NO BULLSHIT

Kesä on mennyt kevyesti - salikäyntejä nolla, viikkotreenejä silloin tällöin ja ruokavalioonkin on mahtunut muutama pulla, karkkipussi ja viinilasillinen. Tämä 1,5 kk lomailu treeneistä näkyy heti lihaksien pienentymisenä ja kesän alun timmiin mimmiin verrattuna kevyesti bulkatun näköisellä olemuksella.

No miksi sitten näin? Olen ihan tietoisesti itselleni sallinut tämän koska kesä on vain kerran vuodessa ja aloin huomaamaan, että hormoonitasot alkoivat olla aavistuksen sekaisin. Salilla käymättömyyteen vaikuttaa myös se, että mulla on nyt ollut vähemmän töitä ja kun sali on duunipaikan yläkerrassa ei mua saa vapaapäivinä kirveelläkään työpaikan läheisyyteen :P

Laiskotteluun tulee kuitenkin nyt muutos, sillä osallistun syyskuussa Fitfarmin uuteen nettivalmennukseen, jota ei ihan kylmiltään viitsi aloittaa. Aloitankin lihasten herättelyn kolmijakoisella treenillä heti tästä viikosta alkaen, jotta syksyllä vältyttäisiin suuremmilta lihaskivuilta."Bull’s All Out on Jari Bull Mentulan kehittämä ja vetämä aivan uusi nettivalmennus tavoitteelliselle treenaajalle. Valmennuksen tavoitteena on kehitys, kehitys, ja vielä kerran kehitys. Treenikokemusta on hyvä olla, mutta tärkeintä on asenne eli halu pistää itsensä likoon, treenata täysillä ja päästä elämänsä parhaaseen fyysiseen kuntoon.

Naisille ja miehille on omat treenit, joissa treenataan tasapainoisesti koko kroppaa mutta samalla painotetaan kummankin sukupuolen keskeisiä alueita, eli naisilla panostetaan mm. pakaroihin ja miehillä rintaan ja käsivarsiin. Treeneihin tulee kolme erilaista viikkoa, joita päivitetään valmennusjakson aikana kolmen viikon välein. Luvassa on siis paljon vaihtelevuutta. Treenitekniikat näet liikepankista, jossa kaikki liikkeet on esitetty perusteellisesti niin että saat treeneistä kaiken irti. Valmennus on erinomainen jatko esimerkiksi Bikini Challengen tai Lite In Shapen läpikäyneille.

Treenin lisäksi toinen kehittymisen kivijalka on All Outin ruokavalio, jolla tuetaan optimaalista kehitystä mutta samalla rasvan palamista ja tiivistymistä. Naisille ja miehille on omat ruokavaliot, joka elää synkassa treenin kanssa eli kuluttavimmilla viikoilla syödään enemmän. Lisäksi mukana on Bullin viikkotervehdykset, joissa on ensimmäistä kertaa mukana mm. Bullin kokkausvinkit, jotka ovat yhtä omintakeiset kuin herra itse.

Bull vastaa henkilökohtaisesti kysymyksiisi kysymys- ja vastauspalstalla ja keskustelufoorumilta saat vertaistukea valmennuksen muilta osallistujilta. Naisnäkökulmaa valmennukseen tuo Bikini Challenge –valmennuksen kehittäjä, valmentaja Satu Kalmi. Valmennuksen aikana voit osallistua myös Tampereella järjestettävään yhteistapaamiseen, jossa pääseet treenaamaan FitFarmin PT:iden johdolla ennennäkemättömällä tavalla!" - fitblog.fi

Oikean valmennuksen valinta ei ollut ihan niin helppoa. Olin jo päättänyt osallistua Advancediin, mutta uuden Bull's All Out valmennuksen nähdessäni kiinnostus heräsi heti ja jäin pähkäilemään kumpaan menen. Ratkaiseva tekijä oli Mentulan vastaus mun kysymykseen valmennuksien eroista, jonka jälkeen päädyin Bullin uuteen valmennukseen.

Miten Bull's All Out eroaa Advancedista? 
"Suurin ero on se että nyt pyritään kuntoa parantamaan koko valmennuksen ajan eli ei bulkata tai nosteta painoa..maksimoidaan lihaskasvu ja tiivistetään kuntoa...yhtään samanlaista treeniviikkoa ei tule koko 9 viikon aikana myöskään."


Vielä tänään ei kutsu sali vaan Töölönlahti ja SUP-lauta, joten saa nähdä mitä tästä päivästä oikein tulee! ^_^HELP! Käykäähän täyttämässä Indiedaysin lukijatutkimus TÄÄLLÄ, jotta saan vähän vinkkiä siitä millainen blogisisältö on teille mieleen...anonyymisti tietenkin :) Vastaamalla kyselyyn voi halutessaan myös osallistua arvontaan, jossa palkintoina kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kauneustuotepakettia ^_^

 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti