TIRPAT TOHTORILLA

Käytiin tänään Eläinklinikka Linnunmäessä Gislellä joka totesi, että meillä on kaksi hyvin energistä ja todella tervettä undulaattia, joista näkee että ne saavat paljon liikuntaa. Törpön vahanahan värimuutos oli siis hormonivaihteluista johtuvaa, joten selvittiin säikähdyksellä. Ihan kokonaan ei kuitenkaan kiveskasvainta pystytty poissulkemaan, jonka takia mennään kontrollikäynnille puolen vuoden päästä. Kasvainta pidettiin kuitenkin melko epätodennäköisenä.

Ainoa toimenpide joka käynnillä tehtiin oli kynsien leikkaus. Törppö ei päästänyt inahdustakaan kun taas Tuutti piti sellaisen huuto shown että koko klinikka raikasi. Aika tyyris hintalappu tuli siis kynsien leikkaukselle (klinikkamaksu 62€), mutta parempi oli varmistaa Törpön kunto niin voidaan nyt sitten ylihuomenna lähteä reissuun hyvillä mielin :)



Vaikka meidän aika oli puoli neljä päästiin vasta viiden maissa itse asiaan. Korkeasaaren päivystävänä eläinlääkärinä Gisle oli lähtenyt tarkastamaan Korkeasaaren lokkien ja siilien vointia. Meitä oltiin informoitu etukäteen, että odottelua saattaa tulla, joten jätettiin toisen lääkärin kehoituksesta linnut  klinikalle ja mentiin kahville siksi aikaa :) Meidän kanssa omaa aikaansa odotteli myös pieni maaorava ja lähdettyämme taisi hevonenkin kolkutella takaovella vuoroaan :P Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi Linnunmäkeä! Klinikalta saa aina niin hyvää ja asiantuntevaa palvelua, että sinne lähtee ihan mielellään vaikka pidemmänkin matkan päästä :)


4 kommenttia :

  1. Hyvä, että teidän undulaatit ovat kunnossa ja pääsette nyt hyvillä mielin matkalle! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuulla,että tuskin on kyseessä mistään pahemmasta! jatkoakin varten peukut pystyssä ^_^

    VastaaPoista