FITFARM BIKINI CHALLENGE 2015 VKO 7 - I CAN I WILL

Ostin uudet treenipökät, mitäs pidätte? :D Lupasin itselleni ikäänkuin palkinnoksi uudet treenihousut kun mahdun mun tavoitefarkkuihin viime kesältä. Viime viikolla koitin sitten farkkuja ja ne sujahti jalkaan ihan suht hyvin, vaikka vähän ne tuntuu vielä kirraavan reisistä ;D Mutta siis mahduin kuitenkin ja päädyin repäisemään vähän erikoisemmilla housuilla mihin yksiväristen housujen vakikäyttäjänä olen tottunut ;D

+1,5kg

Jos jotain ylläpitoruokavalio on tuonut niin ainakin lisää painoa :P Mietin jo tuossa aikaisemmin tällä viikolla siirryinkö liian aikaisin ylläpitoon, mutta onneksi BC-ryhmäläiset sai puhuttua mulle järkeä päähän ja olen nyt vakuuttunut, että kiinteytymistä tulee tapahtumaan vielä tälläkin ruokavaliolla... eli sama mitä olen muillekin toitottanut - ei se paino vaan se peili :)
TAHTI KIRISTYY

Löysäilylle ei ole ollut aikaa kun tällä viikolla tuli kuvioihin lisää aerobista. Ohjeen mukaan piti lisätä yksi aamulenkki ja yksi treenin jälkeinen aerobinen, mutta mua ei todellakaan mikään mahti maailmassa saanut tällä viikolla reippailemaan ulos ennen töitä. Työpäiviä tälle viikolle on ollut täydet seitsemän ja kaikki treenit ja muut kuviot vielä siihen päälle. Tiistaina häämöttää vapaapäivä, joten vielä pitää jaksaa, jaksaa, painaa, painaa tuo tyhmä välissä oleva maanantai! :D


KROPPAKIN KIRISTYY?

Tällä viikolla masu ja kroppa kävi muutenkin vähän ylikierroksilla kun oli taas se ikävä aika kuusta. Jotain kiristymistä siis kuitenkin havaittavissa, koska ihme kyllä mun maha ei tällä kertaa näyttänyt siltä kuin olisin ollut viidennellä kuulla raskaana :P Mutta ne lihakset....ojentajat on sellaiset jotka ei vaan halua näyttäytyä (muista lihaksista siis nyt puhumattakaan). Vatsan lihakset kyllä tunnen, mutta siinä on sen verran vielä pehmoista päällä, etteivät ne näy minnekään ja sama itseasiassa hauiksenkin kanssa. Jotenkin ehkä tuntuu, ettei mitään tapahdu, mutta mun pitää vissiin nyt olla vaan kärsivällinen ja odotella, että saan ottaa vertailukuvat viikolla kymmenen.


TREENIT VIIKKO 7
 Treenien sisältö on Fitfarmin omaisuutta, joten tarkempi sisältö nimien perusteella avautuu ainoastaan lukijoille, jotka ovat itsekin mukana samassa Bikini Challengessa. 


Tein keskiviikkona kai ensimmäistä kertaa sumomaven oikein, sillä sain vihdoin sen tuntumaan pakaroissa. En ehkä koskaan ole kokenut vastaavaa poltetta ja lihakset oli ihan kosketusarat...kotonakin istuin tyynyn päällä dataillessa ;D Mulla ei valmennuksen alun jälkeen ole varsinaisesti ollut lihaskipuja (arkuutta kyllä), mutta tämä oli selkeästi ihan omaa luokkaansa.


TIISTAI
Salitreeni 1 - 1.Selkä-Hauis
Aerobinen treenin jälkeen 30min

KESKIVIIKKO
Salitreeni 1 - 2. Jalat
Aerobinen treenin jälkeen 30min

PERJANTAI
Viikkotreeni 2 - Pakara-Special

LAUANTAI
Salitreeni 1 - 3. Olkapää-Rinta-Ojentaja

SUNNUNTAI
Viikkotreeni 4 - Funktionaalinen jumppapallolla
Aerobinen treenin jälkeen 30min


Alin pikkukuva: koneen syövereistä


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti