B-DAY TO BACHELORETTE PARTY

Viime lauantaina oli meitsin synttärit, mutta olin päivästä innoissani ihan toisesta syystä nimittäin synttärini toimivat kulissina Maitsun polttareille! Oltiin järjestelty polttareita jo viime syksystä asti, joten paljon suunnittelua ja aikaa oli uhrattu niiden eteen. Alle 24 tuntia polttareihin yllätys kuitenkin meinasi paljastua, joten voitte kuvitella kuinka some ja puhelimet kävi kuumana tilanteen pelastamiseksi. Saimme onneksi pelastettua sen mikä oli pelastettavissa.



Maitsu oli siis tulossa mun "synttäribileisiin" ja nähtiin keskustassa keskipäivällä, koska tarkoitus oli vähän rentoutua ennen "kauheeta kamojen roudaamista". Käytiin pizzalla ja "mun synttärien kunniaksi" Living Day Span ihanassa jalkahieronnassa. Hieronnasta nauttiva tuleva rouva oli jo siis tietämättään omissa polttareissaan :) Koska polttarit oli paljastuneet melko uskottavasta lähteestä mun piti olla aika karu: "Ei pahalla, mutta luuletko, että haluaisin juhlia sun polttareita mun syntymäpäivänä". Morsiamen naama venähti niin, että ajattelin jo meninkö liian pitkälle xD Lohduttauduin sillä, että kohta kaikki selviäisi joka tapauksessa, joten jatkoin samalla aika karulla "mä olen tän päivän juhlakalu" - asenteella :P

Päivä ei alkanut ihan ongelmitta - jatkopaikassa oli ollut vesivahinko ja hieronnassa ilmeisesti joku tuplabuukkaus, jonka takia päästiin hierontaan 30 min myöhässä. Siinä hieronnassa ollessani sitten koitin buukata meitä uuteen jatkopaikkaan illaksi ja soitella polttariporukalle, ettei turhaan seiso vielä ulkona meitä odottamassa. Onneksi sain kuitenkin nautittua hieronnasta, ettei ihan hukkaan mennyt anopilta ja tämän mieheltä saatu synttärilahjakortti. Morsian oli onneksi pystynyt rentoumaan (tietämättään ympärillä olevasta härdellistä, hihi) ihan kunnolla ja saanut vielä pienen kevyen päähieronnankin :)



Porukka oli valmiina yllärihyökkäykseen heti Hotelli Tornin ulkopuolella (Living Day Spa on siinä sisäpihalla) konfettien ja pienten tähtisoihtujen kanssa. Maitsusta tehtiin Magical Glitter Unicorn ja me muut 11 oltiin maskeinemme morsiamen Glitter-armeija :P

Tehtiin Forumin kauppakeskuksessa tehtäviä yhdessä Maitsun kanssa niin, että meillä oli kaksi pussukkaa, josta morsian veti ensin tehtävän ja sitten nimen kenen kanssa tehtävä tuli suorittaa. Päästiin näkemään puluja, fanityttöjä pyytämässä nimmareita, myyntitykkejä ja mikä parasta Maitsulle ja tämän pikkuveljelle osui tehtävä, jossa piti lähetellä lentosuukkoja vieraille miehille, hehe. Maitsulla oli oma hieno ponipassi johon suoritetusta tehtävästä sai aina My Little Pony -tarran. Hengähdettiin hetki Fazerin kahvilassa tehden muutamia pieniä tehtäviä ja oli tosi kiva ylläri, että kahvilan henkilökunta tuli muistamaan morsianta pienellä suklaisella lahjalla :)



Ilta jatkui ihanassa saunatilassa Malmilla, jonne minä ja muutama muu mentiin laittamaan paikkoja valmiiksi ennen muiden tuloa. Maitsu saikin sillä välin Fazerin kahvilassa tehtäväkuoren, jossa käskettiin mennä ostamaan Malmin S-marketista vessapaperia. Tästä hetkestä saatiin ikuistettua morsiamen osalta aika kummeksuvia ilmeitä muiden hihitellessä taustalla.

Saunatilassa koko porukan vihdoin ollessa koossa syötiin nyyttärimeiningillä koottuja ruokia joita oli PALJON :D Saunottiin, lilluttiin poreammeessa (jonka poreita ei saatu toimimaan xD) ja tehtiin taas vähän tehtäviä. Oltiin tehty Maitsulle Neitivuodet-kirja johon oli koottu muistoja sekä kuvia koko polttariporukalta. Luettiin tarinoita ääneen ja morsion piti arvata mikä muisto liittyi kehenkin. Kirjasta jäi lopuksi kiva muisto morsiamelle :)

Neitivuodet-arvailun lisäksi Maitsu sai myös miettiä millaisia tehtäviä meillä oli. Jokaiselle jaettiin oma ruusuke, jonka toiselta puolelta löytyi omituinen tehtävä esim. "aina vessaan mennessä tanssi tiputanssia". Mun ja kaaso L:n väkertelemistä ruusukkeista löytyi nimet: Bieber's Babe, Sugar Mama, Hot Mess, Sexy Matafaka, Wild Child, Bride's Bitch, Party Crasher, Flirt Alert, Movie Star, Dirty Dancer jne. Jokainen otti ruusukkeen sitä näkemättä ja päätin, että otan itse sen mikä jää ja tottakai sinne jäi Bride's Bitch, jonka tehtävä oli tanssia aina Macarenaa kun se soi....ja sehän soi x) Myös yhdellä polttarijengistä oli tehtävä "Tee aaltoja aina kun joku tanssii Macarenaa", joten morsian kyllä sai hetken miettiä et mikä noita oikein nyt riivaa xD

Kuitenkin kaikista hauskin tehtävä taisi olla Toilet Paper Wedding Dress -skaba, jossa kolme tiimiä valitsi joukostaan mallin, jolle tehdä hääpuku...vessapaperista. Aikaa oli 5 minuuttia ja kullakin tiimillä 2 rullaa. Morsian ja alaa opiskeleva Kaaso L toimivat tuomareina, tosin lopullinen voittaja taidettiin valita ihan puhtaasti huumoripohjalta :D Kaikki tiimit kuvattiin vielä mallinsa kanssa photobooth propsein ja niille vasta saakin sitten repeillä jatkossa.

Porukasta noin puolet lähti vielä jatkoille Helsingin yöhön, jossa morsiankin viihtyi pilkkuun asti. Ponipassiinkin saatiin vielä viimeinen tarra Maitsun kerättyä avioliittoneuvoja passin viimeisille sivuille. Passin täyttymisestä morsian sai palkinnoksi lemppari drinkkinsä jättikoossa kaikella härpäkkeellä mitä baarimikko tiskin takaa löysi :D Ihana päivä ja morsiankin näytti tykkäävän

PS. Kuvat paljastaa, että mun tukka on lyhentynyt puolella, mitäs tykkäätte? :P


2 kommenttia :

  1. Uskomattoman kuuloiset polttarit olette järkänneet! :)

    Katoin tota kolmanneks viimesintä kuvaa ja ihastelin sun hiuksia ja sitten luin, että olet pätkässyt ne - itse en huomannut tätä muutosta, mutta todella upeat ovat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin oltiin panostettu jos ei muuta :D

      Itseasiassa tosi jännä juttu, sillä kukaan tunnu huomaavan eroa vaikka tukkaa lähti kokonaiset 30 senttiä :D Töissäkin vasta kahden viikon jälkeen ihmiset alkoi kyselemään, että olenko leikannut tukkaa :P Kiva kuitenkin kuulla, että näyttää hyvältä - hiusten hoito ainakin helpottui kummasti!

      Poista