FITFARM BIKINI CHALLENGE 2014 VKO 2 - TURVOTUS JA AINEENVAIHDUNTA

Toinen viikko takana ja kolmas meneillään! Jos ensimmäisellä viikolla vaivasi ähky alkoi toisella viikolla maha kurnimaan jo ennen nukkumaanmenoa. Huomasin meneväni nukkumaan aikaisemmin kuin pitäisi ihan vain sen takia, että aamu = ruoka tulisi nopeammin :D


PAKARA PINTEESSÄ

Lisäsin maanantain jalkatreeniin sitten painoja reippaasti, joten koko peba oli aika hellänä tiistai aamuna. Samaisena aamuna mulle iski hirveä migreeni ja oli pakko mennä lääkäriin hakemaan kipupiikkiä. Enhän mä pää tokkurassa muistanut, että mihin lihakseen ne sen laittaa, joten rukoilin hoitajaa, että voisko hän mitenkään tuikata sen piikin muualle kuin pakaraan. Ei voinut. Pakara oli keskiviikkonakin vielä niin kipeä, etten voinut ajatella minkäänlaista liikehdintää saati sitten treenaamista. Siinä tilassa tuntui, että joku hauiskääntökin olisi varmasti tuntunut pakarassa :D


HYVÄSTIT TURVOTUKSELLE

Kroppa alkoi vihdoin tottumaan uuteen ruokavalioon, kun koko ekan viikon kestänyt turvotus torstaina viimein hellitti. Kerkesin pari päivää iloita, kunnes mulla alkoi menkat ja yhdessä yössä vatsa pamahti viidennelle raskauskuulle ja kiloja tuli päivässä lisää kolme! Onneksi vuorokaudessa kerätyt kilot ja pallomaha sentään katoaa aina kolmessa päivässä. Mitään mittoja en nyt siis voinut ottaa vaikka oli kahden viikon paikkeilla tarkoitukseni vähän tsekkailla onko yhtään tulosta tullut, pöh.


TÄSTÄ SE LÄHTEE!

Kuten ekan viikon postaukseen kirjoittelin nousi ensimmäisellä viikolla mun ja monen muun biksuryhmäläisen paino kilon tai jopa parikin. Tokalla viikolla aineenvaihdunta on kuitenkin lähtenyt oikein rytinällä käyntiin ja vessaan voisikin laittaa kyltin: "Varattu klo.21-01 ja 08-11". Ihan hemmetin ärsyttävää. Eli tiedoksi jos joku aikoo osallistua seuraavaan Bikini Challengeen niin varautuu siihen, että kun aineenvaihdunta viimein lähtee käyntiin saa pissillä ravata kesken yöunien. Hyvänä puolena tässä on tietysti se, että kilot alkaa kyllä pikkuhiljaa tippumaan vaikka paino olisi alkuun hiukan noussutkin. Jos kilot ei tässäkään vaiheessa vielä vähene niin kyllä kropan muokkautuminen alkaa jo silti näkymään ja sitähän tällä valmennuksella haetaan. Täytyy muistaa, että lihas painaa kuitenkin enemmän, kuin se rasvakerros siellä ihon alla.


TREENIT VIIKKO 2
 Treenien sisältö on Fitfarmin omaisuutta, joten tarkempi sisältö nimien perusteella avautuu ainoastaan lukijoille, jotka ovat itsekin mukana Bikini Challengessa. 

Aikataulun ja migreenien kanssa teki vähän tiukkaa saada viisi BC treeniä mahtumaan viikkoon. Pakko sanoa, että motivaatio kärsi tästä myös pahasti ja alkoi tehdä mieli myös kaikkea makeaa. Piti ihan ottaa itseään niskasta kiinni, että sain lähdettyä torstaina salille. Salilla käynti kuitenkin palautti motivaation ja sain myös selätettyä makeanhimon, vaikka tulikin käännyttyä pienen suklaapatukan kanssa kaupan kassalla.

Päädyin tekemään sunnuntaina kaksi salitreeniä siitäkin huolimatta, ettei kahden treenin tekemistä samana päivänä suositeltu, mutta koska mulla oli kauhee morkkis väliin jääneestä treenistä niin minkäs teet. Mulla on vähän ikävä myös omaa treeniohjelmaa, varsinkin kun pukkarista salilaitteille tulee käveltyä aina kuvassakin näkyvän Prformance alueen ohi.

MAANANTAI
Salitreeni 1 - Jalat
Bodycombat 55min

TORSTAI
Salitreeni 2 - Jalat
Juoksumatto: lämmittely 10 min ja treenin jälkeen ripeä kävely 30min

PERJANTAI
Viikkotreeni 3 - Hyppykuntopiiri

SUNNUNTAI
Salitreeni 2 - Jalat 
Salitreeni 2 - Yläkroppa
Juoksumatto: treenin jälkeen ripeä kävely 30min




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti