hydroxide, Sodium Saccharin.


FAVORA
Aurinkovoide kasvoille SPF 50+

Herkälle iholle helposti imeytyvä hajusteeton ja vedenkestävä aurinkosuojavoide kasvoille. Aloitetaan vaikka siitä, että paketin kyljestä voisi ensin poistaa kokonaan sanat "helposti imeytyvä". Tuote lisäksi levittyy huonosti pienelläkin määrällä ja se tuntuu iholla tahmaiselta useamman minuutin, kunnes tunne muuttuu vahamaiseksi. Oletteko koskaan vahanneet mehiläisvahalla koristekurpitsoita? Minä olen ja tämän voiteen levittämisen jälkeen tiedän miltä vahatusta koristekurpitsasta tuntuu. Lisäksi hajusteettomana tuotteena tämän haju on mielestäni etova...tuoksuu samalta kuin miltä Bertie Bottin joka maun rakeiden kastemato maistui. Jos nyt jotain positiivista tästä löydän niin hei hyvä suojakerroin sentään = yksi tähti.

Vaihtoehtoisena tuotteena tälle oli Herbinan rakennesuihke ja Avénen After Sun -voide


INCI: Aqua, Ethylhexyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cocoglycerides, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C12-13 Alkyl Lactate, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Polymethyl Methacrylate, Potassium Cetyl Phosphate, Polyurethane-34, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sodium Laureth Sulfate, Xanthan Gum, Acrylates Copolymer, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol.


CALVIN KLEIN

En tiedä mikä idea tämän näytepaketin suunnittelijalla on ollut, mutta on kyllä tosi kökkö pakkaus. Inhaa lääppiä ihoa vasten jotain pahviläpyskää. Jos läpyskän unohtaa niin nämähän ovat CK One unisex tuoksusta tehdyt variaatiot kummallekin sukupuolelle. Tuoksut on lanseerattu markkinoille tammikuussa 2014.

CK One Red for Her Eau de Toilette ★★★★½

Hienostunut hyvin naisellinen tuoksu - ohi käveltäessä tuoksuva sensuelli tuulahdus. Onnistunut combo raikasta vesimelonia ja syvyyttä tuovaa myskiä ja patsulia. Miellän tuoksun yöttömiin kesäiltoihin. Ihastuin ja ehkä hieman jopa rakastuin!

Alkutuoksu: vesimeloni, orvokki  
Sydäntuoksu: kukkaistuoksuja  
Jälkituoksu: myski, patsuli, meripihka

CK One Red for Him Eau de Toilette ?

Kalvon alla tuoksuu pahvi - se tuskin on CK:n käsitys miesten CK One versiosta. Syytän tuoksun häviämisestä käyttötarkoitukseensa soveltumatonta idioottimaista pahviläpyskää. RIP roskissa tyhmä pahviläpyskä! >.<

Alkutuoksu: päärynä, aldehydi
Sydäntuoksu: mokkanahka, mustapippuri, inkivääri 
Jälkituoksu: vetiveri, tonkapapu, myski
  

Minkälaisia fiiliksiä teille jäi heinäkuun LivBoxista?


9 kommenttia :

  1. Itse tykkäsin kovasti Avenen After Sun-voiteesta ja Dermosilin kauniista kynsilakasta. Tuota huulirasvaa en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta sekin vaikutti ihan lupaavalta, samoin Herbinan letitys- ja rakennesuihke vaikutti ensimmäisen käyttökerran perusteella käyttökelpoiselta :) Richin shampoosta en vakuuttunut ja öljynäyte oli valitettavasti omalle TODELLA paksulle tukalleni niin pieni, että en ehtinyt saamaan siitä mitään käsitystä ennenkuin se jo loppui... Onnettomat CK:n tuoksunäytteet aiheuttivat vain ärsyynnystä, ei enää koskaan tuollaisia kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi olisin niin paljon mielummin ottanut Avenen After Sun voiteen ja Herbinan letityssuihkeen! Olen muutenkin viime aikoina tehnyt paljon erilaisia lettejä, kun kuuman ilman johdosta tukka tuntuu muuten liian hiostavalta niskassa.

      No hyvä, etten ole ainoa joka ei ole tyytyväinen CK:n tuoksunäytteiden pakkaukseen! Toivottavasti ei jatkossa tule vastaavia, vaikka siis CK:n päässähän tässä on virhe tehty eikä LivBoxin :)

      Kun sulla kerta on oikein paksu tukka niin BC:n Miracle Oil voisi olla kyllä sulle parempi kuin tämä Richin :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä! Täytyypä pitää mielessä ja ostaa joskus kokeiluun :)

      Poista
  2. Mulle ei tullut tätä boksia, koska otin viimeksi vaan kolmen boksin sarjan. Nyt jatkoin kuitenkin tilausta eli elokuussa pääsen taas nauttimaan boksista, varsinkin kun sitä mainostettiin 40 € arvoiseksi. .. :) mutta heinäkuun boksin puuttuminen ei kyllä hirveesti jäänyt harmittamaan! Nuo minimininäytteet on kyllä melkoisen turhia. Ja jotenkin yllättävän paljon vaihtelevuutta näissä tuotteissa tällä kertaa, useampi vaihtoehtoinen tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jatkoit tilausta, pääsen taas lukemaan sun arviota boksista :D Mutta tosiaan en usko, että tämän boksin väliin jättäneenä jäit mistään paitsi :P Joo ja se vielä, että toiset kuten minä sain tuon Favoran voiteen ja toiset oli saaneet sen tilalla kaksi tuotetta, joita molempia on kehuttu. Ei mene välillä nallekarkit tasan, mutta tämä olikin mun kohdalla vasta ensimmäinen kerta :P

      Noista boksien arvoista... se seuraava yli 45€ arvoiseksi mainostettu elokuun boksi on oikeastaan ihan keskitasoa arvoltaan...
      tammikuu 2014 - arvo noin 45€
      helmikuu 2014 - arvo noin 31€
      maaliskuu 2014 - arvo noin 46€
      huhtikuu 2014 - arvo noin 59€
      toukokuu 2014 - arvo noin 72€
      kesäkuu 2014 - arvo noin 30€
      heinäkuu 2014 - arvo noin 33€
      ...mutta koska siinä on bloggareiden suosikkituotteita uskon hinta-laatusuhteen olevan boksissa ihan kohdillaan puhumattakaan jännitysmomentista, että mitä ja kenen suosikkituotteita sieltä löytyykään :)

      Poista
  3. Heinäkuun LivBox oli ainakin parempi kuin kesäkuun. Ehdoton suosikkini oli kultainen kynsilakka :) Itse ihmettelin myös hajuvesien näytepakettia - aivan turha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, lakassa on ähes täydellinen kullanhohto ^_^ CK:n tiimillä ollut kyllä harvinaisen huono toteutus tässä :/ Toivotaan, että elokuun paketti lunastaa odotukset nyt varsinkin kun sitä on niin paljon hehkutettu! :)

      Poista
  4. Löysin tänään sattumalta blogisi ja innostuin lukemaan täältä ihonhoitojuttuja. Etenkin korealaisista tuotteista lukeminen on kiinnostanut. Tämän postauksen tuotteista haluan kommentoida tuota Australian Goldin suojakertoimellista huulirasvaa. On tosi hyvä huulirasva joka on suojannut huulia palamiselta useammallakin kaukolomalla! Viime keväänä Thaimaassa käytin kyseistä tuotetta päivittäin ilman kuivumista/muita oireita. Yhtenä päivänä oli tämä huulirasva hukassa jolloin jouduin tyytymään toiseen suojakertoimelliseen huulirasvaan (oli ihan apteekista ostettu, merkkiä on nyt muista) ja huulethan paloivat samantien. Apteekin huulirasva lensi roskiin ja tätä AG:n huulirasvaa kävin ostamassa pari tuubia lisää, joten nyt sitä löytyy aina taskusta tai laukusta. Suosittelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että vahingossa löydetty blogi on tarjonnut mielenkiintoista luettavaa :) Korealaisista tuotteista tulee lisää arvosteluja ja myöskin elokuun Look Fantastic kauneusboksin arvostelu sisältää kivoja kosmetiikkatuotteita :)

      Hei hyvä tietää! Sun ajoitus tälle oli juuri oikea, koska multa on huulirasva loppu ja olen lähdössä kuukauden päästä Espanjaan - jossa on ollut kuulemma ihan intiaanikesä taas vaihteeksi! Kiitos siis vinkistä :)

      Poista