RISE AND SPARKLE & TULEVIA POSTAUKSIA

Modern Wife on nyt Rise and Sparkle eli lyhyesti "RnS"! Nimenmuutoksen syynä on se, että Modern Wife alkoi tuntumaan liian jäykältä ja halusin nimen vastaavan enemmän mun kuplivaa luonnetta. RnS ei siis tarkoita Rauman Navigaatioseura Ry:tä jonka google tiesi käyttävän samoista kirjaimista koostuvaa lyhennettä ;)

Ulkoasu on tällä hetkellä pitkälti sellainen millainen se tulee olemaan, mutta päivitystä on tulossa vielä mm. profiilikuvaan, profiilisivuun, tunnisteisiin yms. Eli kaikkea pientä fiksailua. Myös blogin osoite & sähköposti muuttuu vastaamaan uutta nimeä tässä kevään aikana, tosin sitä ennen nimi tulee päivittymään naamakirjaan ja Indiedaysin portaaliin.Ehkä suurin muutos blogissa nimen lisäksi on etusivun näkymä postausten osalta. Vanhassa mallissa kaikki postaukset näkyivät kokonaisina etusivulla, mutta nyt postauksista näkyy vain otsikko, pieni pätkä tekstiä sekä yksi kuva. Tämän muutoksen tarkoitus on helpottaa postausten selailua ja aiheen kiinnostaessa voi sitten klikata itsensä lukemaan koko postauksen kuvineen. Muualta tullessa (esim. Indiedays, Facebook) avautuu postaus kokonaisena, koska linkki on suoraan postaukseen. Etusivun näkymään pääsee kuitenkin tuttuun tapaan blogin nimeä klikkaamalla.

Myös bloggarin nimimerkki on vaihtunut! :D Hääblogin jäänne eli nimimerkki Kitty väistyy mun oikean nimen tieltä. Olen siis Kristiina eli Krisse, hei vaan kaikille! :D Blogin alun englanninkielinen sana Rise on myös lempinimestäni Krissestä väännetty lempinimen lempinimi (tosin suomalaisittain lausuttuna), joten sillä on mulle hauska kaksoismerkitys.

Blogi on ollut melko hiljainen joulu-helmikuun aikana, koska olen pusertanut keskimäärin 1,5 vuotisen tutkinnon puoleen vuoteen :P Ehkä siis tärkein uutinen teille lukijoille on se, että viimeisetkin kouluhommat on tehty ja saan noin kuukauden päästä merkonomin paperit! :) Tämä tarkoittaa siis sitä, että voin jälleen keskittyä bloggaamiseen, hurraa! :D Sen kunniaksi paljastetaanpa osa ensi kuun postauksista!


Tulossa helmikuussa!
DRESS FITTING
DIY - PUHDISTAVA & KIRKASTAVA KOOKOSNAAMIO
AVUSTAJANA TV-SARJASSA
RUSTIC WINTER WEDDING
SEOULMATE
KPOP CONCERT @ GLORIAMitäs tykkäätte blogin uudistuksista? :)

2 kommenttia :