NEUTROGENA VISIBLY CLEAR PINK GRAPEFRUIT

Neutrogena on mulle suhteellisen uusi merkki - olen aikaisemmin kokeillut merkiltä vain paria tuotetta. Neutrogenan käsivoide Concentrated Hand Cream ei yltänyt omiin odotuksiin, mutta sen sijaan Visibly Clear tuoteperheen Pore & Shine Daily Scrub sen sijaan taas miellytti todella paljon. Voitte siis kuvitella, että olin aika lailla yhtenä kysymysmerkkinä saadessani nämä tuotteet testiin - en oikeastaan tiennyt mitä odottaa.NEUTROGENA VISIBLY CLEAR 
Pink Grapefruit Cream Wash

"Virkistävä, hyväntuoksuinen puhdistusvoide, joka tekee ihostasi puhtaamman ja raikkaamman näköisen joka päivä. Ainutlaatuisen MICROCLEAR®-teknologian ansiosta puhdistusvoide syväpuhdistaa ihohuokoset poistaen likaa, rasvaa ja epäpuhtauksia sekä auttaa ennaltaehkäisemään finnejä ja mustapäitä. Voiteen täyteläinen koostumus puhdistaa ihon hellävaraisesti sitä kuitenkaan kuivattamatta, samalla kun raikas verigeripin tuoksu virkistää mieltä! Sopii myös herkälle iholle."


Hellävaraisimmin puhdistava näistä Pink Grapefruit sarjan kolmesta putsarista. Voidemaisen koostumuksen ansiosta sopii mielestäni ihan loistavasti pintakuivalle sekaiholle - eli ihotyypille joka mulla itsellänikin tällä hetkellä on. Hellävaraisuudestaan huolimatta ei mielestäni sovellu kuivalle iholle. Valmiiksi kuivaa ihoa tämä saattaisi kuivattaa, kun kuitenkin pesutehoa löytyy ja ihohuokosetkin supistuu kivasti.

Tosi monen putsarin kuvauksessa mainitaan sana "virkistää" joten en laittanut kauheasti painoarvoa tälle kuvaukselle. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, koska tämä nimenomaan virkistää - iholla tuntuu pieni viileä kihelmöinti. Näin pienelläkin jutulla putsariin saa kivasti lisää wow-faktoria ja varsinkin aamuisin tämä on mun tän hetken lemppari putsari.

Tuoksu on ihanan raikas kuten näissä kaikissa tuotteissa.

Hinta: 8,45€ / 150mlPink Grapefruit Facial Wash

"Virkistävä pesugeeli kasvoille päivittäiseen käyttöön. Ihostasi tulee puhtaamman ja raikkaamman näköinen joka päivä. Ainutlaatuisen MICROCLEAR®-teknologian ansiosta tuote syväpuhdistaa ihon ja auttaa vähentämään finnejä sekä mustapäitä. Virkistävä pesugeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti kuitenkaan kuivattamatta sitä, samalla kun raikas verigreipin tuoksu piristää mieltäsi!"


Toiseksi pesevin näistä kolmesta putsarista, joka tuntuu sopivan parhaiten normaalista rasvoittuvalle iholle. Jos kuitenkin ihosi on pintakuiva suosittelen mielummin käyttämään Cream Washia. Pumppupullosta iso plussa - erittäin löysät geelimäiset tuotteet on mun mielestä nimittäin ihan älytöntä änkeä tuubiin. Jättää voidemaista putsariakin raikkaamman "squeky clean" - fiiliksen. Mielestäni siis ihan ok tuote, himppasen keskivertoa parempi jos ottaa huomioon hinta-laatusuhteen. Jää kuitenkin mielestäni vähän kahden muun putsarin varjoon.

Hinta: 8,50€ / 200ml


Pink Grapefruit Daily Scrub

"
Virkistävä, hyväntuoksuinen kuorintavoide päivittäiseen käyttöön. Ihosi on puhtaampi ja raikkaamman näköinen joka päivä. Ainutlaatuisen MICROCLEAR®-teknologian sekä hellävaraisesti kuorivien mikrorakeiden ansiosta voide puhdistaa ihohuokoset pintaa syvemmältä ja auttaa poistamaan finnejä sekä epäpuhtauksia. Virkistävä kuorintavoide puhdistaa ihon hellävaraisesti kuitenkaan kuivattamatta sitä, samalla kun raikas verigreipin tuoksu piristää mieltäsi!"

Daily Scrub on kaikkein pesevin putsari Pink Grapefruit sarjasta. Sopii mielestäni hyvin rasvaiselle iholle päivittäiseen käyttöön tai kevyenä kuorintana vaikka kolmekin kertaa viikossa muille ihotyypeille. Pintakuivalle iholle toimii melko täydellisesti - kuorii kevyesti ja hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti. Pintakuiva iho nimittäin tuppaa tukkeutumaan ja epäpuhtauksia pääsee syntymään kuivimpien kohtien alle kun iho ei pääse kunnolla uusiutumaan.

Koostumus on löysää, mutta just sopivan paksua tuubista käytettäväksi. Tässä on kanssa samantyyppistä viilentävää fiilistä kuin Cream Wash putsarissa. I like!

Hinta: 8,45€ / 150mlPink Grapefruit Oil-Free Moisturiser

"
Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kosteusvoide kasvoille. Kevyt, öljytön koostumus tarjoaa 24 tunnin kosteutusta ihohuokosia tukkimatta. Voide imeytyy nopeasti tehden ihosta pehmeän ja sileän. Päivittäin käytettynä voiteen MicroClear®-teknologia auttaa vähentämään ja ennaltaehkäisemään finnejä ja epäpuhtauksia. Ihosi näyttää pehmeämmältä ja tasaisemmalta. Kevyt voide kosteuttaa ihoasi samalla kun ihana verigreipin tuoksu piristää mieltä. Näytät virkeältä ja tunnet olosi raikkaaksi."

Pink Grapefruit tuoteperheen ainut hoitovoide on koostumukseltaan melko kevyen tuntuista ja se imeytyy kivan nopeasti ihoon. Se mistä en kuitenkaan tykännyt oli voiteen jättämä vahamainen fiilis joka ei hävinnyt imeytymisen myötä. En tiedä liittyykö tämä sitten tuohon "tarjoaa 24 tunnin kosteutusta", sillä vahamainen fiilis kesti ainakin puoli päivää. Toisaalta vahamainen ominaisuus oli meikin alla ihan ok - se ikäänkuin toimi samalla vähän pohjustusvoiteena meikin alla ja BB-voidekin levittyi ihan kivasti kuivien kohtien päälle. Vähän ristiriitaiset fiilikset siis eli vaatii vielä enempi testailua.

Hinta: 8,45€ / 50mlTuotteita testanneet, osuiko arvioni yksiin teidän fiilisten kanssa?

PS.Tänään kerkeää vielä osallistumaan Neutrogenan ja Loopin #nättipinkkinä kisaan Instagramissa! Palkintona Lontoon matka, joten varmaan arvaattekin, että mä osallistuin jo :32 kommenttia :