HELPOTUSTA MATKAKUUMEESEEN

Ehkä bikinien ostaminen matkakuumeen kielissä ei ollut mikään hullumpi idea, sillä nyt meillä on reissukin tiedossa, jota odottaa! :) Norwegianin tammikuun aleista löydettiin lennot Barcelonaan melko hyvään hintaan nimittäin menopaluu heinäkuulle oli vain 123€ ^_^

Lentolippujen ostosta vain pari päivää myöhemmin istuin kahvilla Maitsun luona ja tuli puheeksi, että josko me vihdoin toteutettaisiin nelistään se yhteinen reissu josta ollaan puhuttu jo vuosia. Meillä nyt kuitenkin oli jo tuo Barcelonan reissu heinäkuulla johon en varmasti enää saisi yhtään enempää lomaa ja muiden kesäkuukausien ollessa poissuljettuja olimme vähän umpikujassa. Jotenkin ne ajatukset siitä kirkastuivat ja heitin, että mitä jos he lähtisivät meidän kanssa Barcelonaan! Meni varmaan puolisen tuntia kun asiaa pohdittiin ja niin siinä kävi, että kun lähdin päiväkahveilta oli Maitsulle ja tämän miehelle ostettu liput samalta lennolta ;D Asioista ei selkeästi pidä tehdä liian monimutkaisia...näin se kummasti hoitui melko spontaanilla tavalla :PHotelli varattiin ja maksettiin jo näin etukäteen kun saatiin sekin myös ihan kivaan hintaan. Päädytiin Agbar Towerin vieressä olevaan neljän tähden Silken Diagonal Barcelonaan. Monet "paremmat" hostellitkin olivat samaa hintaluokkaa, joten meidän ei ollut kauhean vaikea valita Silkeniä varsinkaan Tripadvisorissa saatujen hyvien arvostelujen jälkeen.

Hotellin valintakriteereinä oli hyvä keskeinen sijainti, hyvät kulkuyhteydet, hinta, kivat huoneet, hotellissa tila jossa mahdollisuus istua iltaa mikäli kaupungille ei jaksa lähteä ja plussana jos hotellista olisi hyvät näkymät. Silkenin kattoterassi on kuin tehty illalla hotellissa hengailuun - katolta avautuu upeat näkymät kaupungin ylle jokaiseen ilmansuuntaan. Näen jo niin itseni tuolla katolla aamun sarastaessa vetämässä aamujoogaa, mutta todellisuus olisi varmaan toisenlainen - löytäisin itseni nurin tuolta altaasta kun mun tasapainoastilla kestää herätä aina pari tuntia :PMitä päiväreissuja/retkiä suosittelisitte tehtäväksi Barcelonasta? 
Costa Brava, Girona? Sukellus- ja ratsastusmahdollisuudet kiinnostaa myös! ;)

kuvat: Pinterest


4 kommenttia :

  1. Meillä on samoja matkasuunnitelmia - nimittäin lähdemme hyvin tod.näk. mieheni kanssa viettämään 2.hääpäiväämme Barcelonaan elo-syyskuun vaihteessa :). Norwegianilla on kyllä suht edullisia lentoja Barcelonaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukut sille, tosin olen aika puolueellinen! ;D Tuolta löytyy varmasti mitä romanttisimpia ravintoloita hääpäivälle <3 Tuo teidän ajankohta on varmasti myös miellyttävämpi matkustaa, kun ei ole ihan niin paahtavan kuuma enää :)

      Poista