LIVBOX HUHTIKUU 2014: LUONTOÄIDIN ANTIMIA

Vihreästä käärepaperista löytyneet tuotteet ilahduttivat erittäin positiivisesti tässä kuussa. Tykkäsin ihan kaikista - vaikkakin tietysti toisista enemmän ja toisista vähemmän :)


Herbina
Fresh puhdistusvaahto


Puhdistusvaahto on biohajoava ja sisältää luomuruusuvettä. Lupaa puhdistaa epäpuhatudet ja meikin, jonka se kyllä tekee melko hyvin. Iho tuntuu erittäin puhtaalta ja vaahto jättää ihon pehmeäksi. Tuoksu on miellyttävän raikas ja mieto. Voisi kuvitella vaahdon tuoksuvan ruusulle, mutta nenäni mielestä tuote tuoksuu kyllä aprikoosilta :P Tämä olikin erittäin positiivinen yllätys! :) Kaikille ihotyypeille!


Putsaritestissä Herbinan puhdistusvaahto puhdisti melko hyvin kaikki: Cliniquen meikkivoiteen, Estée Lauderin poskipunan, Lumenen aurinkopuuterin ja Bourjoisin huulipunan. Ainoastaan testin aasialaisbrändit: Acacin BB-voide ja Tony Molyn voidemainen poskipuna jäivät hiukan näkyviin. Herbina Fresh pärjäsi putsaritestissa paljon paremmin, kuin esim. Louis Widmerin puhdistusmaito.

HUOM! Putsaritestin tuotteita en ole laittanut iholle normaalia enempää, vaan olen käyttänyt ihollani hyvin näkyviä mm. melko kirkkaita tai itselle liian tummia sävyjä, jotta näette paremmin mikä pesussa lähtee ja mikä ei :)

INCI: Aqua, Decyl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Xylitol, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Disodium Laureth Sulfosuccinate Undecylenamidopropyl Betaine Panthenol, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum, Linalool, Lactic Acid.


Ella Baché
Créme Tomate L'originale

Heleyttävä vitamiinivoide päivä- tai yökäyttöön kaikille ihotyypeille. Itse suosittelen mielummin normaalista kuivalle iholle ja  käytettäväksi yövoiteena. Vaikka koostumus alkuun vaikuttaa suht kevyeltä, niin iholle levittäessä voide alkaa tuntua jopa vähän raskaalta ja jättää aavistuksen "vahamaisen" (tomaatin tuntuisen :P) pinnan iholle. Odotin jotain luksustomaattituoksua, mutta voide tuoksuukin perus Nivealle, jossa aavistuksen puuterimainen vivahde. Kosteuttaa kyllä ihon todella hyvin ja erityisen hyvä voide herkästi punoittavalle ja ärtyvälle iholle!

Nyt incin tsekattuani tämä vahaefektin saa ilmeisesti aikaan voiteessa oleva mehiläisvaha.Olen törmännyt tuotteeseen aikaisemminkin eikä ihme, sillä onhan tämä tomaattiuutetta sisältävä voide ollut Ella Bachén valikoimissa vuodesta 1936.


INCI: Aqua, Peg - 8 Beeswax, Octyldodecyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxante, Propylene Glycol, Peg - 100 Stearate, Glyceryl Stearate, Solanum Lycopersicum, Ruscus Aculeatus, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Trisodium Edta, O- Cymen - 5 - ol, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, Isoeugenol, CI 14700, CI 15985, CI 17200, Parfum.


Nivea 
Pure & Natural Body Lotion★½

Tuote sisältää arganöljyä minkä olemassaoloa en ikävä kyllä testatessa huomannut. Voidetta suositellaa normaalista kuivalle iholle, mutta se ei mielestäni tehnyt ihosta niin pehmeää, kuin mitä muiden brändien arganöljy voiteilla on ollut tapana tehdä. Ihan ok emulsiomainen vartalovoide - ei mitään huonoa, mutta ei myöskään mitään erityistä. Raikkaamman tuoksuinen kuin muut Nivean vartalovoiteet, jonka takia kahden tähden arvosanan päälle irtosi vielä puolikas.


INCI:Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate Citrate, Octyldodecanol, Argania Spinosa Kernel Oil, Glyceryl Glucoside,Sodium Carbomer, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum.


Sim Sensitive Argan Care
Healing Smoothie - Reconstructive Hair Mask

Arganöljyä sisältävä ravitseva hoitonaamio, joka lupaa palauttaa kosteustasapainon kuiviin ja käsiteltäviin hiuksiin. Teki hiuksista super pehmeät ja sellaiset terveän "painavat". Tuoksuu arganöljyltä

Vinkki! Käyttöohjeissa ei mainittu pyyhekuivausta ennen naamion levitystä, mutta muista kevyesti pyyhekuivata hiukset shampoopesun jälkeen ennen naamion laittoa :) Jos menet saunaan tämä päässä suojaa ehdottomasti hiukset pyyhkeellä.


INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Quaternium -91, Olus, Betaine, Silk Amino Acids,  Panthenol, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-propyl Silanetriol, Tocopheryl Acetate, Cetrimonium Chloride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citric Acid.


Sim Sensitive Argan Care
Moisture Shot - Hydrating Styling Cream

Arganöljyä sisältävä syväkosteuttava muotoiluvoide lupaa vahvistaa rakennetta, kosteuttaa, poistaa sähköisyyttä ja lisätä kiiltoa. Voidetta voi käyttää kosteisiin hiuksiin vaikka föönauksen pohjalle siloittamaan tai sitten kuiviin hiuksiin tuomaan extra sileyttä ja kiiltoa. Todella kevyt koostumus, helppo levittää ja toimii todella kivasti pitkän tukan siloittavana ja aavistuksen pitoa antavana föönaustuotteena. Hyvä myös sileiden selkeiden lettien tekoon ;) Tuoksuu arganöljyltä

Vinkki! Jos haluat poistaa sähköisyyttä kannattaa voide laittaa sekä pyyhekuiviin että kuiviin hiuksiin. Jos et kuitenkaan jaksa molemmissa vaiheissa laittaa laita silloin voide kuiviin hiuksiin :)


INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Argania Spinosa Kernel Oil, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium, Methosulfate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylparaben, PPG-1 Trideceth-6, Propylparaben, Parfum.


Ladyvita
Beauty ravintolisä

Jes, ravintolisä! Näistä mä tykkään! :D Ladyvita Beauty on ravintolisä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Ravintolisä sisältää peltokortetta,oluthiivaa, merilevää, biotiinia ja sinkkiä. Päivän verran olen vasta ottanut näitä, joten tulen laittamaan kuukauden päästä parempaa tuotearviota :)

PÄIVITYS 11.5.2014
Nyt olen tuotetta testaillut kuukauden verran kolmen tabletin verran päivässä ja olen kyllä huomannut ihossani merkittävän muutoksen, mutta kynsissä ja hiuksissa en mitään. Ainoa vaan, että Beauty tablettien popsimisen aikaan aloitin myös puhtaan ruuan sekä omegoiden ja muiden vitaamiinien popsimisen. On siis hyvin vaikea sanoa mikä näistä on aiheuttanut ihon kirkastumisen ja laadun parantumisen vai onko se näiden kaikkien yhteistulos.


Ravintosisältö päivän annoksessa (3tbl): Peltokortejauhe 300mg, Oluthiiva 300mg, Merilevä 118mg, Biotiini 50 µg, Sinkki 1,7mg.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti