LEIJONAA MÄ METSÄSTÄN...

Pää olkapää peppu polvet varpaat polvet varpaat! Ei ole tainnut ruotsalainen MM- lätkän päätuomari Mikael Nord leikkiä lapsena kyseistä leikkiä kun tuomitsi Komarovin kokonaan ulos pelistä "polvitaklauksesta". Taklaus osui pääasiassa olkapäähän ja osittain polveen, mutta vain koska venäläispelaaja kääntyi viime hetkellä.

Saman tuomarin pelleily koitui Suomen kohtaloksi viime vuoden kultapelissä Venäjää vastaan eikä mielestäni Venäjä ole missään nimessä vuoden 2014 oikea maailmanmestari. Tuntuu, että Nordin tuomio Komarovin "polvitaklauksesta" on vain lopun alkua tällekin vuodelle jos sama homma jatkuu. Viime vuoden kultaottelussa venäläishyökkääjä ei saanut minkäänlaista rangaistusta taklattuaan suomalaista suoraan päähän (kuten videolla näkyy), mutta Suomelle kyllä sateli mitä ihmeellisempiä rangaistuksia. ...muistatteko vielä nämä?



Onneksi kuitenkin jälkeenpäin venäläinen hyökkääjä sai kolmen ottelun pelikiellon rangaistuksena taklauksesta - tosin ei se siinä vaiheessa meitä enää auttanut. Totisesti toivon, ettei tällaisia enää nähdä...nyt ensimmäisessä erässä "polvitaklattu" venäläispelaaja palasi jäälle heti toisen erän alkuun.


Mitä mieltä olette Komarovin rangaistuksesta?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti