MEMEBOX - SUPERBOX #56 YOGURT COSMETICS

Mun ihka eka Memebox! ♥ Valitsin jogurtti- teemaisen Memeboxin ja sisältö ei todella tuottanut pettymystä! Paketti oli painava ja sitä avatessani mut valtasi ihana mansikkajogurtin tuoksu ja purkki purnukan perään boksista paljastui jopa kuusi ihanaa täysikokoista tuotetta. Ja mikä parasta hinta-laatusuhde on ihan järkyttävän hyvä! :D
"MEMEBOX SUPERBOX #56 YOGURT  COSMETICS - Yogurt used as part of a beauty regimen dates back to ancient Egypt, when Cleopatra used it as a part of her daily beauty routine to maintain her youth. It contains lactic acid to dissolve dead skin cells that accumulate into the pores! Also, proteins, calcium, and vitamins prevent premature aging, brighten skin, and give the skin a naturally youthful glow! Unlock this ancient beauty secret for your best self ever!"







HAPPY BATH 
Facial Yogurt Cleansing Foam - Firm type (berry) ★½

"Enriched with yogurt and various herbal essences, Happy Bath´s Facial Yogurt Cleansing Foam comes in 4 types, each catered to different skin concerns. Firm type is made from 3 different berries - blueberry, raspberry, and cranberry - and helps increase skin elasticity and smoothen out uneven skin tone and texture."

Tämä hoitava puhdistusvaahto on kuin paksua jogurttia, joka vaahtoutuu nimestään huolimatta iholla vain kevyesti. Ei mielestäni ole tarkoitettu meikinpoistoon vaan kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheen putsariksi meikittömälle iholle, jonka takia en tehnyt mun putsaritestiä. Jättää pehmoisen ja kimmoisan sekä ihanan puhtaan tuntuisen ihon.

Tuoksuun olen nyt jo tottunut, mutta alkuun se oli mielestäni ällön makea - sellainen oikein esanssisen makea. Soveltuu hyvin kaikille ihotyypeille, mutta tosiaan tuoksun puolesta en voi suositella ihan kaikille :P







HOLIKA HOLIKA
I Want Chu Lip Balm #01 Strawberry Smoothie ½

"This super cute and unique lip balm set comes in two separate products - one in strawberry and one in yogurt - which, when come in contact, make a chemical reaction with each other and transform into a strawberry smoothie-like scent. Yes, this is an item to be used before a kiss time with your lover ;)"

Erillinen arvostelu täällä, jossa myös lisää kuvia! :)








PUREDERM
Skin Softening Strawberry Yogurt Mask ★½

"Packed with strawberry and yogurt extracts, this wash-off, cream-type pack delivers rich nutrition and deep hydration to dry, coarse, and tired skin and works to cleanse away all excess dead skin cells and impurities pilled up in the pores for a refreshing and softening effect after use"

Kyseessä on melko juokseva makealta mansikalta tuoksuva poishuuhdeltava naamio. Yleensä tuotteet jotka lupaavat ravita, kosteuttaa ja kuitenkin samaan aikaan puhdistaa ja kuoria ihoa saavat mut vaan pyörittelemään silmiäni. Tämän naamion kohdalla ei tarvinnut pyöritellä silmiä tai pudistella päätä. Jotenkin tämä vain toimii juuri niin kuin luvataankin ja iho tuntuu kimmoisalta ja kosteutetulta, mutta kuitenkin jotenkin tosi puhtaalta naamion jälkeen. Mun näppyläkaudelle just hyvä tuote yhdessä  - viimeisenä muttei vähäisimpänä arvostellun - Rappolin voiteen kanssa! :)

Iso pakkaus (150ml) saa mut melko tuhlailevaksi ja tykkään laittaa aika reilun määrän naamiota iholle. Tosi pehmonen iho tulee tän jälkeen, mutta melko keinotekoinen tuoksu ja ehkä aavistuksen liian juokseva koostumus ei tee tästä kuitenkaan mun suosikkia.







ETTANG
Modeling take-out cup pack - yogurt

"A modeling pack refers to a rubber-like pack widely used in aesthetic clinics for soothing, moisturizing, and firming up the skin. This Take-out Cup Pack comes in a cute little cup with just the right amount for a single use so all you need to do is pour in some water to mix it up with, and voila!"

Boksin ehdottomasti jännin tuote! :D Kyseessä on yhden kerran naamiopakkaus, johon lisätään vain vesi. Tuotetta sekoitetaan kunnes koostumus muuttuu melko kumimaiseksi voiteeksi ja jonka jälkeen se levitetään iholle. Tuotetta tulee melko paksu kerros ja kun naamio on vaikuttanut muuttuu koostumus iholla kiinteäksi ja sellaiseksi pehmeän vaahtomuovimaiseksi :P Kannattaa kurkata tuo alla oleva video, koska koostumusta on niin vaikea selittää sanoin :D


Koostumuksesta johtuen tuote on vähän työläs levittää, mutta tykkäsin tästä tosi paljon eikä hintakaan (n.2,5€) ole paha. Naamio tekee ihon kimmoisaksi ja kuulaaksi ja yllättävää kyllä jättää hyvin mattaisen pinnan. Lisäksi iho tuntui tämän jälkeen melkein vastapestyltä, mutta silti kosteutetulta ja joku tätä testannut jenkkibloggari kirjoitti muutaman mustapäänkin kinnittyneen naamioon poistovaiheessa. Mulla on niin pienet ihohuokoset, että mustapäiden muuttoaikeista ei ollut tietoakaan vaan ne pysyivät visusti tallessa ;)



 
PURE SMILE
Fruit Mix Yogurt Mask

"Made from a blend of yogurt and mixed fruit - banana, kiwi, and pineapple extracts - this Yogurt Mask delivers rich moisture and nourishment deep into the skin and helps maintain healthy skin condition by preventing its dehydration."


Melko hyvin näin länsimaalaiseenkin naamaan istuva kangasnaamio, johon imeytetty banaani-, kiivi ja ananasuutetta yhdessä yogurtin kanssa. Melko hellävaraiselta tuntuva naamio kaikille ihotyypeille, jossa lempeä sitruksen ja banaanin tuoksu. Olen kokeillut niin montaa kangasnaamiota, että kauniista pakkauksesta huolimatta tämä on aika perus.




RAPPOL
Calming Cream
"Enriched with lactic acids and various other moisturizing complex, the Rappol Calming Cream works to strengthen the skin´s level of immunity and self-regenerating ability while offering a concentrated care and treatment of allergy-prone skin."


Rappol tuotemerkin kehittelivät pienen vauvan vanhemmat, jotka halusivat herkkäihoiselle ja paljon allergioita omaavalle jälkikavulleen hellävaraisia hoitotuotteita. Rappol Calming Cream kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa, vahvistaa ihon immuniteettia ja nopeauttaa sen uusiutumista.

Mulla hormonit on hyökännyt ihon kimppuun oikein todella nyt tässä viime kuukauden aikana ja iho on ollut mukavasti samaan aikaan rasvainen, mutta silti pintakuiva. Näin mielenkiintoisella combolla olin ihan pulassa, että mitä mä nyt tähän ihoon voin laittaa ja Calming Cream tupsahti boksista juuri oikeaan aikaan. Voide tuntuu pitävän mun ihon aisoissa siltä pahimmalta breakoutilta. Rappolin ihmevoidetta kohta koko purkin käyttäneenä mun tekis mieli itkeä kun en löydä tätä myynnistä mistään - I NEED this mooore!



Hinta / Arvo
25,35€* / 81.40€
Kokonaisarvio
½


MIKÄ MEMEBOX? Korealaista kosmetiikkaa sisältävä kauneusboksi. Memeboxeja ilmestyy monta kertaa kuukaudessa eri teemoilla ja näin tilaaja voi tilata mieleisensä boksin! :)

* hinta sisältää postituskulut Koreasta Suomeen. Boksin hinta ilman postituskuluja 19,50€.


8 kommenttia :

  1. Aion ehdottomasti tilata Memeboxin itselleni, kunhan tarpeeksi kiva laatikko ilmestyy valikoimiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se voikin olla aika pian! :D Viimeaikoina on tullut myyntiin vain 1 boksi viikossa, mutta aktiivisimmillaan Memeboxeja on tullut jopa kuusi erilaista viikossa :D

      Poista
  2. Eiih mitä ihanuuksia, jugurttia ja mansikoita <3 vähän kateellinen oon :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, arvaa oliko silmät pudota päästä kun avasin tämän! :D

      Poista
  3. Mielenkiintoiselta vaikuttaa noi tuotteet :D

    Jotenkin en ite maitotuotteita uskaltais käyttää. Jotenkin tulee sellanen olo, että jäis iho haisemaan pilaantuneelle maidolle (ai mitenniin vainoharhanen) XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä taas rakastan jogurttia/vuohenmaitoa sisältäviä tuotteita ;D Voin kyllä kuvitella ton fiiliksen jos mielikuvitus lähtee laukkaamaan, mut onneksi nää tuoksuu tosi hyville ja ihan muulle kun maidolle! Tai no okei toi Modeling Cup naamio tuoksu tosi oudolle, mut ei maidolle, vaan jollekin.... hammashoitolalle :P

      Poista
  4. Heippa pitkästä aikaa! Ihana kun kävit mua jo huutelemassa :) vastasin sun viestiin vihdoinkin.
    Ihana memebox! Mä päätin kans että tammikuun Livbox on mun viimeinen, sen verran alkanut samaa tavaraa tulemaan. Kuvittelin näin myös säästäväni rahaa, mutta arvaappa tekeekö nyt mieli tilata sit Memebox... Mikä boksi sulle on nyt tulossa? Kävin kuolaamassa näitä, ja mua kiinnostais ainakin tuo Daily Must Wears. Tiirailin myös vanhoja loppuunmyytyjä bokseja, voi että mitä ihanuuksia <3 näihin taitaa jäädä koukkuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta huomasin tämän! Tottakai sua piti jo vähän huudella :D Bokseista kerettiinkin jo jutskailla tossa toisessa postauksessa :)

      Poista