ÄITIYSPAKKAUS 2017 - 10 SUOSIKKIA

Juhannus on meillä mennyt äitiyspakkausta ihmetellessä, joten vähän erilainen jussi tänä vuonna. Äitiysavustuksen saa siis valita äitiyspakkauksen ja 140€ rahasumman väliltä. Sen kummemmin ajattelematta asiaa totesin, että tottakai me otetaan äitiyspakkaus, koska sen saaminen ja avaaminen on mielestäni melkein jo tietynlainen "riitti" esikoistaan odottaville äideille. Pakkaus siis otettiin siitäkin huolimatta, että olen ostellut Nugetille kirpparilta jo paljon kivoja vaatteita mm. Newbie, Name It, Benetton, Zara, Gap, H&M, Carter's. Nyt pinnalla oleviin selektiivisiin Vimmaan, Papuun ja Mini Rodiniin en ole ihastunut ollenkaan, mikä onneksi on vain hyvä uutinen kukkarolle.

Äitiyspakkauksen vauvanvaatteet on TODELLA isoja kokoihinsa nähden, joten suurin osa pakkauksen vaatteista pääsee käyttöön meillä todennäköisesti lopputalvesta tai jopa vasta keväällä. Sinänsä on hyvä, että vaatteet ovat suuria, koska olen pääsääntöisesti hamstrannut vaatteita vain 0-4kk ikäiselle. Kymmenen omaa suosikkia pakkauksesta oli kuitenkin todella helppo valita ja kerron myös postauksen lopussa millaista käyttöä suunnittelen pakkauksen mukana tulleelle patjalle ^^
Yleisilmeeltä tämän vuoden pakkauksen sisältö on aivan ihanan värikästä verrattuna viime vuoden tummaan ja synkkään värimaailmaan. Pienimmät bodyt on merkattu kooksi 50-56, mutta vastaavat kokoa 56 tai jopa 62 kun vertasin niitä jo ostamiini vauvanvaatteisiin. Pakkauksesta löytyi monta kivaa juttua, mutta tässä omat kymmenen lemppariani.

Värikkäät bodyt pakkauksessa oli aivan ihania, joskin omaan makuun sinne oli laitettu ihan liikaa raitakuosia, jota löytyi ainakin viidestä vaatekappaleesta. Raitakuoseista eniten kuitenkin viehätti jo nyt melkein legendaariseksi noussut Jutta sateenkaari-body tai "pride"-body kuten sitä itse nimitän sekä Reiman eläinkuosit.Kymmenen suosikin joukkoon löysivät tiensä myös Pippin suloiset tassuhousut ja unihetkiin Jutta unipussi/yöpuku sekä unilelu. Unilelusta on ollut nyt jo kiistaa, koska Chika on sitä mieltä, että vauva saa pitää vaatteet, mutta tuo koira on ehdottomasti hänen.
Reiman pilkullinen toppahaalari on mielestäni super suloinen ja ihanan raikas väritykseltään. 
Näyttää niin mukavalta, että tekisi mieli sujahtaa sinne itse :P Koko on kuitenkin sitä luokkaa, ettei meidän syysvauva välttämättä pääse täysin hyötymään siitä. Toisaalta puvun lahkeet saa yhdistettyä pussiksi, joten ehkäpä vauvan saa kuitenkin sujautettua sinne niin, ettei toinen ihan huku sen uumeniin. Haalarina se on kuitenkin niin suuri, että saattaa mennä vielä seuraavanakin talvena. Iso plussa siis tästä haalari/pussi- systeemistä mikä lisää huomattavasti tuotteen monikäyttöisyyttä! Asua täydentää toinen lempparini eli Jutta merkin kaunis ja lämpöinen punospipo.Oppi & Ilo Lystileikit vauvan kanssa- kirja oli kiva lisä pakkaukseen perus kuvakirjan sijasta. Kirjassa on paljon leikkejä joita voi leikkiä ihan pienenkin vauvan kanssa - hauskoja loruja yhdistettynä käsien ja jalkojen liikkeisiin. Samassa kuvassa näkyy myös tuote jonka olisin ehdottomasti hankkinut jos en äitiyspakkausta olisi ottanut ja onkin ollut monen suosikki tänä vuonna. Pakkauksen katseenvangitsija on siis ehdottomasti Familon Poikaset vauvanmakuupussi.  Tämä on oikeasti ihan täydellinen - lämmin, pehmeä, upeat värit ja suloinen kuosi.
Nugetille on tulossa ensisängyksi kirppikseltä löydetty punoskehto, jossa tuli mukana siihen sopiva soikean mallinen patja. Alkuperäinen patja on mielestäni kuitenkin vähän liian ohut ja niinpä olin positiivisesti yllättynyt, että äitiyspakkauksen patja on juuri sopivan paksu ja vielä täydellisen mittainen kehtoon. Tosin patja pitää vielä leikata soikean malliseksi vanhaa apuna käyttäen, mutta tärkeintä tietysti oli, että pituus ja leveys riittää ^_^

Miltä tämän vuoden äitiyspakkaus teistä vaikuttaa? :)

2 kommenttia :

 1. Tämän vuoden pakkaus on ihana, itse sain 2016 mutta olisin ilmeisesti saanut 2017 liian aikaisin vaan tilasin sen. Toisaalta olen ostanut äitiyspakkaus fb kirppikseltä niitä vaatteita mitkä on kiinnostanut 2017 pakkauksessa, vielä puuttuu 2 vaatetta siitä.

  Haluisin tietää millä kameralla kuvaat kun niin hyvä laatuisia kuvia? :) Jään seuraamaan blogiasi.

  http://perheellisenonni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta ne alkoi jakamaan tätä 2017 pakkausta tosi myöhään - muistaakseni vasta toukokuun alussa :/ Onneksi on kirpparit olemassa niin oot saanut ne mieleiset kuitenkin hankittua tästä uudesta - koska on nämä kyllä aika ihania! :) Mulla on käytössä Canon EOS 100D - järkkäri joka sopii koon puolesta pieniin kätösiin, kuten mun mies ilmaisi kun sen mulle osti lahjaksi :D

   Poista