FITFARM BIKINI CHALLENGE 2014 VKO 7 - TAKAISIN RUOTUUN & LIEKITETTY PROTEIINIPATUKKA

Ruotuun palasin uudella energialla viime viikolla, eli viikolla seitsemän. Meillä oli BC typyjen kanssa viikonloppuna yhteistapaaminen, mutta ajankohta ja paikkakunta ei oikein käynyt mun aikatauluun. Hiukan harmittaa etten päässyt paikalle, kun kuvien perusteella kivaa näytti olleen :)


LIEKITETTY PROTEIINIPATUKKAMÖSSÖ

Niin, että maistuisko teillekin? Meitsin hyvin tuntevat ihmiset tietävät, että mulle ei mikään ole mahdotonta, vai mitä sanotte liekitetystä protskupatukasta? :P Tarina alkoi siis siitä, että ostin Fitnesstukusta Questbarin proteiinipatukoita, jotka voi lämmittää uunissa tai mikrossa. Nakkasin patukan mikroon puoleksi minuutiksi (ilmeisesti 15sekuntia olisi riittänyt) ja käväisin sillä välin olohuoneessa. Yhtäkkiä olohuoneeseen leijaili palaneen käry ja vilkaisu savuntäyteiseen keittiöön vahvisti mun epäilykset. En ole ikinä pitänyt meidän mikroa mitenkään super tehokkaana, mutta siellä välähteli liekit patukan pinnassa kaiken savun keskeltä. Lopputuloksena pikimustaa syötäväksi kelpaamatonta mössöä ja nyt kaksi päivää myöhemminkin palaneelta haiseva mikro. Nurren reaktio tähän episodiin oli prikulleen sama kuin kuvassa alla :P


LÄPIVETO VETÄÄ EDELLEEN...

...ei niin toivottua huomiota. Sitä "shake that ass"- miekkosta ei tosin ole enää meidän salilla näkynyt, mutta viikon seitsemän maanantaina sattui jälleen tapaus jolle sai - taas - huvittuneena naureskella. Menin tekemään läpivetoa salin takaosaan ja yhtäkkiä kaikki...siis jokainen mies sieltä salin etuosasta päätti tulla treenaamaan taljan ympärillä oleviin laitteisiin... miehet xD Talja jäi siis todella näiden äijien valitsemien laitteiden keskelle niin, että muodostivat sellaisen ympyrän siihen ympärille...todella huomaamatonta ja hienovaraista *huoh*. No mä keskityin liikkeen tekemiseen, sillä en aikonut omaa treeniä pilata moisen takia.

INSPIRAATION LÄHTEENÄ

Mielestäni on ihan mahtavaa, että tämä mun dieetti on inspiroinut myös muita liikkumaan ja syömään terveellisemmin. Nyt viimeisimpänä mun salitreeniä vihaava mieheni Nurre on alkanut myös pohtimaan jos osallistuisi Fitfarmin Lite nettivalmennukseen. Litessä InShape ryhmä olisi hyvä Nurrelle, jolla ei itsellään ole tiputettavia kiloja, vaan tarkoitus on pitää kuntoa yllä ja saada lihasmassaa. Saa nähdä mihin hän nyt päätyy, mutta ainakin ruokavalio on jo muuttunut terveellisemmäksi ;)


TREENIT VIIKKO 7
 Treenien sisältö on Fitfarmin omaisuutta, joten tarkempi sisältö nimien perusteella avautuu ainoastaan lukijoille, jotka ovat itsekin mukana Bikini Challengessa.

Viikon seitsemän treenit näyttää jo huomattavasti paremmalta viikkoon kuusi nähden :P Tiistai ja lauantai oli suunnitellut lepopäivät, mutta kuten huomata saattaa on viikossa ollut kolme lepopäivää. Migreenin ehdoilla mentiin niin sunnuntain treeni jäi pois. Muuten treenit rullaa tosi kivasti myös näin alkaneella viikolla kahdeksan. 

Ostin Fitnesstukusta muuten Questbarien lisäksi Omegoita, D-vitamiinia ja toisen maun nykyisestä palkkarista. Nyt voin päättää palkkarin Star Nutrition Whey-100 päärynä-vaniljan ja sitruunajogurtin välillä aina kunkin päivän fiiliksen mukaan :) Molemmat maut on ihanan raikkaita ^_^

 
MAANANTAI
Salitreeni 2 - Jalat
Juoksumatto: treenin jälkeen ripeä kävely 30min

KESKIVIIKKO
Salitreeni 2 - Yläkroppa

TORSTAI
Viikkotreeni 3 - Hyppykuntopiiri

PERJANTAI
Salitreeni 2 - Jalat
Juoksumatto: treenin jälkeen ripeä kävely 30min

Pikkukuva: Etsy

 

2 kommenttia :

  1. Ihana xD <3 sulle aina sattuu ja tapahtuu. Tosta sun sali häppeningistä tulee mieleen joku AXE-mainos, mut vaan silleen käännettynä. Suihkautat sitä ja miehet alkaa hyrrää ympärillä,ko ampiaiset :D ...ja sinä ja sun kokkaukset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no älä! :D Onneks nämä Fitfarmin dieettisapuskat ei vaadi sen kummempia kokkaustaitoja ;D

      Poista