HOLY GRAIL 3/10 - SEERUMI

Seerumi on mulle ehdottomasti tärkein ihonhoitotuote yhdessä naamion kanssa, sillä koen ihoni hyötyvän juuri eniten näistä tuotetyypeistä. Usein seerumeilla ja naamioilla saan myös eniten näkyvää tulosta - ihonsävy tasoittuu, ne saavat ihon hehkumaan, tuntumaan kimmoisalta ja erittäin kosteutetulta.


JUJU
Aquamoist Hyaluronic Acid Essence

Jujun kosteuttava hyaluroniseerumi koostuu vain kahdeksasta ainesosasta. Tuotteen tärkein ainesosa on hyaluronihappo ja sen tärkein ominaisuus puolestaan on sitoa kosteutta ihoon. Tämä hyaluronia melko paljon sisältävä seerumi tekee juuri sen - suorastaan tunnen kuinka iho tuntuu kosteutetulta vielä tuntienkin jälkeen. Lisäksi huomaan Jujun hyaluroniseerumin nopeuttavan ihon parantumista ja uusiutumista.Iso plussa on geelimäinen erittäin kevyt ja nopeasti kuivuva koostumus. Kuivuttuaan ei jätä ihoa ollenkaan tahmaiseksi mistä todella suuri plussa. Tuote tekee ikäänkuin suojaavan kalvon iholle, joka näkyy ihohuokosten supistumisena ja ihon kiristymisenä. Tämän melko näkymättömän suojakalvon huomaa ainoastaan kastellessaan kasvot jolloin tuote muuttuu taas geelimäiseksi iholla. Tästä syystä ei meikin alle paras seerumi vaan juurikin iltakäyttöön ennen nukkumaanmenoa. Meikin alle soveltuvan HG- seerumin olenkin jo aikaisemmin esitellyt täällä.

Käy ihan kaikille ihotyypeille ja on täydellinen jopa myös herkälle ja rasvoittuvalle sekä akneen taipuvaiselle iholle. Yksi pisara riittää, joten tuote on todella riittoisa.

Jos mun pitäisi valita yksi ainoa ihonhoitotuote mukaan autiolle saarelle niin se olisi tämä. Tosin tämän seerumin tilalle on lanseerattu uusi vastaava hyaluroniseerumi joka kantaa nimeä Aquamoist Jyunmitsu Moisturizing Essence...raaka aineet on pääosin samoja, tosin pieniä eroja on. Näin ollen tätä aivan samaa tuotetta ei tule enää kauaa e-baystä löytymään :( Aion hamstrata niin monta pulloa kätköön kuin mahdollista :P

Vinkki! Käytä kangasnaamioiden alla tehostamaan naamion kosteuttavien ainesosien imeytymistä ihoon.

Hinta n.25€/ e-bay


INCI: Water, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrionium Hyaluronate, Sodium Sitrate, Citrtic Acid, Phenoxyethano, Methylparaben.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti