MIGRA CAP - MIGREENIPIPO

Mulla itsellä on tosi paha migreeni, johon lääkkeet auttaa ehkä noin 30% kohtauksista. Ostin joskus vuosi sitten Grouponin diilin kautta MigraCapin, joka on vähentänyt huomattavasti kipua kohtauksen aikana tai jopa lopettanut sen parhaimmillaan kokonaan. Tästä hassusta piposta on tullut mun paras kaveri ja ehdottomasti olen sitä mieltä, että tämä on paras keksintö vuosiin! Ehkä huomattavimman helpotuksen tämä tuo kuitenkin raskaana oleville migreenipotilaille, sillä raskauden ajan suurinosa migreenilääkkeistä on kielletty.


MigraCap on siis geelityynyin varustettu pipo (joka tulee myös puoliksi kasvoille) ja laitetaan siis jääkaapiin tai pakkaseen, josta se kohtauksen yllättäessä vedetään päähän. Kivun saa hyvin turrutettua jos kestää laittaa pipon pakkasesta päähän, mutta itse pidän sitä vähän aikaa huoneenlämmössä, jotta ei tule ihan totaalinen brain freeze :D Jääkapista laitettuna pipon geelityynyt lämpenevät huomattavasti nopeammin.

Grouponilla on nyt hyvä tarjous piposta. Olin itse alkuun tosi skeptinen pipon toimivuudesta, mutta onneksi hyvä alennus houkutteli. Pipolla ei ehkä valloiteta muotilehtien kansia, mutta kaikki vaikeaa tai usein toistuvaa migreeniä sairastavat todennäköisesti tietävät, kuinka mahdollisen kivun lievittämisen toivossa sitä voisi kokeilla lähes mitä tahansa.


4 kommenttia :

 1. Multaki löytyy tollanen ufopipo :D oon myös saanu paljon apua ja helpotusta piposta. Voin siis myös suositella kyseistä tuotetta kaikille, jotka taistelevat migreenin kanssa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, tilaukseen lähti! Kerrankin mulla on äitin synttärilahja ajoissa hankittuna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä miten en itse tajunnut ostaa äipälle myös samanlaista :D Äitisi varmasti tykkää :)

   Poista