A DREAM COME TRUE

Nimittäin....tämä tyttö lähtee toukokuussa ETELÄ-KOREAAN!! :D 2,5 viikon mittainen reissu on erityinen siitä syystä, että olin lähdössä sille alunperin yksin ja marraskuussa käsi täristen painoin lentoliput Finskin ostoskoriin, haha. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että saan matkakaverin toisesta bloggarista, joka jakaa mun innon korealaista kulttuuria (etenkin pop-kulttuuria) kohtaan! Olishan se aina mukavampi yhdessä ihmetellä asioita, joten pidetään peukut pystyssä, että matkamessujen lentoaleista löytyisi kaverille sopiva lento :)

Matka Seouliin on mulle kertakaikkiaan unelmien täyttymys, koska rakastan korealaista ruokaa, kulttuuria, k-popia sekä korealaisia draamasarjoja, mutta kaikista eniten mua kuitenkin kiehtoo maan mielenkiintoinen historia. Enkä nyt tarkoita Koreoiden sisällissotaa, vaan Goryeo ja Joseon dynastioiden aikakautta eli puhutaan vuosista 918-1897. Tältä aikakaudelta on todella monta ihanaa historiallista tv-sarjaa, jotka ovat vieneet mun sydämeni täysin. Olen todella innoissani siitä, että monet sarjojenkin kuvauspaikkana käytetyt kuninkaalliset palatsit ovat säilyneet niin hyvässä kunnossa, että niitä voi ihailla vielä tänäkin päivänä pilvenpiirtäjien ympäröimänä yli kymmenen miljoonan asukkaan kaupungissa ♥ Vuosi 2016 on siis toden teolla lähtenyt käyntiin vai miltä kuulostaa? Lauantaina mittariin pärähtää 28- vuotta ja sitä juhlitaan överillä glitter- teemalla, haha. Kuun lopussa onkin Maitsun polttarit ja helmikuussa heidän häät joissa toimin kaasona. Lauletaan V:n kanssa vielä häävalssi morsiamen toiveesta, joten sen harjoittelu vie myös oman aikansa ♥  Koska Koreaan lähtö on jo toukokuun alkupuolella niin matkakassan kartuttamiseksi on tarkoitus tehdä vielä töitä niin paljon kuin työvuoroja on tarjolla :P Ja apua...helmikuussa mun pitäisi myös valmistua merkonomiksi, joten kiire tulee!


Heti kun reissukaveri saa lennot ostettua niin paljastan vähän pläänejä ja sen kuka bloggari kanssani matkalle lähtee :) Yay!


Kuvat: Pinterest & Tumblr
 

4 kommenttia :

 1. Oi sun reissu kuulostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Eikä. oon niin kade... mut samalla niin ilonen sun puolesta :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ensi kerralla sitten tuut mukaan! :D En nimittäin usko, että tää jää todellakaan mun vikaksi Korea tripiksi :D

   Poista