ORIGAMIKORUJA

Uusi korurakkaus on syttynyt! Löysin nimittäin Boticcasta ranskalaisen Origami Jewelleryn upean korukokoelman! Jos Boticca ei ole entuudestaan tuttu niin sehän on korujen, laukkujen ja muiden asusteiden nettibasaari, jossa vähemmän tunnetut suunnittelijat ympäri maailmaa myyvät töitään. Jos haluaa löytää siis jotain erilaista ja uniikkia kannattaa suunnata Boticcaan ostoksille, sieltä saattaa nimittäin tehdä aika mageita löytöjä :)


Kiinalainen horoskooppimerkkini on jänis, joten haluaisin tuon söpön pupun koristamaan kaulaani. Vihjasin jo asiasta Nurrelle seuraavaa merkkipäivää ajatellen :P Myös kultainen joutsen on upea. Kaulakorujen hinnat vaihtelee siellä 100-200€ välimaastossa, joten ovat aika arvokkaita riipuksia, mutta eivät silti onneksi kohtuuttoman hintaisia :)
Joutsen, jänis, kissa, hevonen, dinosaurus, leijona, pegasus...minkä origamikorun sinä haluaisit?

kuvat: Origami jewellery


4 kommenttia :

 1. Vau, upeita! :o joutsen tai kissa olisi mulle ne, jotka kolahtaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! <3 Kissan jotenkin arvasin ja tuo joutsen nyt on vaan niin upea! Mä tykkäsin muuten myös norsu riipuksesta ^_^

   Poista
 2. Aahh näköjään mun kommentit saattaa hävitä jonnekin kun kirjotan puhelimella!!
  Mutta siis joo, äkkiseltään sanoisin että kissan tietysti, mutta tarkemmin tutkittuna ei se kissa oikein näytä kissalta. Tuo pupuliinihan noista on ehdottomasti söpöin! Ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mäkin etsin pitkään sitä kissaa, eikä tosiaan ihme kun se ei todellakaan näytä edes kissalta :P Harmi sinänsä, kun kissa olisi varmasti monelle se ykkösvalinta ^_^ Ajattelin josko heillä olisi ollut myös chihuahua origamikoru valikoimissa, mutta se oli aika kaukaa haettu toive ;)

   Poista