LF BEAUTY SECRET LUUKUT 1-7

Lf Beauty Secret joulukalenteri on pitänyt sisällään ihan uskomattoman mageita juttuja! Jo ensimmäisestä luukusta paljastui kasvovesi jota jo pari vuotta sitten koitin etsiä käsiini, mutta tuloksetta. Lisäksi luukuista on paljastunut tuotteita joita en tiennyt olevan olemassakaan! Kurkataanpa joulukalenterin seitsemään ensimmäiseen luukkuun! :)





1. Pixie - Glow Tonic
No niin vihdoin pääsin testamaan britti blogien hehkuttamaa holy grail kasvovettä.  Koitin tosiaan pari vuotta sitten etsiä paikkaa josta saisin tilattua tätä Suomeen, mutta en löytänyt ainuttakaan. Ekan luukun avattuani olin siis jo erittäin mielissäni kalenterin ostosta! :D

Alkoholiton kuoriva kasvovesi supistaa kivasti ihoa ja tuoksuu kukkasilta. Kasvovesi kuorii ihoa kemiallisesti ja näin poistaa kuollutta ihosolukkoa. Pikkasen tuote kirveli iholla, mutta mulla onkin tällä hetkellä tosi pintakuiva ja ärtynyt iho. Iho jäi raikkaan tuntuiseksi ja kuulaaksi - en ehkä vielä päässyt kaikkeen hypetykseen mukaan, mutta mulla on vielä puoli pulloa jäljellä.


2. The Ritual of Sakura - Magic Touch Body Cream
Olin aika yllättynyt, että boksissa oli näinkin iso tuubi! The Ritual of Sakuran vartalovoiteessa tuoksuna on kirsikankukat sekä riisimaito. Voide sisältää E-vitamiinia, antioksidantteja ja tekee ihon super sileäksi ja pehmeäksi. Voide kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi, kuten moni muu testaamani vartalovoide :) Tästä tuli heti lemppari!


3. Inika - Loose Mineral Blush #blooming nude
Mun ensimmäinen irtoposkipuna. Saa olla kyllä tarkkana levittäessä, koska punaa tarttuu helposti liikaa sutiin. Pigmenttiä irtopunasta tuntuu lähtevän normaalia kakkupunaa enemmän. Vaatii ehkä vähän harjoittelua, mutta voin silti sanoa jo tykkääväni tästä. Blooming nude on vanhaan roosaan vivahtava nude.


4. This Works - Sleep Plus Pillow Spray
Tuote jota en tiennyt olevan olemassakaan - tyynysuihke! Laventelilta tuoksuva suihke suihkutetaan tyynylle ennen nukkumaanmenoa ja kivaltahan se tuoksui, tosin näin äkkiseltään en osaa sanoa vaikuttiko se unen laatuun ollenkaan. Olo kuitenkin tuntui raikkaammalta jo heti aamusta.


5. Moroccanoil - Hair Treatment
Tätä ostin joskus Lontoon Primarkista ja on ollut aina yhtä hyvä perustuote, jolla saada hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi! Vaikka tuote on oikeasti tosi hyvä niin olen jo vähän kyllästynyt tähän :P


6. Monuskin - BB Cream Illuminating Primer SPF 15
Ooh, rakkautta ensi levityksellä! Tämä primer levittyi iholle todella hyvin ja mikä mulle tärkeintä niin tasoitti myös ihon sävyä! Teki ihon kivan kuulaaksi ja BB- voide oli helpompi levittää tämän jälkeen. Myös poskipuna asettui iholle paremmin :)


7. Nude Stix - Lip + Cheek Pencil #whisper
Melko paksuhko meikkikynä huulille ja poskille. Poskille en usko tätä kauheasti käyttäväni, koska kalenterissa tullut melko samaa sävyä oleva poskipuna ajaa saman asian. Huulille kuitenkin tosi kiva, vähän roosaan vivahtava nude. Kynän paras juttu on kuitenkin sen toisessa päässä oleva terotin jonka saa myös irroitettua ja laitettua toiseen saman paksuiseen kynään! :)

2 kommenttia :

  1. Moroccanoilin öljy on kyllä hyvä, mutta siihen tosiaan kyllästyy :D. Mullakin on öljyä iso purkki, mutta jotenkin sitä ei jaksaisi millään enää käyttää vaan haluaisi kokeiluun jotain muuta :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Jotenkin jo se tuoksukin aiheuttaa ihan "meh"- fiiliksen :P Tämä todistaa sen, että oikeasti hyvään tuotteeseenkin voi tosiaan kyllästyä.

      Poista