SUPPAILUA TÖÖLÖNLAHDELLA & HELSINGIN IDYLLISIN KESÄKAHVILA

Olin maanantaina suppailemassa ihka ensimmäistä kertaa ja täytyy kyllä sanoa, että oli kyllä NIIN mun juttu! Lautaa oli yllättävän helppo ohjata ja veden päällä liitely roihautti sellaisen rakkauden, että lautakaupoille olisi tieni vienyt siitä suoraan jos olisi meri tai järvi yhtään kotia lähempänä. Ehkä kaikista eniten olin yllättynyt siitä miten kovaa laudalla pääsee :P Suppailun makuun päästyäni mua on alkanut kiinnostamaan myös SUP yoga :) Jostain syystä mulle tuli myös fiilis, että meidän vanhempi chihu Chika saattaisi olla hyvinkin potentiaalinen suppaus buddy :PYllä olevista kuvista saan kiittää Maitsua, joka otti nämä kuvat Cafe Taideterassin terassilta sillä välin kun oltiin V:n kanssa suppaamassa. Taideterassi löydettiin ihan sattumalta ja se osoittautui todelliseksi helmeksi keskellä kaupunkia. Terassi on mielettömän ihana ja maisema aivan sairaan upea. Ei heti tule mieleen toista yhtä mageeta paikkaa! Taideterassin pihalta löytyi myös ehkä hienoin leikkimökki jonka olen koskaan nähnyt - minikartano! ^_^ Hakaniemen metrikseltä taitaa kahvilalle kävellä jotakuinkin sellaiset 15min, suosittelen....siis kattokaa nyt noita maisemia!
Muita suppailuun hurahtaneita?


2 kommenttia :

  1. Oih, suppailua! Sitä pitäisi kyllä ehdottomasti päästä kokeilemaan. Se tuntuu olevan tämän hetken hittilaji ja tunnen itseni jo ihan ulkopuoliseksi, kun en ole suppaillut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitti on eikä suotta :D Olen harkinnut vielä tänä kesänä ottavani tekniikkatunnin, jotta pääsen kunnolla sisään tähän kivaan harrastukseen :) Nyt äkkiä kokeilemaan kun on vielä tätä "kesää" jäljellä! :)

      Poista