FITFARM BIKINI CHALLENGE 2014, TÄÄLTÄ TULLAAN!

Jep, tämä on se fyysinen haaste josta vihjailin. Fitfarmin porukkahan on suurimmalle osalle tuttu Jutta ja puolenvuoden superdieetit ohjelmasta ja tulevaisuudessa myös Jutta ja huikeat häädieetit ohjelmasta. Haha, en vieläkään tiedä tarkalleen mitä mun päässä liikkui niinä aamuyön tunteina, kun tulin ostaneeksi FF:n Bikini Challenge nettivalmennuksen :P Heti ruudulle pärähtäneen tekstin jälkeen "Tilaus vahvistettu, kiitos ostoksestasi" fiilikset oli jännitys ja pelko siitä siitä riittääkö mun pohjakunto sittenkään tähän :D Mutta se jää nähtäväksi nimittäin mulla on vain yksi kroppa ja sillä mennään. Uskaltautuisko joku teistä lähtemään kanssani tähän nettivalmennukseen? Vielä nimittäin kerkeää! :)


Bikini Challenge kestää siis kymmenen viikkoa ja treeniohjelman lisäksi saadaan myös tarkka ruokavalio, joka käsittääkseni on alkuun hyvinkin matalahiilarinen. Joka viikko saadaan uusi viikkotreeni + jakson ajaksi kolme erilaista salitreeniohjelmaa, joista yksi sisältää raskaampia perusliikkeitä ja lyhyitä sarjoja, toinen supersarjoja ja kolmas kiertoharjoittelua. Suositeltu treenimäärä on 5 harjoitusta viikossa ja halutessa päälle 1-3 aamulenkkiä.

"Sinä nainen, joka omaat hyvän treenitaustan ja sinulla on ylipainoa maksimissaan 10 kiloa, tämä valmennus on juuri Sinulle! Treeniohjelmat ovat kovia, joten siksi aikaisempi urheilutausta on välttämätöntä. Sillä ei ole merkitystä, mitä urheilulajia olet harrastanut, oli se sitten kuntosaliharjoittelua, jumppia tai kilpaurheilua. Tämä valmennus ei myöskään ole perinteinen laihdutusvalmennus, vaan kyseessä on vartalon muokkausohjelma." Lähde: Fitfarm

"Sinä nainen, joka omaat HYVÄN treenitaustan..."..errr. No tuota en sanoisi varsinaisesti omaavani hyvää treenitaustaa, varsinkin kun vasta 10 viikkoa olen kerennyt kuntoilemaan kahden vuoden tauon jälkeen. Kuitenkin voima ja kestävyys samoin kuin liikkuvuus ja koordinaatio on tässä reilun parin kuukauden sisällä kehittynyt niin nopeasti, että uskalsin lähteä tähän mukaan. Periaatteessa painon puolesta mulla ei pudotettavaa kauheasti ole enään oman treenin ja suunnittelemani ruokavalion jäljiltä, mutta tietyissä paikoissa, kuten reisien yläosassa, takapuolessa ja vatsan seudulla rasva on tiukassa ja tietysti lihasta haluaisin lisää. Varsinkin reisien ulkosyrjissä "ratsupaikoissa" rasva on erityisen tiukassa enkä ole ikinä saanut ratsupaikkoja sulatettua pois, joten jospa nyt sitten vihdoin :)


Uskon, että painot tulee olemaan raskaampia ja liikkeet haastavampia nykyiseen treeniini verrattuna. Tässä nyt esimerkkinä eilisen treenin sisältö:

Nämä kolme kertaa kiertoharjoitteluna:

Pallon 6kg heitto (kyykyn kautta) x 10
Leuanveto vihreä vastusnauha jalan alla x 15
Kyykyt tanko + painot yht. 20kg x 15
Yhden jalan askelnousuja boksille x 8 per jalka
Kahvakuulan 8kg heilautukset (pään yli puolelta toiselle) x 16
Boksihypyt x 10
Lankku 60s
Vatsan staattista pitoa (kädet ja jalat ojennettuina, lapaluut irti lattiasta) 30-60s
Kiekon 5kg kanssa "soutu"- liikkettä x 20
Reisien staattiset pidot 4kg pallon kanssa (istuma asennossa seinää vasten) 60s x 2

Loppukevennykseksi tässä vielä Satsin huhtikuun ensimmäisenä päivänä paljastettu uusi tuntikonsepti ColdYoga. "Haluatko lisätä kulutustasi 25% ja samalla saada vahvan ja kestävän kropan? Siinä tapauksessa ColdYoga, joogaa -5 asteessa, sopii juuri sinulle." Eli tämähän oli tietysti huurteinen aprillipila ;)



 
BC Challenge kuva: Fitfarm


6 kommenttia :

  1. Itse lähtisin tähän jo ihan kannatusmielessä mukaan, mikäli ne vihdoinkin saisivat tuohon myös kasvisruokavalion! :D Treenit tulee nyt crossfitissä, mutta tuo ruokavalio puoli olisi kyllä kiva saada kuntoon. Tsemppiä ihana! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni heiltä saa nykyisin myös kasvisruokavalion tähän, ainakin mitä naamakirjasta olen ymmärtänyt :) Crossfit on kyllä kivaa :) Millasia wodeja oot tehnyt? Oma treeni on ollut tähän asti cf-tyyppistä, mutta en ole tehnyt liikkeitä niin kovalla tahdilla, kun hiki tulee jo muutenkin :P Kiitokset tsempistä, sitä tarvitaan! :)

      Poista
  2. Mulla loppui viime sunnuntaina superdieetti ja jatkan 14.4 alkavassa bikinissä myöskin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou jee! Kiva juttu, foorumilla siis tavataan (ei ollut ainakaan vielä auki, höh)! Vielä pitäisi muutamia päiviä odottaa, mutta kun ei malttaisi :)

      Poista
  3. Voi, sä olet kyllä sitten reipas! Nyt kun itekin tästä paranis niin pääsis taas vähän kiinni liikkumiseen. Tällaset Bikini challenget on mulle kyllä liikaa, mutta kerro ihmeessä lisää tuosta ruokavaliojutusta kun pääset tähän kiinni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, vaikka heti iski laiskuus, kun kaikki on taivastelleet miten reipas musta on tullut :P Hyppelin boksilla ja boksi vei mua 6-0, joten koipea parannellessa on kulunut koko alkuviikko. Laiskuus tulee siinä, että oikeastaan eilen olisin jo voinut mennä salille, mutta kun ei huvittanut....ja ostin kotimatkalla vielä valkosuklaa-vadelmamuffinssin. Okei ostin kaksi. Mutta annoin Nurrelle toisen mukaan töihin :P T'änään kuitenkin laitan taas itseni ruotuun! :D

      Kauhean tarkkaan en ruokavaliota avaa, kun ruokavalioiden laatiminen on kuitenkin Fitfarmille bisnestä ;) Pääpiirteittäin varmastikin kerron mitä olen tehnyt ja mitä on tullut syötyä :)

      Parane pian! ^_^

      Poista