Fitfarm Bikini Challenge 2015

Kyllä, taas sitä mennään ;D Sain Nurrelta erittäin toivotun joululahjan eli 26.1 alkavan Fitfarmin Bikini Challenge nettivalmennuksen. Kyseessä on periaatteessa sama valmennus, johon osallistuin viime keväänä, mutta treenit on uudet ja ilmeisesti myös ruokavaliossa on jotain pieniä muutoksia. 2014 Bikini Challenge tuloksiin olin todella tyytyväinen ja tällä kertaa kun rasvaa ei ole ihan niin paljon poltettavana kuin viimeksi uskon saavani lihakset vielä paremmin näkyviin erityisesti vatsan seudulla.

Voisinhan mä tietysti vanhoillakin ohjeilla mennä, mutta uusista treeneistä ja samaa valmennusta läpikäyvän ryhmän tuesta saa niin kivasti lisää potkua treenaamiseen, että voin todeta olevani melko innoissani.

Lisää motivaatiota tuo myös se, että Nurre aloittaa Fitfarmin Inshape valmennuksen samoihin aikoihin. Kiva kun molemmilla on suht sama ruokavalio niin ei tule ylimääräisiä houkutuksia toisen mussutellessa vieressa herkkuja. Itseasiassa työkaverini aloittaa mun kanssa tän Bikini Challengen ja ihana ystäväni Simple- valmennuksen. Ihanaa kun läheisetkin ihmiset on niin innostuneita näistä valmennuksista, tosin ei sinänsä ihme kun ne toimii :)

Viime kevään Bikini Challengen läpikäyneenä tiedän nyt mitä odottaa, joten kauhunsekaisten tunteiden sijasta olen tällä kertaa tosi innoissani :) En ole nyt puoleen vuoteen käynyt salilla, kun salikortti on ollut hyllyllä. Tästä huolimatta olen koittanut pysyä aikaisemman bc:n ruokavaliossa. Viime aikojen treenaamattomuus ja nyt loppuvuodesta herkuttelu on kuitenkin tuonut erityisesti reisiin leveyttä ja tyhmää selluliittia. Myös kesän alussa hieman jo erottuneet vatsalihakset on jälleen menneet piiloon rasvan ja pöhötyksen alle. Onneksi kokemuksesta tiedän kuitenkin, että kolme viikkoa valmennuksesta selluliitistä ei näy enää jälkeäkään ja rasva vatsalihasten päältä on jo sulanut alimpien ja ylimpien palikoiden kohdalta ^_^

En malttaisi millään odottaa tammikuun loppua! :)


 Onko kenelläkään siellä ruudun takana haaveena päästä kesäksi bikinikuntoon? Vielä nimittäin kerkeää mukaan Firfarmin Bikini Challengeen! *vinkvink* ;D


kuva:Fitfarm

4 kommenttia :

  1. wohoo! :D https://www.youtube.com/watch?v=HZi3JwIWdcM

    VastaaPoista
  2. Mä oon odottanut tän valmennuksen alkamista jo 3 kuukautta!!! :D mukaan lähdetään pelonsekaisin ja jännityksen tuntein. Ruokavalioo oon pitäny jo pari vuotta ja salia 3-4 krt viikossa. Nyt ootan innolla uutta ruokaa ja uutta treeniä ja sitä uutta motivaatioboostia et mitä tästä kropasta vois vielä saada aikaan. Sulla on hyviä postauksia, toivottavasti jaat omia BC fiiliksiäs taas tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihana kun joku muukin on yhtä innoissan kuin minä! :D Muistan vieläkin kuinka ekan BC:n alussa jännitti ihan kauheasti :) Tällä kertaa ei tosin jännitä muu kuin, että saanko paremmat tulokset kuin viimeksi. Tässä on kuitenkin aikalailla palattu samaan lähtötilanteeseen kuin viime BC:n alussa...enemmän tai vähemmän vähän kropan kohdasta riippuen :P

      Kiva kuulla, että olet tykännyt postauksista :) Kirjoittelen samaan tapaan kuin viimeksi bikinistä eli viikkokatsaus kerran viikossa :)

      Poista