FITFARM BIKINI CHALLENGE 2014 VKO 5 - TANKKAUSPÄIVÄ + PUOLIVÄLIN TULOKSET!

Maanantaina piti mennä salille, mutta fyysinen uupumus sai musta yliotteen. Tuntui kuin joku olisi painanut virran pois päältä - pelkästään oleilu tuntui uuvuttavalta kehon ollessa spagettia ja olotila oli jopa itkuinen ilman mitään syytä. Uupumus tuli täytenä yllätyksenä, sillä treenien jälkeen on aina tosi energinen olo ja ne ovat lyhyitä vaikkakin melko tehokkaita. Totesin, ettei tässä nyt auta muu kuin painaa jarrua ja aikaistaa viikolla kevennettyä viikkoa ja tankkauspäivää. Olen siis nauttinut jopa neljästä lepopäivästä, joista yksi oli tankkauspäivä. Tankkauspäivän pidin vapaasyöntipäivänä, joka oli sallittu optimaalisen ohjeellisen tankkauksen sijasta.


THE TANKKAUSPÄIVÄ

Mua ei ole koskaan hävettänyt ostaa läjäpäin namia, mutta nyt kuitenkin tankkausnamit hakiessani mua jostain syystä hävetti lapata kassalle pizzaa, minikorvapuusteja, karkkia ja jäätelöä. Tuntuu, että tämä BC muuttaa enemmän pääkoppaa kuin kehoa :P


Vedin kunnon överimätöt ja musta tuntui jo iltapäivästä yhden suklaarivin ja parinkymmenen namin jälkeen, että olen jo ihan sokerihumalassa. Kikatutti koko päivä, joten hauskaa oli! :D Ihan tajuton jano koko tankkauksen ajan eikä normaalisti mulle hankala veden juonti tuottanut mitään ongelmia. Suolaset maistu ihan super suolaiselle ja makeat herkut ei enää maistuneetkaan niin hyviltä kuin muistin. Vanukkaista en ole ennen ihan niin paljoa välittänyt, mutta ne maistukin sitten paremmalta kuin muistin :D

MENU
Aamupala: kaksi vanukasta ja kaurapuuroa (60g hiutaleita)
Välipala: kahvia ja 8kpl minikorvapuusteja
Lounas:  mozzarellapizza 
Mättö: 600g karkkia & 150g mustikkasuklaata
Illallinen: kana-caesar-patonki
Iltapala: minttujäätelö


MAKEANHIMO, OPITTU TAPA? 

Keskiviikkona aloin stressaamaan perjantain tankkauspäivää. Syynä tähän oli ristiriitaiset fiilikset, kun tuntui, että pääkoppa jatkaa kaupassa entiseen tapaan "toi, tota, tuotakin herkkua haluan syödä, nuokin voisin ostaa". Mutta kun mun ei oikeasti tehnyt edes mieli mitään niistä herkuista. Voisiko mässääminen olla vaan niin syvään juurtunut opittu tapa, että vaikka ei tee mieli niin silti pääkoppa käskee ostamaan kaikki herkut kaupasta?

Haha, lähdin tosiaan sitten ostamaan torstaina seuraavan päivän tankkauspäivälle irtokarkkeja, mutta sitten näin Polkupyörätukussa kahvakuulat puoleen hintaan ja Life myymälän edessä muistin, että lesitiiniäkin pitää ostaa lisää. Tulin onnellisena kotiin vain tajutakseni, et irttarit unohtu xD Voin sanoa, että on todellakin eka kerta kun näin tapahtuu! Ennen se olisi just mennyt niin päin, että lähden ostamaan vaikka kilon käsipainoja, mutta päädynkin ostamaan kilon karkkia. Mut... tällasta tää Bikini Challenge teettää :P

HIILARIKRAPULA

Tankkauspäivän jälkeisenä päivänä mulla oli ehdottomasti hiilarikrapula. Ihan tosi huono olo ja palloksi turvonneessa vatsassa tuntui tapahtuvan. Töihin päästyäni näin pöydällä kulhollisen keksejä ja kroppa meinasi siltä seisomalta palauttaa aamupuuron lisukkeineen. Sanoisin, että hyvin onnistunut tankkauspäivä siis! Aineenvaihdunta sai todellisen shokin boostin ja makeaa ei tee vähään aikaan mieli. Paino nousi takaisin lähtöpainoon tankkauspäivän jälkeen :P


PUOLIVÄLIN TULOKSET

No niin, tätä hetkeä olin odottanut! Eli todisteita siitä, että tiukka ruokavalio ja kovat lyhyet treenit tuottavat tulosta. Otin mitat eilen eli viikon kuusi alussa koska aloitin BC:n vasta viikon yksi puolivälissä. 

Kuvat kertoisivat tietysti enemmän kuin mitkään mitta- ja painotiedot, mutta toistaiseksi niillä mennään täällä blogin puolella. Harkitsen kyllä ihan vakavasti BC:n lopuksi laittavani tänne aloitus-, puoliväli- ja lopetuskuvat jos vain uskallan :D Kuvista nimittäin näkyy asioita, joita mitat eivät kerro: sutjakoitunut kokonaisilme, parantunut ryhti ja miten peppu on kohonnut kuin taikaiskusta. Mutta hei oikeesti viidessä viikossa 3cm vyötäröltä! En olisi ikimaailmassa uskonut näin nopeasti näin selkeisiin tuloksiin. Voin kyllä sanoa jo nyt tämän valmennuksen kohdalla, että money well spent!

Puolivälikuvien ja mittojen ottamispäivänä paino näytti lähtöpainosta -200g, joten vaa'an vois heittää kyllä hemmettiin, kun ei se kerro todellisuudessa yhtään mitään. Tässä kuitenkin sulatellaan niitä rasvoja ja treenataan lihasta, joka korvaa aika pitkälti menetetyn rasvan painon. Pitäisi varmaan käydä jossain kehonkoostumusmittauksessa :)


TREENIT VIIKKO 5 
 Treenien sisältö on Fitfarmin omaisuutta, joten tarkempi sisältö nimien perusteella avautuu ainoastaan lukijoille, jotka ovat itsekin mukana Bikini Challengessa.

Viikolla viisi olikin vain kolme treeniä kevennetyn viikon takia. Lepopäivinä jätettiin hiilareita pois, mutta treenipäivinä syötiin normikaavan mukaan. Siis apua tuo kahvakuulatreeni! Treenissä on vain neljä liikettä kiertoharjoitteluna, jotka toistetaan viisi kertaa vähenevin toistomäärin. Ajattelin, että no tuohan on ihan piece of cake....ja paskanmarjat. Kävelin reilut kaksi päivää kuin ankka ja lauantaille aikomani jalkatreeni oli pakko siirtää sunnuntaille.



TIISTAI
Salitreeni 2 - Yläkroppa
Absolution 30min
Juoksumatto: treenin jälkeen ripeä kävely 30min

TORSTAI
Viikkotreeni 6 - Kahvakuula

SUNNUNTAI
Salitreeni 2 - Jalat



10 kommenttia :

  1. Olipas kiva postaus! Ja mä olenkin tämän salaisen kehityskuvan jo nähnytkin. Mun mielestä ihan hyvin uskallat pistää sen tännekin sitten lopuksi. :) Mun täytyy myöntää,että mua vähän pelottaa tankkauspäivä. Ei se syöminen tai että repsahtais pitkäks aikaa, vaan toi mättökrapula.... :D Ehkä mun täytyiski pitää herkkupäivä joskus toiste eikä sillon valmistujaispäivänä... pääsis vetää samat överit (mulla alkaa sopivasti loma valmistujaisten jälkeen :D)

    Ja hei. Toi treenipaita on niin mahtava! ehdottomasti tollanen. Mäkin haluun! Mistä noita saa?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no ehkä laitan sitten ^_^ Oon kans samaa mieltä, et sun kandeis pitää pikku cheat day valmistujaisjuhlissa ja mättöpäivä sit ihan erikseen. Ainakin meillä suositeltiin, et tankkauspäivän aikana söis jopa 7 ateriaa, et siinä tuntu kyl, ettei koko päivän aikana kerenny muuta kuin syömään! :D

      Tuo ja monia muita tosi kivoja ja hauskoja treenipaitoja löytyy täältä :D Repesin kans tälle ja tälle paidalle :P

      Poista
  2. Vau mitä tuloksia! Mun itseinho kevään aikana kertyneitä lisäkiloja kohtaan kasvaa. En ees ymmärrä mistä ne on tulleet :/ musta ei ole tällaiseen salitreeniin, mutta aion aloittaa fitfarmin kahvakuulatreenin tässä kun työt loppuu ensi viikolla. Kai sekin on tyhjää parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännintä on miten sitä ei itse välttämättä huomaa mitää suurempaa eroa, mutta onneksi nuo mitat ja kuvat kertoo toista ^_^ Mullekin kävi just niin, et kiloja vaan tuli yhtäkkiä ties mistä ja heräsin siihen, että tammikuussa paino oli 61kg, nyt 56kg :) Todiste siis siitä, että 3,5kk työllä saa jo tosi hyviä tuloksia ^^ Ai onko niillä ihan joku erillinen kahvakuulatreenikin? :) Kuulostaa kivalta, mä tykkään kahvakuulista ^^

      Poista
    2. Ah sorry mulla meni näköjään nimet sekaisin :p se on fitlabin eikä fitfarmin. Mutta kahvakuulat on jees, uskon että se on ihan kiva treeni. Mun paino on noussut (vaan) 2-3 kiloa, mutta maha on koko aika niin turvoksissa, että näytän siltä kuin olisin kolmannella kuulla raskaana. Huoh!

      Poista
    3. No mä jo ajattelin ja tosin kerkesin vähän innostua, että Fitfarmille olis kans tullu joku kahvakuulavalmennus :P No mut pari kiloa karistaa äkkiä, mut toi turvotus...I feel you! :D Tän dieetti ei ole multakaan iltaturvotusta poistanu...tai no nyt ehkä vatsa näyttää siltä, että olisin kolmannella enkä viidennellä kuulla raskaana ;)

      Poista
  3. Nonniin, sullaki kävi sitte niin, että ku vihdoin sai sitä karkkia nassuun, niin ei se maistunutkaan enää niin hyvältä. Ihme homma kyllä! :D Mulla kävi taas vaihteeksi niin, että lauantaina (mun herkkupäivä) vedin kiitettävän määrän herkkuja naamariin, mutta karkkia en vaan jaksanut ahtaa kuin muutamia kipaleita, ennen kuin tuli paha olo. Noh, eihän mitään, tuli sunnuntai ja fiilis ok, eikä tehnyt juuri mieli herkkuja, mutta kun tuli maanantai, niin johan alkoi pää takomaan että "no NYT mä voisin syödä niitä karkkeja ainaki kilon ja se suklaakin maistuis niin hyvin nyt".. Hohhoi, on tää kyllä niin psykologistaki hommaa. ;) Niin ja mähän en siis oo millään tuollaisella dieetillä kuin sää, vaan saan joka viikko lauantaina pitää herkkupäivän (tosin meikän projektiakin on kestänyt jo sellaiset 7-8kk, että vähän hitaammalla temmolla etenen kohti uutta elämäntapaa), joten nostan kyllä hattua sulle, että oot noin kauan jaksanut odottaa herkkuja!

    ps. Tänään kaupungilla katselin kateellisena helteestä nauttivia, PALLOJÄTSKIÄ SYÖVIÄ ihmisiä ja ajattelin, että mäkin sitten lauantaina, ainaki kaks palloa... :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kävi vitsi, en olis kyllä uskonut kun olen tällanen sokerihiiri ;D

      Haha, oliskin ihan liian hyvää ollakseen totta jos makeanhimo yllättäisi just sinä päivänä kun pitäisi :D Tuntuu, ettei se ikinä mene niin :P Mun mielestä tuo sun kerran viikkoon on tosi hyvä väli herkuttelulle ^^ Tän BC:n jälkeen oon miettinyt jos sitä jokatoinen viikko ehkä pitäisi herkkupäivän. En luota itseeni vielä niin paljoa, että uskaltaisin kerta viikkoon pitää...saattaisi muuten riistäytyä koko viikonlopun kestäväksi mättämiseksi :P

      Pallojätski ♥

      Poista
  4. Huomasin tässä just, että meidän tankkauspäivä meni suht samaa kaavaa. Ehkä sain sulta vaikutteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä menikin :D Löytyi vanukkaat, patongit, pizzat ja karkit ;)

      Poista