PIENI LINTUPOTILAS

Oih ja voih, perjantaina lähtee lento Barcelonaan ja tottakai meidän Törppö näyttää nyt sitten oireita syöpäkasvaimesta / hormonaalisesta häiriöstä. Lintusen käytös on kuitenkin ihan normaalia, mutta uros undulaattien vahanahan (nokan yläpuolella oleva osa) värimuutokset on otettava vakavasti. Vahanahka on nyt muuttunut normaalista sinisestä vihertävän ruskeaksi. Vielä ennen reissua piipahdamme siis eläinlääkärillä kuulemassa mikä on Törpön tuomio ja jatkotoimenpiteet. Parhaimmassa tapauksessa kyseessä on siis vain hormonaalinen häiriö ja pahimassa tapauksessa pahalaatuinen kasvain. Geeniperimä viittaa kuitenkin jälkimmäiseen....Törpön sisko nimittäin menehtyi kolmisen vuotta sitten vatsassa olleeseen kasvaimeen :(Pitäkäähän peukkuja! ♥ :/

2 kommenttia :

 1. Voi ei :(! Toivottavasti teidän pikkuinen paranee ja kyseessä olisi vain jokin hormonaalinen häiriö! Lemmikkien sairastuminen ei ole ikinä kivaa ja siitä saa mukavan stressin ja huolen itselle :/. Me jouduimme juuri viemään pari viikkoa sitten meidän Maine Coonia yöllä Tampereelle päivystykseen pahasti turvonneen ja kipeän tassun takia. Nyt Diego on onneksi kunnossa, mutta kyseessä on luultavasti vilja-allergia, joten nyt loppuelämä mennään tarkemmalla ruokavaliolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ja vielä näin ennen matkaa - reissu menee pelkästään stressaamiseen jos tietää, että kotona on eläinpotilas :/ Onneksi Törpön vaiva oli hormonaalista, joten voidaan huokaista helpotuksesta :)

   Oi voi, Diego parka - turvonnut tassu kuulostaa tosi kivuliaalta :/ Onneksi syy kuitenkin saatiin selville ja vointi on nyt parempi :)

   Poista