LIVBOX MARRASKUU 2013: PUUNAUSPAKETTI

LivBoxin marraskuun teema oli juhliin valmistautuminen ja moni odottikin meikkejä Facebookissa jaetun Keep Calm & Sparkle On kuvan julkaisun jälkeen. Hiukan toisin kuitenkin kävi ja vihreän teemavärin sijasta olisin myös odottanut jotain juhlavampaa sävyä. Keskustelua on herättänyt myös tämän kuun vaihtoehtoiset tuotteet, joista enemmän pohdintaa Académien aprikoosinaamion arvostelussa.

Marraskuun boxi on oikein mieleinen - en itse niin paljon hingu meikkien perään eikä siis haittaa, ettei meikkejä tässä(kään) kuussa tullut. Huomaan pitäväni todella paljon boxin jokaisesta tuotteesta ja se näkyy myös arvosteluissa :)



Académie
Apricot Mask
★½

Raikas aprikoosin tuoksuinen koostumukseltaan geelimäinen naamio lupaa kirkastaa ja heleyttää ihon. Tuote todella tekee mitä lupaa eli toimii vaikka pikakaunistajana ennen tärkeää päivää. Ihosta tuli myös super pehmeä ja kimmoisa eli vähän tuli sellainen vauvan pylly -efekti :P Puolikkaan tähden miinus tuotteen hintavuudesta (8x10ml 48€) nimittäin hyvinkin paljon edullisemmin saa ihan yhtä toimivia ja laadukkaita naamioita. Arvostan myös uutteita siellä INCI listan kärjessä, joten mielestäni aprikoosiuutetta (Prunus Armeniaca Fruit Extract) saisi hintaan nähden olla kyllä enemmän.


Naamiota kannattaa levittää reilusti iholle, koska ohut kerros kuivahtaa hyvinkin nopeasti. Kymmenen minuutin vaikutusajan jälkeen naamio oli kuivunut ja iho tuntui niin normaalilta että meinasin unohtaa huuhdella sen ennen nukkumaanmenoa :P Onneksi vilkaisu peiliin kertoi, että naama kiilsi enemmän kuin pitäisi. Tosi ihana raikkauden tunne säilyi iholla aamuun asti :)


Tämä aprikoosinaamio oli marraskuun vaihtoehtoinen tuote Peppy Galoren öljyputsarin kanssa. Keskustelua aiheuttikin näiden kahden tuotteen kokoero ja eriarvoisuus. Naamion koko oli siis 10 ml arvolta 5,25€, kun taas öljyputsari oli 45ml arvolta n.7,80€. Naamion kanssa tuli myös alekuponki Académien tuotteisiin.

Vaikka tästä Académien naamiosta pidänkin tosi paljon on se silti vähän tylsä kun sitä on se teelusikallinen suunnilleen 1-2 kokeilukertaan, kun taas toisille meni vähintäänkin yhtä mielenkiintoinen tuote jolla pesee nassun päivittäin parikin viikkoa. Onneksi naamio on aivan ihana, joten sinällään tämä nyt ei jää mua harmittamaan varsinkin, kun öljyputsareita löytyy omasta hyllystä jo muutenkin.

INCI: Aqua, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Polysorbate 20, Prunus Armeniaca Fruit Extract, Alteromonas Ferment Extract, Triethanolamine, Parfum, Disodium Edta, Chlorphenesin, Methylparaben, Propylparaben, CI 19140, CI 14700.


Batiste
Dry Shampoo (original)
★½

Jotkin kuivashampoot toimivat enemmän tekstuuria antavana muotoilutuotteena kuin todellisena kuivashampoona (mm. Tigi Rockaholic Dirty Secret). Tämä onkin ehdottomasti toimivin kuivashampoo, jota olen tähän mennessä kokeillut (mukaanlukien vuoteni kampaajana) ja hakkaa mennen tullen monet kampaamosarjojen kuivashampoot. Hinta-laatusuhde on erittäin kohdillaan 200ml / 7,90€.

Pientä parantamisen varaa tässä silti on, joten puolen tähden miinus odotellessa sitä täydellisen kuivashampoon markkinoille tuloa. Myös tuotteen tuoksu kaipaisi hienosäätöä - se on mielestäni aika kamala. :P


INCI: Butane, Isobutane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Propane, Alcohol Denat, Parfume, Limonene, Linanool, Geranol, Benzyl Benzoate, Distearyldimonium, Cetrimonium Chloride


idHAIR
Elements Gold Fixit Inplace Strong Hairspray ★½


Ei ollenkaan hullumpi lakka. Yleensä pidän kuivista ja todella hienojakoisista lakoista (esim. Lorkun Infinium), mutta vaikka tämä ei ole varsinaisesti kumpaakaan lakka antaa silti todella luonnollisen näköisen lopputuloksen voimakkaalla pidolla. Lakka kuivuu suht nopeasti eikä jätä tahmaista fiilistä kunhan muistaa ravistaa pullon hyvin ennen jokaista käyttökertaa ;)

Kosteussuoja joutui aika kovaan testaukseen, koska lähes joka päivä on tullut vettä taivaan täydeltä  aikamoisella tuulella kyyditettynä. Kosteussuoja on heikko-keskiverto, sillä kutrit oli kiharoiden sijasta laineilla töihin päästyä. Toisaalta olisi ollut suunnilleen ihme jos ne olisivat edelleen olleet täydellisellä kiharalla syysmyräkässä. Pito oli myös ottanut hiukan takkiinsa, mutta sen verran hyvin piti kuitenkin hiukset aisoissa, ettei otsatukka noussut tuulessa pystyyn - se vasta olisikin ollut kaunis näky ;)


INCI: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Propane, Aqua, Aminomethyl Propanol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Silk Protein, Panthenol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diisopropyl Adipate, Parfum.


Vichy
Idéalia Smoothing and Illuminating Cream ★½


Positiivinen yllätys ihoa heleyttävien voiteiden saralla. Mitään ahaa-elämystä en tästä kuitenaan saanut, mutta tuote todella heleyttää ja kosteuttaa ihon ilman lähmämäistä fiilistä. Tuoksu on vähän parfyymin oloinen - marjaisa. Sopii kivasti vaikka meikkipohjan alle kosteuttamaan :)

Tämä tuote on kuivalle iholle, mutta olemassa on myös normaalin/sekaihon versio, joka olisi itselle ollut varmasti vielä parempi. Tosin ei tämä kuivan ihon versiokaan ollut liikaa omalle pintakuivalle sekaiholleni, mutta kuivalle iholle voi olla sitten liiankin kevyt.


INCI:  Aqua, Glycerin, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Cetyl Alcohol, Saccharomyces / Xylinum / Black Tea Ferment, Myreth-3 Myristate, Alcohol Denat, Isopropyl Palmitate, Pentylene Glycol, Synthetic Wax, Octyldodecanol, PEG-100 Stearate, CI 17200 / Red 33, CI 15985 / Yellow 6, CI 77891 / Titanium Dioxide, Stearyl Alcohol, Mica, Carbomer, Glyceryl Stearate, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Crosspolymer dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dimethiconol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Adenosine, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Capryloyl Salicylic Acid, Fragrance.


Cailap by Mariela Sarkima
The Sponge

Okei en pidä meikkisienistä. Siksi onkin aika paljon kun sanon, että tästä tykkään. Normaalisti levitän siis BB- voiteen siveltimellä tai sormin, koska sientä käytettäessä ja voiteen siihen imeytyessä menee voidetta ihan hukkaan. Tämä sieni ei tunnu imaisevan ihan niin paljon voidetta itseensä kuin kilpailijansa ja iso plussa sienen samettipuolesta, jolla saa kevyesti painelemalla puuteroitua vielä koko nassunkin.

Itse tulee todennäköisesti käytettyä tätä enemmän reissuun lähtiessä jos ei jaksa koko sivellin arsenaalia raahata mukana :) Myös voidemaiset poskipunat tykkään levittää sienellä, mutta siihen tarkoitukseen onkin kotona jo muutamat sienet.


Boxin kiinnostavin tuote? :)

psst. kellään kokemusta Cleopatra's Secretin boxeista? Lupaavat, että boxissa (19,95€) aina vähintän 4-5 täysikokoista tuotetta + joskus mukana testereitä. Onko lupaus tosi vai ihan kukkua? CS:n boxien sisältö ei tosin omaan silmään vaikuttanut kovinkaan monipuoliselta (lähinnä meikkejä ja kynsijuttuja), joten taidan itse pysyä vielä LB:n tilaajana :)

8 kommenttia :

  1. Mä sain juuri sen Peppy Galoren, mutta ainakaan mua ei tarvitse kadehtia sen takia, koska mulla pullo oli vuotanut löystyneen korkin takia niin että tuotetta on enää nimeksi jäljellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nou :O Kai laitoit viestiä menemään LivBoxin tiimille? Saat varmasti uuden tilalle :) Tosi kiva kun kaikki muutkin tuotteet varmaan olleet siinä öljyssä :S

      Poista
    2. En mä kyllä laittanut. Ajattelin laittaa siitä siinä arvosteluvaiheessa, kun en mä sitä välttämättä lisää tarvitse. (En ole siis vielä ehtinyt edes testata..) Ainakin naapureita sai vähän pyyhkiä siitä öljystä, mutta hiuslakka oli säilynyt :D Ne paketin hötöt oli imaissut aika tehokkaasti sitä :)

      Poista
    3. No siinä tapauksessa :) Haha, kerrankin siis jotain hyötyä niistä hötöistä. Tosin niitä saisi olla ehkä vähän enemmän, jotta purkit ei kolhisi niin paljon toisiaan postin hellässä käsittelyssä ;)

      Poista
  2. Mä tilasin sen ekan cs:n paketin, postaus löytyy mun blogista ja siihen se jäi. Toista en tilannu. Mä oisin halunnu saada kans sen peppyn puhdistuksen ku kasvovedestä tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kasvovesi oli kyllä ihana! Heh, kävin lukemassa sun CS postauksen ja olen kyllä samaa mieltä, ettei paketti kyllä ollut ollenkaan vakuuttava taikka hintansa väärti :)

      Poista
  3. Testaa ihmeessä myös Batisten coconut&exotic tropical kuivashamppoo! Tuoksuu hyvälle ja on paras tähän mennessä testaamani kuivashamppoo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä testata, kun tykkään kookoksen tuoksusta tosi paljon noin muutenkin :D Batisten kuivashampoot on kyllä ihan parhaita! ^_^

      Poista