VOIHAN VENÄJÄ

Kuten varmaan monet muutkin olin tänään yhdeksästä eteenpäin liimattuna telkkarin ääreen. Alkuun päästiin tuulettamaan kovasti, mutta melkein heti kädet ilmassa päästelin ärräpäitä naapurista kuuluvan sadattelun saattelemana. Ei voi muuta sanoa, että kyllä tuomarit ratkaisivat tämän kultaottelun kohtalon.


Oliko Venäjän voitto mielestänne ansaittu?


4 kommenttia :

  1. Mun mielestä meillä ei olisi ollut mitään hätää, ilman noita jäähyjä. Niistäkin ainakin kolme olivat ihan jostain puskista temmattuja ja tuomarit olis voinu laittaa vaihtoon! Mua ärsyttää ihan kauheesti facebook päivitykset jossa ihmiset on kirjoittaneet tyyliin " ja taas Venäjä vaan oli parempi, turha moittia tuomareita plaaplaaplaaaaaaa". Sillä kuitenkin tuomareilla oli iso rooli pelissä. Arghhhhhh. Lopuksi nähtiin kyllä ihan älytöntö leijonataistelua :) Hopeeta kumminkin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Suomi pelasi munkin mielestä oikein hyvin ihan alusta lähtien ja varsinkin lopussa oli oikein kunnon tykitystä kuten mainitsitkin :) Erityisesti lopussa Leijonien käydessä päälle niin viime minuuteilla annetut naurettavat rangaistukset tuntui todella kohtuuttomilta. Onneksi sitä hopeaa kuitenkin tuli, mutta aika paska maku näin suoraan sanottuna jäi koko matsista näiden aiheettomien rangaistusten takia.

      Poista
  2. Venäjän voitto ei ollut ainakaan rehellisellä pelillä ansaittu. Uskomattominta oli ottelun ajaksi hyllytetyn päävalkun toiminta, minkään muun maan joukkueelle ei tulisi mieleenkään käyttäytyä noin hävyttömästi ja rikkoa toimitsijakieltoa noin räväkästi. Mutta mutta, antaa niiden nyt leikkiä voittajia, Olympialaisissahan se nähtiin, miten pitkälle niiden taidot riittää kun oikein tuomitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin katselin silmät selällään sitä päävalkkua, kun niin paljon herraa lähetykseen kuvattiin. Todella röyhkeää häneltä rikkoa kieltoa, mutta niiden kurkunleikkaamis eleiden jälkeen ei liene yllättävää, että päävalkun mielestä säännöt on tarkoitettu rikottaviksi. Ainakin tästä näki, ettei hän niitä kunnioittanut pätkääkään :/ Ja tuomaritkin olivat joko todella huonoja tai sitten ei äijillä ollut puhtaat jauhot pussissa.

      Poista