BCN DAY 6 - THE PUISTO

Vikana kokonaisena reissupäivänä lähdettiin Maitsun kanssa liikenteeseen heti aamusta kun meidän miehet vielä onnellisena nukkui hotellilla. Meillä oli muutama tunti vielä aikaa ennen kylpylä varausta Aire de Barcelonassa, joten päätettiin tsekata matkan varrelle sattunut puisto.

Nyt täytyy ehkä varottaa, että pikkasen kalpenee toi meidän Espa tälle Barcelonan citypuistolle :P Parc de la Ciutadella oli paitsi todella kaunis ja suuri niin myös tosi monipuolinen ajanviettopaikka. Tosin varoitan, että puisto on niin suuri, että siellä vierähtää helposti paikkoja ihmetellessä tunti jos toinenkin.

Vielä olisi kaksi BCN postausta tulossa! Sokerina siis pohjalla maaginen Aire de Barcelona kylpylä, jossa aika pysähtyi ja meistä kirjaimellisesti tuntui, että kyseinen kokemus oli täydellisyyttä hipova irtiotto...elämästä. Niin totaalisen aivot narikkaan kokemus oli ettei tosikaan! :P Tämän lisäksi kuvia ja kertomusta vikan illan riennoista - siitä miten suomalaiset ottaa biitsin haltuun...heheh.

Stay tuned!

<<< BCN DAY 5 - SNORKLAUSTA & KAJAKOINTIA

 

4 kommenttia :

  1. Oih! Tulipa välitön Barcelona-ikävä!! Oltiin siellä perheen (ja ystäväperheen) kanssa kesällä. Ja sitä ennen edeltävänä syksynä siskon kanssa. En koskaan ajatellut, että Barcelona voisi olla niin kiva paikka. Ja aivan ihana blogi sinulla! Olen pitkään miettinyt omaan blogiin jo bannerin uusimista ja taisin saada vähän sinulta ideaa ;) Olisipa itsellänikin vain noin hienoja kuvia, mistä valita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä ja ainakin toistaiseksi Barcelona on nyt myös oma lempikaupunkini Euroopassa :) Kiitos ja kiva, että sait bannerista ideaa - ihan varmasti löytyy hienoja kuvia tai ainakin sun postauksissa oli mielestäni tosi kivoja kuvia ;)

      Poista