GOODBYE AUTUMN!

No nyt viimein on munkin ollut pakko heittää syksyisen kevyet nahkatakit ja nutut vaatehuoneen perukoille kevättä odottelemaan. Kurkataanpa siis mitä mun päältä on viime aikoina löytynyt, kun yhtenä päivänä kaulaliinan saa jättää kotiin ja toisena päivänä taas maa on kuurankukkien peitossa.

Housut ja kengät on vilahtanut aikasemmissakin postauksissa ja kenkiin mätsäävä laukku on peruja tammikuiselta Tallinnan reissulta. Sen sijaan takki ja neule on semi uusia ja niissä onkin molemmissa muutama ihan erityinen juttu johon olen tykästynyt!



   Neule - DefShop* / Takki - New Yorker / Housut - Carlings / Kengät - Kookenkä / Laukku - Roccobarocco
*saatu

Neule oli rakkautta ensi silmäyksellä jo pelkästään värien puolesta, mutta myös sen takia, että talvinen kuosi (kuuset, hiutaleet ja linnut) on saatu ihan loistavasti neuleeseen mukaan ilman, että se  tuntuu liian jouluiselta. Oranssinpinkki tehosteväri tuo modernihkot kuviot esiin raikkaalla tavalla neutraalin harmaasta pohjaväristä. Ja jos joku sattui kuvista huomaamaan niin multa löytyy myös aika mätsy mätsy huulilakka paidan kaveriksi, joka siis on Rimmelin Apocalips sävy 401 Aurora ;)

Takki oli kans sellainen mikä kiinnitti heti mun huomion ja samalla yllätin itsenikin kun ihastuin näinkin hempeän väriseen takkiin. Takeissa olen aikaisemmin suosinut mustaa, harmaata ja tummansinistä, joten voitte kuvitella kuinka kyselin itseltäni vielä kassalla "ootko hei nyt ihan varma tästä!!?" Takki on ihanan kevyt ja ilmava päällä, mutta silti tosi lämmin...voisin kuvitella pitäväni tätä talvellakin lämpimän neuleen kanssa. Erityisesti tykkään takin vyötäröllä olevasta kiristysnarusta (muuten tällaiset takit näyttää ihan jätesäkiltä mun päällä) ja takin sisäpuolella vetskaria reunustavasta pörrökarvasta :P Olisin tykännyt enemmän jos hupussakin olisi ollut saman sävynen pörröreunus kuin vuorissa, mutta tuo valkoinenkin on ihan kiva (ja irrotettavissa jos alkaa tympäisemään).


COMING SOON! Blogi uudistuu täysin nimestä ulkoasuun! 
Myös sisältöön tulee joitakin muutoksia ja siihen liittyen kyselenkin nyt teiltä kiinnostaisko teitä myös tämän tyyppiset postaukset? :)

2 kommenttia :

  1. Ihana! on tosiaan harvinaista nähdä sulla näin vaaleaa paksumpaa takkia. Jotenkin tottunut näkemään sulla navy blue talvitakkeja. Mutta tämä on aivan ihana. ja kengät kanssa. Toi sivusta otettu otos, jossa katsot ylöspäin on mun lemppari. Ja samoin toi vaahteranlehti.. ja ja ja... :D Enkä malta odottaa sitä uutta blogin ulkoasua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, selkeästi joku kolmenkympin kriisi alkaa lähestyä kun vaatteiden väritys vaihtuu, tukka muuttuu, maailmalle seikkailemaan haluis 24/7 jne. :P Mun lemppari on kans toi sivukuva jossa katson ylös - sai hyvät venytykset niskallekin samalla. Hihii, pieniä muutoksia tullut siihen ulkoasuunkin sen jälkeen kun vilautin sitä sulle ;D

      Poista