LIVBOX MAALISKUU 2014: KEVÄÄN UUTUUKSIA

Maaliskuun boxissa tuli useampikin kevään uutuustuote ja muita mielenkiintoisia ja tarpeellisia tuotteita. Kaikki tulee jälleen heti käyttöön, paitsi Cliniquen huulivoide, jonka sävy vaatii ehkä jonkun kauniin kevätaamun päähänpistoksen tai spesiaalin tapahtuman.


L´oréal Paris
Elvital Fibralogy Thickness Booster ★½

Uutuus markettituotteiden hiusrintamalla. Thickness Booster lupaa tehdä hiuksista paksummat ja lisätä rakennetta. Volyymia on kyllä selkeästi enemmän havaittavissa nyt parisen kertaa tuotetta käytettyäni. Käytännössä tuote turvottaa hiuksen, eli ei tee siitä pysyvästi paksua vaikka purkin kyljessä kuinka lupaillaan "hiusten ominaisuus muuttuu vähitellen jokaisella käyttökerralla" tai no jep rakennetta piisaa just tasan siihen asti, kunnes tuotteen käytön lopettaa. Ei silti huono tuote, mutta hyvä tietää kuitenkin faktat.

Käyttöohjeesta muutama sananen. LivBox tuotelapussa ja tuotteen pahvipakkauksessa olleiden käyttöohjeiden välillä oli vähän ristiriitaisuutta. LivBoxin tuotelapussa neuvottiin laittamaan Thickness Booster shampoopesun jälkeen sellaisenaan hiuksiin ja lisäämään päälle poishuuhdeltava hoitoaine. Tuotteen pahvipakkauksessa taas neuvotaan laittamaan Thickness Boosteria hiusnaamion sekaan ja siitä hiuksiin. Neuvoni on noudattaa LivBoxin käyttöohjetta jos hiukset ovat hyväkuntoiset ja paketin käyttöohjetta mikäli hiukset ovat kuivat/vaalennetut. Muutoin näin entisen kampaajan korvaan LivBoxin ohje kuulostaa fiksummalta tämän tuotteen käyttöperiaatteet huomioiden ;)

Vinkki! Muista pyyhekuivata hiukset shampoopesun jälkeen ennen boosterin laittoa. Jos hiuksiin jää liikaa kosteutta, laimentaa se boosterin ja tuotelupauksille voi heittää hyvästit siinä vaiheessa.


INCI: Aqua/Water, Aminopropyl Triethoxysilane, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Parfum / Fragrance, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.


Clinique
Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm #03 Mightiest Maraschino

Cliniquen Chubby Stick levittyy todella hyvin ja tuntuu oikeasti kosteuttavan huulia. Sävy 03 on kylmä ihan aavistuksen pinkkiin vivahtava punainen, josta saa irti todella paljon pigmenttiä, mutta myös kevyesti sipaistuna tuo huulille kivan säväyksen jos ei halua metrien päähän näkyviä pusuhuulia. Kesto on yllättävän hyvä ^_^  Iso plussa vielä crayon tyyppisestä aplikaattorista :)

Koostumus ja kesto tuntui niin hyvältä, että voisin ostaa jonkun itselle sopivamman sävyn esim. Curviest Caramel, Chunkiest Chili tai Roomiest Rose.


INCI: Icinus communis (castor seed oil), caprylic/capric triglyceride, vegetable oil, euphorbia cerifera (candelilla) wax, ozokerite, butyrospermum parkii (shea butter), hydogenated vegetable oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, butyropermum, parii (shea butter) extract, mangifera indica (mango) seed butter, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hydrogenated olive oil, tocopherol [+/-] titanium dioxide (CI 77891), mica, red 7 lake (CI15850), iron oxides (CI77499), iron oxides (CI77491), iron oxides (CI77492), yellow 5 lake (CI19140), red 22 lake (CI45380), red 30 lake (CI73360), carmine (CI75470), bismuth oxychloride (CI77163), red 6 (CI15850), red 33 lake (CI17200), red 28 lake (CI45410), blue 1 lake (CI42090), yellow 6 lake (CI15985).


Louis Widmer
Selftan Autobronzant

Yleensä olen jättänyt kaikki itseruskettavat kauppojen hyllyille, sillä useita kokeiltuani olen todennut kaikkien olevan liian keltaisia ja/tai tummia. Mutta tässä on nyt ehkä ensimmäinen itseruskettava, jota minäkin voisin käyttää - jos siis käyttäisin itseruskettavia. Lopputulos oli suht luonnollinen ja väri tasainen vaikkakin vielä ihan aavistuksen liian keltainen omalle iholle. Mutta, mutta... tosi isona miinuksena lyhyt kesto - vain pari päivää ja olin taas yhtä kalpea :P

Vaihtoehtoisena tuotteena tälle oli Jurliquen Rose Body Cream.

Tapahtui eilen duunissa...
Kitty: Hei, kato mun käsiä, kun mä laitoin kerrankin itseruskettavaa! *intopikeenä*
Miss A: Voi sua raukkaa! *säälivä katse ja taputuksia olalle*
Kitty: Niih, ajattele edes itseruskettava ei rusketa mua *dramaattinen nyyhkäys, kun kukaan ei huomannut*
Miss A: No, mut hei oot sä ehkä niinku vähän keltasempi tänään! ♥ *lots of love*


INCI: Aqua, Ethylhexyl Isostearate, Glycerin, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Dihydroxyacetone, Ethylhexyl Stearate, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Parfum, Cyclodextrin, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.


Lumene Lab
Age Preventing Night Cream - Suojaava Yövoide ★½

Yövoide jossa kevyt koostumus, imeytyy nopeasti ja jättää sametinpehmeän ihon. Sopii kaikille ihotyypeille ja tosiaan jopa tällaiselle pintakuivalle sekaiholle, joka huutaa kosteutta, mutta ei siedä yhtään raskaamman puoleisia rasvaisia yövoiteita. Voiteessa on hypoallergeeninen hajuste, eli tuote ei juurikaan tuoksu miltään. Voiteen kuvauksessa mainitaan mm. vaikuttavana aineena hyaluronihappo, mikä musta on vähän hassua, kun se on kuitenkin aika kaukana INCI:n kärjestä. Mulle paras tökötti yöksi on nimittäin ollut tähän asti ehta hyaluronihapposeerumi ja sen takia vähän petyin tämän yövoiteen raaka-aineita kurkatessa.


INCI: Aqua, Decyl Oleate, Glycerin, Squalane, Butyrospermum Parkii, Hydrogenated Polyisobutene, Propanediol, Biosaccharide Gum-1, Methylpropanediol, Saccharide Isomerate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Ribes Nigrum Seed Oil, Phenoxyethanol, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Behenyl Alcohol, Hydrogenated Olive Oil, Arachidyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cetearyl Glucoside, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, PEG-8, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Citric Acid, Baicalin, Sodium Citrate, Pseudoalteromonas Exopolysaccharides, Ascorbyl Palmitate, Sodium Salicylate, Ascorbic Acid, Parfum.


Oral-B
3D White Luxe Glamour Shine Whitening Toothpaste ★½

Voinko oikeasti olla yhtään tylsempi? Mun lempparituote maaliskuun boxista on hammastahna! :P Oral-B:n keväinen uutuus lupaa poistaa viidessä päivässä hampaan pinnalla olevista tummentumista 90% . Toisaalta olen ehkä vähän huono arvioimaan tämän todellista tehoa, kun hampaissani ei kauheasti tummentumia ole. Kuitenkin esim.kahvin kevyesti kellastuttamat kulmahampaani näyttävät näin neljän päivän (aamuin illoin) käytön kohdalla jo vaaleammilta. Erittäin voimakas vaikkakin raikas maku. Suosittelen!


INCI: Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Disodium Pyrophosphate, Xylitol, Cellulose Gum, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxide, Sodium Laureth-2 Phosphate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Xanthan Gum, CI 77891, PEG-20M, Carbomer, Sodium Chloride, Glycerin, Sucralose, Limonene, CI 74160, Mica. Sisältää natriumfluoridia  (1450 ppm fluoria).


Beyoncé
Rise Eau de Parfum ★½

Kevään uutuustuoksu! Sensuelli puuterimainen kukkatuoksu arkikäyttöön. Seksikäs, mutta hienostunut, ei hyökkää päälle vaan hiipii ilmavirran mukana ;) Helpoiten tunnistan tuoksusta orkidean, myskin ja kashmirin, aprikoosin ja jasmiinin. Tuoksussa käytetty orkidealajike on Gold Symphony. Parfyymiksi yllättävän heikko kesto iholla, mutta toisaalta mitä voi näin edulliselta parfyymilta odottaa, kun kerran tuoksucombo on kohdillaan. Takuulla tuoksuu ainakin kalliimmalta ;)

Samankaltaisia tuoksuja? Yves Saint Laurent - Manifesto L’Eclat, joka sekin on kevään uusia tuoksuja ^_^


 Alkutuoksu: bergamotti, aprikoosi, basilikasorbetti
Sydäntuoksu: orkidea, freesia, sambac jasmiini
Jälkituoksu: kashmir, myski, vetiver, puu

INCI: Alcohol Denat, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Benzophenone-3, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Propylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citral, Hydroxycitronellal, Coumarin, Bht, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Hydrolyzed Jojoba Esters, FD&C Yellow No.5 (CI 19140), FD&C Red No. 4 (CI 14700), FD&C Yellow No. 6 (CI 15985).

 

6 kommenttia :

  1. Mä tykkäsin todella paljon tosta Cliniquen huulivoiteesta ja voisin kyllä harkita hankkivani muissakin sävyissä tuota ihanuutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä tosi positiivinen ylläri! Ja vitsi miten monta kivaa sävyä voiteesta löytyykään :)

      Poista
  2. Voi että, olipa kivoja tuotteita! Varsinkin tuo huulivoide näyttää ihanalta :) mun eka livboxi tulee huhtikuussa, otin se kolme boxia kokeiluun kun sain alekoodin. Toivottavasti siinäkin on kivoja juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, on varmasti! :) Tilasin ensimmäisen boksin elokuussa ja vaikka tässä välillä on ollut pari boksia joita pidin alkuun vähän tylsinä, niin testailtuani tuotteet läpi löysinkin juuri niistä boxseista yllättävän monta suosikkia :)

      Poista
  3. Hyvä muuten kun mainitsit tuosta hiusten pyyhekuivauksesta ennen boosterin käyttöä, en ois itse tajunnut :)

    VastaaPoista