KERAMIIKKAHÄÄT - POLTTARI THROWBACK

Neljä vuotta Nurren kanssa naimisissa ja tuntuu kuin oltaisiin asteltu vihille vasta pari vuotta sitten :) Hääblogissani jäi aikoinaan kiireiden vuoksi kokonaan polttarini käsittelemättä, eli mikäs sen parempi throwback tälle päivää kun katsaus meitsin vikaan lauantaihin neitinä 30.6.2012!

Häitä edeltävänä viikkona arvasin mun polttarien olevan saman viikon lauantaina, koska ennen häitä ei oikein enää muita viikonloppuja ollut. Mun ainoat toiveet polttareille oli, että ne tulisi yllätyksenä ja, että olis kiva yöpyä jossain yhdessä siskonpeti meiningillä esim. jonkun luona tms. Kumpikaan näistä toiveista ei toteutunut, MUTTA kuten olin halunnutkin tuli silloin kaikki oikeastaan mulle yllätyksenä - en YHTÄÄN tiennyt mitä oli luvassa xD

Jokatapauksessa Maitsu ja V tekivät "yllätyshyökkäyksen" aamulla meille kotiin ja koska tiesin polttareideni olevan sinä päivänä en ollut saanut nukuttua kauheasti (myös öisellä hää -paskartelulla saattoi olla osuutta asiaan :P). Sain ohjeeksi pukea päälle kaikki tyttöjen tuomat vaatteet kengistä bodyyn ja ponnareihin ja ei HERRANJUMALA! Oikeesti en ollut uskoa mitä ne oli mulle tuoneet!! Myös "kampaukseen" sain tarkat ohjeet. Katsokaa nyt TADAAAA..ahhahha! xDAhahah, kuolen vieläkin sisäisesti xD Mielestäni tällainen "nolo" pukeutuminen kuitenkin on niin perinteinen osa polttareita, joten en todellakaan pahastunut tästä yli överistä ysäri-kasari sateenkaarioksennuksesta.Ja tottakai mä päätin kantaa asuani ylpeänä pitkin Helsingin keskustaa vaikka pikkasen ehkä nolotti kun muutama kadulla vastaan kävellyt mut tunnistanut hääblogin lukija halusi ottaa kuvia mun kanssa.

Sain tietää, että Maitsu ja V olivat joutuneet oikeastaan järjestämään kahdestaan polttarit, kun kolmas kaasoni E ei ollut kerennyt osallistumaan suunnitteluun ja muuhun. Lopultahan kävi myös niin, että E ei edes päässyt itse polttareihin mikä oli mulle tosi kova pettymys - syy oli kyllä enemmän kuin pätevä, mutta silti se on semmonen asia joka harmittaa vieläkin.

Jokatapauksessa lähdettiin juomaan skumppaa muistaakseni Kaivariin, jolloin seurueeseen liittyi pari muuta ystävääni, sekä mulle ihan tuiki tuntematon nainen o.O Olin ihan silleen, et mitä ihmettä nyt tapahtuu (apua!), kun nainen johdatti meidät nurmikolle. Vuorossa oli naurujoogaa! Aluksi minä ja kaikki muut mukaanlukien oli pikkasen ehkä silleen wtf, koska kylmiltään mitään naurujoogasta tietämättä harjoitukset tuntui vähän oudoilta. Mutta niinhän siinä kulkaa kävi, ettei meitä enää makuun päästyä saanut aisoihin! Naurusta ei tullut loppua ja erilaiset todella oudot improt veivät meitä mukanaan niin, että naurettiin polvillamme maassa kun ei enää pystyssä pysytty. Alun jälkeisen ihmetyksen jälkeen ehkä yksi hauskimmista kokemuksista! :)

Tein erilaisia tehtäviä ja pidettiin picnic meidän hääkirkon puistossa. Lisää skumppaa! xD Mietin jo, että mitä varten ne mua oikein juottaa, mutta kun suunta kääntyi kohti Kauppatoria ja Tuomiokirkon luona häämöttävää Pride- kulkuetta niin arvasin mitä varten mut oli puettu niin kuin oli. Ei siinä mitään ihan hyvän asian puolesta ja näin, mutta sanotaanko, että mun asu oli ehkä vielä näyttävämpi kuin Crystal Snown! Kulkue kunnialla seuraavaan pisteeseen asti eli kahvilaan jossa sain hiukan levähtää.


Seuraamme liittyi myös kaksi muuta kaveriani, jotka eivät olleet päässeet aikaisemmin töiden takia ja menimme syömään. Ihana kun ei tarvinnut huolehtia kustannuksista - kaikki oli järjestetty ja maksettu mun puolesta, kiitos siitä hihi. Lähdettiin V:n vanhempien kämpille, jossa pääsin morsiussaunaan Maitsun kanssa - muut laitteli sillä välin esille syötävää ja juotavaa. Meikkasin kevyesti ja pääsin vihdoin vaihtamaan asuni. Maitsu ojensi mulle vielä söpön pinkin bride to be -nauhan. Vietettiin siinä iltaa ja lähdettiin lopulta Helsingin yöhön. Baarissa mun viimeisenä tehtävänä oli kerätä avioliittoneuvoja ja niistä tuli todella "näytetään nää ehdottomasti häissä sukulaisille" -matskua hahah. Osa oli yllättävän syvällisiäkin, mistä olin yllättynyt kaikkien "muista antaa" - neuvojen jälkeen :D

Myös mun juomat baarissa kustannettiin ja tytöt oli hoitaneet vielä Nurren hakemaan mua kun siltä tuntui....tää oli niin kivasti ajateltu, että melkein liikutus iski. Ikävä kyllä bileet tais loppua mun osalta jo yhden maissa kun viimeisten hääjuttujen kanssa valvotut yöt teki tehtävänsä ja mun piti päästä kotiin tutimaan. Tästä huolimatta tosi kivat polttarit! :)

Maitsu tosin harmitteli jälkikäteen, ettei polttarit olleet ehkä niin mun näköiset ja mitäpä minä sitä kieltämään kun asia oli juuri niin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö mulla olisi ollut ihan mahtava päivä ja ettenkö olisi nauttinut kaikesta ja arvostanut kaikkea mitä oli suunniteltu - varsinkin tehtäviin oli nähty paljon vaivaa ja ne olikin ihan parhaita xD Yhdessäolo oli kuitenkin mulle se tärkein juttu ja se toteutui loistavasti sillä sain viettää typyjen kanssa koko päivän aamusta iltaan ♥

Ja kostohan eli kun oli aika järjestää Maitsulle polttarit...heheh. 
Maitsun polttareihin pääset kurkkaamaan alla olevasta linkistä :)

B-DAY TO BACHELORETTE PARTY4 kommenttia :

 1. Haha, ihan mahtavat polttarit! Ihana varmasti muistella päivää. :)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö repesin tälle "Ei siinä mitään ihan hyvän asian puolesta ja näin, mutta sanotaanko, että mun asu oli ehkä vielä näyttävämpi kuin Crystal Snown xD" xD <3

  Joku kerta, kun vähiten odotat sitä, teen jonku yllätyshyökkäyksen ja tulee polttarit vol 2... xD PRKL!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ylititte hei itsenne xD En odottanut mitään sen vähempää haha :D


   APUAA! o.O xD

   Poista