VERA WANG PREPPY PRINCESS EDT - JASMIINIA JA PUNAISIA MARJOJA

Vera Wangin Preppy Princess ei ollut ihan rakkautta ensi nuuhkaisulla. Suihkautin tätä Changin lentokentällä ranteelleni ja muistan ajatelleeni, että hui miten voimakas & makea tuoksu. Palasin kuitenkin ostamaan kyseisen hajuveden, koska sen oltua iholla vajaan tunnin tuoksu olikin muuttunut yllättävän paljon hillitymmäksi.

Pullo sen sijaan oli rakkautta ensisilmäyksellä. No mielestäni se nyt on vaan aika söötti, vaikkakin voin kuvitella sen olevan jonkun mielestä vähän mauton / liian teini ;) Kruunu toimii hajuveden korkkina ja 100ml sydämen muotoinen pullo pysyy kivasti kädessä.


Preppy Princess tuoksua hallitsee jasmiini ja punaiset marjat. Haistan myös mandariinin sekä pienenä vivahteena myös kuusaman. Punaisia omenoita ja kookosta sen sijaan en tuoksusta tunnista. Preppy Princess on silti makeahko hedelmäinen kukkaistuoksu, jossa marjat ovat antamassa ehkä enemmänkin sellaista punaviinimarjan tyyppistä kirpeyttä.

Preppy Princess tuoksuu iholla ensimmäisen vartin hyvinkin voimakkaalta, mutta sen ei kannata antaa säikäyttää, sillä puolessa tunnissa puun vivahteet ovat päässeet tasoittamaan voimakkaat hedelmien ja kukkien tuoksut tehden hajuvedestä jopa vähän puuterimaisen.

Valmistaja on tarkoittanut tuoksun päiväkäyttöön & vapaa-ajalle, mutta miellän tämän itse enemmän iltakäyttöön soveltuvaksi ns. biletuoksuksi. Päivätuoksuna käytettäessä yksi suihkaus on riittänyt mainiosti ja illalla olen saattanut laittaa kaksi suihkausta. Tuoksun kesto iholla hieman keskivertoa parempi. Miellän tuoksun ikähaarukalle 20-30v.

Vasen kuva: Kitty / Pikkukuvat oikealla: Pinterest.

Vera Wang Preppy Princess EDT Spray ★½

Samankaltaisia tuoksuja? Ensimmäisenä mieleen tulee Marc Jacobs Honey, jonka alkutuoksusta löytyy myös mandariinia, sydäntuoksusta kuusamaa ja jälkituoksusta puun vivahteita. Honey tosin on selkeästi kevyempi ja raikkaampi, kuin Vera Wangin Preppy Princess.

Sniff! Arvio hajuvedestä perustuu täysin omaan harjaantumattomaan nenääni, joten pahoittelen jos oma arvioni eroaa kovin omastasi :)


2 kommenttia :

  1. Kuulostaa hyvältä hajuvedeltä :) On kyllä monesti jäänyt hyvät hajuvedet hankittua, kun eka ne juuri tuntuvat liian voimakkailta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! :) Yleensä voimakkaat hajuvedet ovat loppujen lopuksi iholla pitkäkestoisempia ja tuoksukin miedompi, kun sille antaa aikaa asettua. Riittoisiakin ovat kun ei montaa suihkausta tarvitse laittaa :)

      Poista