FITFARM BIKINI CHALLENGE 2015 VKO 10 - NICE TO MEET YOU ABS!

Valmennus pulkassa! Omatoimisesti jatkan edelleen samoilla treeneillä ja ruokavaliolla, että sinänsä tämä ei mulla tähän pääty. Mun kunnianhimoinen tavoite on saada kesän loppuun mennessä vatsalihakset kunnolla näkyviin :D Mut vielä ennen valmennuksen yhteenvetoa tässä vähän fiiliksiä viikolta kymmenen.

HELLO ABS!

Sain taas nostettua painoja mistä olin tosi ällistynyt! Nyt ihan viimeisen kahden viikon aikana on melkein joka kerta saanut lisätä painoja, eli ilmeisesti kuitenkin voimatasot on kasvaneet siitä huolimatta, että lihakset ei mun mielestä edelleenkään näy minnekään. Okei ylimmät vatsalihakset näkyy välillä (ensimmäistä kertaa elämässä!) jos ei ole kauhea turvotus päällä. Mutta on nekin niin pienet vielä, että pitää melkein ihan suurennuslasilla katsella :P
KEVENNETTY VIIKKO

Valmennuksen jälkeinen viikko oli tarkoitus pitää kevennettynä tankkauspäivineen, mutta mulla muuttui nyt sitten viime viikko eli vko 10 kevennetyksi. Onnistuin vikassa salitreenissä "hajottamaan" lavan tienoilta selästä jonkun lihaksen ja sitä kuumotti, särki ja se oli turvonnut vielä useamman päivän treenin jälkeen. Eipä siinä oikein sitten enää viikkotreenejä tehty ja anopiltakin kävin pummimassa linimenttiä, joka onneksi yhdessä tulehduskipulääkken kanssa vähän helpotti oloa.


TREENIT VIIKKO 10
 Treenien sisältö on Fitfarmin omaisuutta, joten tarkempi sisältö nimien perusteella avautuu ainoastaan lukijoille, jotka ovat itsekin mukana samassa Bikini Challengessa. 

Kevennetyllä viikolla tosiaan maksimimäärä treenejä on kolme ja aerobisia yksi, joten sain just ja just tehtyä ne ennen kuin selkälihas tulehtui. Jotenkin tosi ikävä takapakki kyllä tähän valmennuksen vikalle viikolle, kun olisi halunnut treenata täysiä. Otin jo vertailukuvatkin ja tuntuu, ettei niiden perusteella kropassa ole puolenvälin jälkeen oikein tapahtunut mitään. Ärsyttää....MAANANTAI
Salitreeni 1 - 1.Selkä-Hauis

TIISTAI
Salitreeni 1 - 2. Jalat
Aerobinen treenin jälkeen 30min

TORSTAI
Salitreeni 1 - 3. Olkapää-Rinta-Ojentaja

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti