STREAT HELSINKI 2014 - KEVÄTKÄÄRYLEITÄ & STROOFFELEITA

Sisarusten synttäreiltä saavuttuani vilautan teille nyt muutamaa kuvaa eiliseltä, kun olimme Nurren kanssa maistelemassa Streat Helsinki  - Helsinki Eats katruokakonseptin herkullisia antimia :) Olin töissä viiteen, joten pääsimme vasta aika myöhään tutustumaan torikorttelin herkullisilta tuoksuviin ruokakojuihin. Suuntasimme ensin Brklyn Bakeryn kojulle, joka ikävä kyllä oli myynyt kuppikakkunsa loppuun jo ajat sitten.


Soul Mama's Kitchen alkoi houkutella nälän kurniessa mahassa ja jonotimme ihan inhimilliset puolisen tuntia kevätkääryleitä (wakame spring rolls) ja tortilloja (tihuana tortilla). Kevätkääryleet oli ihan sairaan hyviä! Meitä ihan harmitti Nurren kanssa, että otettiin vain kaksi, kun kotiinkin olisi voinut ostaa vähän viemisiä.

Toiset puolisen tuntia seisottiin jonottamassa hollantilaisia siirappivohveleita "strooffeleitaFlying Dutchmanin kojulta jälkkäriksi...otin kaksi ja katsoin kalorit vasta kotona...kääk :D Siinä odotellessa tuli syötyä ihanan lämpimät kevätkääryleet.

Nurre olisi halunnut vielä burgerin, mutta aika loppui kesken ja mulla alkoi sormet ja varpaat olemaan ihan jäässä. Oli siis aika suunnata kotiin katsomaan leffoja :) Ensi vuonna pitää mennä kyllä jo heti aamupäivästä ;D


Kävikö joku teistä herkuttelemassa? 
Saisiko tällaisia tapahtumia olla enemmän?


6 kommenttia :

  1. Mekin käytiin paikalla iltapäivästä, mutta ei sitten jaksettu jäädä jonottelemaan, kun oli vähän kiire muualle.. Varsinkin kesäaikaan tällaiset tapahtumat ovat kyllä ihan huippuja - itse tuli eilen laitettua päälle vähän liian ohut takki. Toivottavasti tällaisia saadaan lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä hyvä niin, kun kuulin ohimennen siinä kadulla jonkun jonottaneen kahden maissa 1,5 tuntia jonnekin kojulle. Totta, kesällä jokin vastaava olisi kyllä NIIN huippu! Mullakin oli takin alla vähän liian ohut paita...ja neule...ja huivi...ja... :P

      Poista
  2. Kiva kuulla, että joku sai siellä ruokaakin. ;D Ei vaan, itse en päässyt paikalle, mutta fb:n perusteella ainakaan kukaan tutuista ei päässyt tuolla syömään asti, vaan luovutti ja lähti johonkin läheiseen ravintolaan. Mutta loistava tapahtumaidea kylläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oikein ymmärsin oli todellinen kävijämäärä odotettuun nähden kaksinkertainen, mikä tietysti aiheutti hillittömät jonot ja sitä kautta harmitukset monille, kun ei ruokaa saanutkaan ilman pitkää jonottelua. Ehkä meidän ajoitus oli sittenkin oikea, vaikka ei mekään tosiaan monessa kojussa keretty käymään ja silloinkin jonot oli vähintään se puolisen tuntia ;D

      Poista
  3. Me käytiin siellä lauantaina ja jaksettiin jonottaa tasan yhteen sivukadulla olleeseen kojuun (johon oli ihan inhimilliset noin vartin jonot). Aivan järkyttävä määrä ihmisiä, ei oikein ollut halua ja tahtoa venata ruokaa kuitenkaan tuntitolkulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartti onkin jo aika hyvin! :) Sen verran jaksaisikin jonottaa, mutta ihan kuten mainitsit oli ihmisiä kyllä järkyttävä määrä etenkin torikorttelin kokoon ja kojujen määrään nähden :S

      Poista